Bajusz és barkó igazítása
Bajusz és barkó igazítása

Bajusz és barkó igazítása

A Braun precíziós nyíró minden arcszőrzet fazont a tökéletesség szintjére emel.

Nem számít, hogy arcszőrzet fazonjának melyik részletén szeretne dolgozni, a precíziós nyíró minden arcszőrzet fazont a tökéletesség szintjére emel. Például a precíziós nyíróval percek alatt alakíthatja bajszát vagy barkóját.

Ön azt gondolhatja, hogy arcszőrzetének és bajszának igazítása csak hab a tortán, és nem igazán szükséges. Azonban épp a fazon apró részleteinek kidolgozása adja a különbséget a kissé ügyetlen kinézetű szakállkísérlet és a stílusos, tökéletességig fejlesztett megjelenés között!

Bajusz és barkó igazítása

1. lépés

Egyszerűen fésülje előre, majd kezdje el nyírni a kívánt hosszúságra, mindig követve a füle vonalát. Tartsa a precíziós nyírót függőlegesen, és nyírja a barkóit lefelé irányított mozdulatokkal.

Braun precíziós nyíró - hogyan igazítsa bajszát és barkóját

2. lépés

Egy körszakáll vagy soul patch kiegészítéseként felvághat egy elegáns bajusszal is. A precíziós nyíró az ideális eszköz arra, hogy a felső ajka fölötti szőrszálak precíz, stílusos nyilatkozatként hassanak, a régimódi harcsabajusz helyett.

3. lépés

Csak ne feledje el néhány naponta levágni bajszát, hogy tisztának, elegánsnak és ne ápolatlannak és bozontosnak tűnjön, és formálja precízen. És miért nem próbál meg időről időre valamit, ami egy kicsit mutatósabb? A precíziós nyíróval rendkívül könnyű kicsit vadítani a fazonján, és néhány bolondos vonalat borotválni a szexi borostájába – próbálja csak meg!

Az Ön bajuszvágója a precíz élekért és kontúrokért