Hogyan alakítson ki körszakállt
Hogyan alakítson ki körszakállt

Hogyan alakítson ki körszakállt

A sokoldalú Braun többfunkciós szőrzeteltávolítóval kedve szerint borotválhatja, formázhatja és igazíthatja körszakállát.

Ehhez válasszon egyet a sokféle arcszőrzetfazon közül. A trendi körszakáll örökzöld viselet, amit rendkívül könnyű kialakítani a Braun többfunkciós szőrzeteltávolítóval

Útmutató a szakállnyíráshoz

1. lépés

Kezdje az arcon és az áll alatti nyaki rész simára borotválásával. Ezáltal megjelenése tiszta lesz és körszakálla szépen kiemelkedik figyelemelterelő borosta nélkül.

Így készíthet körszakállat a többfunkciós szőrzeteltávolítóval

2. lépés

Következő lépésként vágja körszakállát olyan hosszúságúra, amilyenre akarja - a multifunkcionális szőrzet-eltávolító állítható vágó tartozékkal ez teljesen Öntől függ! Ismételje ezt meg hetente egyszer, hogy elegánsan és szexin nézzen ki. Ha hagyja, hogy szakálla túl hosszúra nőjön, akkor kissé ápolatlannak fog tűnni, ezért ne legyen lusta.

Ismerje meg, hogyan formázhat divatos szakállfazonokat a Braun szakállvágókkal

3. lépés

Harmadikként formázza körszakálla részleteit, éles sarkokat alakítva ki ott, ahol a körszakáll szélei találkoznak az álla alatti vízszintes vonallal. Ez szakállának határozottabb megjelenést ad, és azt még jobban kiemeli. Ennyi az egész - egy feltűnő körszakáll percek alatt!

Később:

Ne feledje, hogy a körszakáll viselésénél arra kell figyelni, hogy a túlzott szakállméret soha ne uralja az arcát. Nem hagyhatja, hogy körszakálla elszabaduljon az egész arcán; szabályoznia kell a szélességét. Minél szélesebb ugyanis a körszakáll, annál teltebbnek fog tűnni az arca. Arról nem is beszélve, hogy ezáltal inkább elfed, mintsem kiemel, és egyáltalán nem fog fazonnak tűnni.

A trükk az, hogy sohase hagyja a szakállat a szem íriszén túl érnie. Így biztos lehet abban, hogy arca keskenyebbnek tűnik majd, és megfelelően szimmetrikus egyensúlyt mutat. Az, hogy mit tesz a maradék szakállal, teljesen Öntől függ.

Az Ön sokoldalú borotvája az egyedi és merész szakállfazonokhoz