Sütik elfogadása

Miért a Braun a legjobb választás az érzékeny bőr számára.

A bőrirritáció problémája bármikor jelentkezhet. Ám aggodalomra semmi ok! A napi rutinjába beépített egyszerű tippek alkalmazásával csökkentheti a borotválkozás utáni égető érzést.

Braun Series borotvák

Series 9 ezüst Clean&Charge tisztító- és töltőegységgel és utazótokkal

Series 9 ezüst

Clean&Charge tisztító- és töltőegységgel és utazótokkal

Series 7 ezüst Clean&Charge tisztító- és töltőegységgel és utazótokkal

Series 7 ezüst

Clean&Charge tisztító- és töltőegységgel és utazótokkal

Fekete/kék Braun Series 5 borotva Clean & Charge tisztító- és töltőállomással

Series 5 fekete/kék

Clean & Charge tisztító- és töltőállomással és utazótokkal

Nem biztos benne melyik modell illik Önhöz a legjobban?

1. érv
A legjobb borotva a bőre számára

A megfelelő borotva kiválasztása és a helyes technikák alkalmazása nagy szerepet játszanak abban, hogy elkerülje a benőtt szőrszálak és dudorok kialakulását, és csökkentse az irritációt. Bizonyos elektromos borotvák felmelegednek a borotvafejnél gyulladást és bőrirritációt okozva. A Braun a legkiválóbb borotválkozást nyújtja, a bőre igényeinek megfelelő teljesítményű borotvát, amiben megbízhat:

Válassza a Braun Series 9-et, a világ leghatékonyabb borotváját¹. Kivételesen gyengéd.

Úttörő technológiája és saját osztályában kimagasló teljesítménye miatt olyan borotva, amely hatékonyan távolítja el a szőrt, és bőre szinte irritációmentes marad.

Válassza a Braun Series 9-et

Miért nem próbál ki egy egészen más elektromos borotválkozási formát: a Braun Series 3 ProSkin borotvákat.

A Braun Series 3 ProSkin tölthető elektromos szitás borotva gyorsabb borotválást tesz lehetővé és sokkal kíméletesebb a bőrhöz*. A 3 nyomásérzékeny borotvaelem igazodik az arc körvonalaihoz, a különleges Micro Grip technológiának köszönhetően a borotva már az első mozdulat hatására több szőrszálat képes levágni.

A legjobb borotva a bőre számára

2. érv Nedves vagy száraz – az Ön választása

A borotvahab vagy borotvazselé használata bizonyítottan jelentősen lágyítja a bőrt, így az végeredményben kevésbé lesz hajlamos az irritációkra a borotválkozás során. Azonban ha borotvahab nélküli száraz borotválkozást szeretne inkább, azt javasoljuk, ne mossa meg arcát, mielőtt borotválkozik, mivel a bőr mosakodás után enyhén feldagadhat. Egyik esetben se felejtse el, hogy folyamatosan gyakoroljon nyomást, de ne túl erősen, mivel ezzel megnövelheti a borotválkozás utáni kiütések kialakulásának esélyét.

3. érv Továbbfejlesztett technológia – alapos és intelligens

Először a legnyilvánvalóbb: Minden Braun borotva egyenes vonalban halad, nem pedig körkörösen, ahogy ezt a körkéses borotvákról tudhatja. Szerintünk ez a mozdulat sokkal természetesebb és hatékonyabb. Egy független vizsgálati intézmény tesztjei bebizonyították, hogy a Series 9 több szőrszálat ragad meg egyetlen mozdulattal, mint bármely másik borotva². Ráadásul, csak a Braun Series 9 és Series 7 borotvái rendelkeznek olyan intelligens Sonic technológiával, amely percenként 160x érzékeli szakálla sűrűségét, majd automatikusan alkalmazkodik hozzá. A borotva extra teljesítményt nyújt ott, ahol arra legnagyobb szükség van, a kevesebb mozdulat és személyre szabott borotválkozás érdekében.

Icon coating

Titán bevonat

Intelligent Sonic Technology

Intelligens Sonic technológia

4. érv Kompromisszummentes simaság és gyengédség

A kevesebb mozdulat csökkenti a bőrirritáció kockázatát, ennyi az egész. Ezért választja olyan sok érzékeny bőrű férfi a Braun elektromos borotvák hatékonyságát. Bőre maximális védelméért a Braun egy leheletvékony szitát helyez a rendkívül éles pengék és arcbőre közé. Minden szita 1064 darab ergonomikusan kialakított lyukból álló mintázattal rendelkezik, amely minden szőrszálat a megfelelő szögből ragad meg. Ilyen módon Ön anélkül éri el a kívánt hosszantartó simaságot, hogy arcbőre közvetlenül érintkezne a pengékkel.

¹Braun Series 9 a vezető prémium kategóriás termékekhez képest. Háromnapos borostán tesztelve / Részletek: www.braun.hu/hu-hu/male-grooming/series-9-study-results