Hogyan végezze a nyírást, hogy tökéletesen stílusos megjelenést érjen el

Hogyan végezze a nyírást, hogy tökéletesen stílusos megjelenést érjen el

A Braun szakállnyíró nagyszerű, ha menő, stílusos megjelenést szeretne.

Teljes szakállának nyírásán túl, a formázott borostát megtartva vagy bármely más stílust kialakítva a Braun szakállnyíró nagyszerű a menő és stílusos megjelenés létrehozásában. A borotvált fejet egynapos szakállal kombinálja, és azt minden nap nyírja meg.

1. lépés

Egy szexi formázott borosta kialakítása után ezen fazon megőrzéséhez állítsa a Braun szakállnyírót a bőrhöz legközelibb beállításra. Minden nap vágja le a szőrzetet, hogy borostája ne tudjon teljes hosszúságú szakállá fejlődni. Ne feledje el használni a szakállnyíró szőrformázó funkcióját, hogy borostája precíz kontúrt kapjon és elegánsan nézzen ki.

2. lépés

A megjelenés teljessé tételéhez vágja haját rövidre. Ez nem csak kevés gondoskodást igénylő hajviselet, de tökéletesen illik egy szépen formázott borostához. Természetesen használhatja a Braun szakállnyíró hajformázó funkcióját is, hogy néhány menő mintát vagy vonalat borotváljon a hajába.

3. lépés

Egy leheletnyi arcszőrzet és egy rövidre nyírt hajforma tökéletes kombinációja jól illik minden stílushoz, attól függően, hogyan viseli. A bozontostól a kifinomultig vagy a szexiig - ez a forró elegy problémamentes és menő megjelenést kölcsönöz, amely érdekes módon fejezi ki az Ön egyéniségét.

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Többfunkciós formázókészlet

Többfunkciós formázókészlet

Teljes formázás tetőtől talpig. Minden nehézség nélkül.

Szakállvágó

Professzionális szakállvágók

Professzionális pontosság és 100%-os szabályozhatóság.

Sütik elfogadása