Szakállformázás
modern férfiaknak

Szakállformázás modern férfiaknak

Az arcformához tökéletesen illő szakálltípus megtalálása

Semmi sem fogható egy ápolt szakállhoz, amivel még férfiasabbá teheti a külsejét. Rengeteg szakálltípus létezik, de hogyan találhatja meg az Önhöz legjobban illőt? Amikor a tökéletes szakállfazont keresi, elsőként vegye figyelembe az arcformáját! Az arcformához illő szakáll megtalálása elengedhetetlen ahhoz, hogy megnyerővé tegye külsejét és kihangsúlyozza természetes adottságait. Alapvetően négyféle arcforma létezik, és mindegyikhez adott szakálltípusok mutatnak jól. Az alábbi, különböző arcformákhoz leggyakrabban viselt szakálltípusokból inspirációt meríthet, hogy megtalálhassa az Önhöz legjobban illőt, és azonnal hozzá is foghasson a kialakításához!

A legnépszerűbb szakálltípusok

Kecskeszakáll

A kecskeszakáll erős, férfias külsőt kölcsönöz, és ha megfelelően kialakított, akkor az élesen kirajzolódó vonalával tökéletesen kiegészíti az inkább szélesebb, mint keskenyebb, például a kerek vagy szögletes arcformát. A kecskeszakáll a figyelmet az állra és az állkapocsra irányítja, kiemeli a szemet, és olyan benyomást kelt, mintha az arc formája még kiegyensúlyozottabb lenne.

Hozzáillő arcformák

Braun

Borosta

A borostás külső minden arcformához tökéletesen illik. Gyors, egyszerű és kockázatmentes módszer arra, hogy még férfiasabbá tegye külsejét anélkül, hogy különösebben megváltoztatná. Az egyetlen olyan szakálltípus, amely jól mutat minden arctípuson. Akár gyémánt vagy téglalap alakú, akár ovális arcon is jól mutat, gyakorlatilag minden arcformát még vonzóbbá tehet a megfelelően ápolt borostával. Nagyszerűen kiegészíti ezeket a kerekebb arcformákat, például a hosszúkás alakút, mivel a borostás fazon nem szélesíti az arcot.

Hozzáillő arcformák

Braun

Állszakáll

Mint minden igazi klasszikus, az állszakáll az egyike azoknak a régi szakállfazonoknak, amelyek időről-időre újra visszatérnek. És most is újra divatot teremtett egy modern, elegáns változatban! Az arc vonalait tompító stílus természetesen jól mutat a téglalap formájú, ovális vagy kerek arcokon.

Hozzáillő arcformák

Braun

Most, hogy inspirációt merített a nagyszerű szakállstílusokból, és már tudja,

hogy mely fazonok állnak jól Önnek, hozzáfoghat egy új külső kialakításához! Vagy vessen egy pillantást készülékeinkre, hogy meglegyen mindene a kívánt szakállfazon kialakításához!

Hogyan nyírjuk a szakállat?

A szakállnyírás a megfelelő szakáll kialakításának egyik fontos lépése. Ha még nem döntötte el, hogy melyik fazont választja, itt talál néhány általános tippet és útmutatást az alapok elsajátításához.

Útmutató a formázáshoz

Fedezze fel a Braun szakállvágó sorozatát a tökéletes fazon kialakításához

Sütik elfogadása