Sütik elfogadása

Elektromos borotvák a Brauntól

A világ első számú szitás borotvamárkája.¹

Braun Series 9 borotva

A világ leghatékonyabb borotvája. Kivételesen gyengéd.²

Braun Series 8 borotva

Precíz, alapos borotválás és kényelem a bőrnek.

Series 7 shaver

Alapos borotválkozás.

Series 6 shaver

Kíméletes borotválás.

Series 5 shaver

Sima és alapos borotválkozás.

Braun Series 3 borotva

Gyorsabb borotválkozás és kivételes kényelem a bőrnek.

Braun Series 1 borotva

Az alapos borotválkozás egyszerű módja.

Alaposság

A körkörös mozgást végző körkéses borotváktól eltérően a Braun összes borotváját egyenes vonalú mozgáshoz tervezték. Ennek az az oka, hogy a Braun szerint ez a mozgásirány intuitív és hatékony. A tudomány pedig alátámasztja ezt. Egy független intézet tesztjei bebizonyították, hogy a Braun Series 9 több szőrszálat távolít el egyetlen mozdulattal, mint bármelyik másik borotva.

Alaposság és kényelem a bőrnek

A kevesebb mozdulat minimálisra csökkenti a bőrirritáció kockázatát, ilyen egyszerű. Ezért bízik annyi érzékeny bőrű férfi a Braun elektromos borotvák hatékonyságában.A bőr maximális védelme érdekében a Braun egy leheletvékony szitát helyez az arcbőr és a rendkívül éles kések közé. Minden szita 1064 darab ergonomikusan kialakított lyukból álló egyedi mintázattal rendelkezik, amely minden szőrszálat a megfelelő szögből ragad meg. Így Ön anélkül éri el a kívánt hosszan tartó simaságot, hogy arcbőre közvetlenül érintkezne a késekkel.

Gyengédség

A (Series 3 és magasabb sorozatszámú) Braun borotvák nyomásérzékelő késekkel rendelkeznek, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a bőrhöz. A prémium modellek (a Series 5 és a magasabb sorozatszámú borotvák) szintén dinamikus és rugalmas borotvafejjel rendelkeznek, amely precízen követi az arc vonalát.

Nedves vagy száraz borotválkozás.

Néhány férfi arról számolt be, hogy elektromos borotvájukat szívesebben használják vízzel, borotvahabbal vagy borotvazselével a jobb siklás és a frissítő élmény érdekében. Ezért a legtöbb Braun borotva Wet&Dry funkcióval rendelkezik, ami könnyen felismerhető a csomagoláson található ikonról vagy a modell nevéről. Így Ön döntheti el, hogy melyik módszerrel szeretne borotválkozni. Emellett minden Braun borotva 100%-ban vízálló 5 méter mélységig, vagyis nyugodtan leöblítheti és megtisztíthatja őket folyó víz alatt.

Optimális ergonómia.

A Braun Series borotvák kialakításuknak köszönhetően természetesen és intuitívan illeszkednek a kézbe. Az ergonomikus, ívelt formának és a vezérlőelemek elhelyezkedésének köszönhetően a borotva minden helyzetben könnyen kezelhető.

Könnyű karbantartás.

Bár minden Braun borotva teljes egészében mosható folyó víz alatt, a Braun saját fejlesztésű Clean&Charge tisztító- és töltőegysége automatikusan karbantartja a borotvát, és megőrzi annak maximális teljesítményét. Az eszköz az alkoholos tisztítófolyadékkal eltávolítja a baktériumok 99,9%-át, megkeni a vágóelemeket, és feltölti a borotvát. A borotva Braun Clean&Charge tisztító- és töltőegységgel történő tisztítása 10x higiénikusabb, mint a folyó víz alatti tisztítás, így a borotva mindennap olyan hatékony, mintha új lenne.

AutoSense technológia.

Egyedülálló AutoSense technológiánk érzékeli a szakáll vastagságát, és annak megfelelően igazítja a borotva motorjának teljesítményét. Extra teljesítményt nyújt, amikor szükség van rá. Ez azt jelenti, hogy a Braun Series 9, 8, 7 és mostantól a Series 5 borotvák egyetlen mozdulattal is hihetetlen teljesítményt nyújtanak, amelyhez kivételes alaposság és kényelem társul.

AutoSense technológia

A lényeg a részletekben rejlik.

Olyan borotvát készítettünk, amely az arcon végighúzva és kézbe véve egyaránt kellemes élményt ad. Ergonomikus kialakítású, gumírozott markolata nedves körülmények között is kiválóan használható. Tekintse meg a Braun formatervezési videóját

¹ A Braun az elektromos szitás borotvák piacán való globális részesedése alapján 2018 szeptember és 2019 augusztus között. Forrás: Vezető piackutató intézetek.
² 3 napos borostán tesztelve a prémium kategóriás vezető termékekhez képest.