Miért a Braun a legjobb választás az érzékeny bőr számára.

A bőrirritáció problémája bármikor jelentkezhet. Ám aggodalomra semmi ok! A napi rutinjába beépített egyszerű tippek alkalmazásával csökkentheti a borotválkozás utáni égető érzést.

Miért a Braun a legjobb választás az érzékeny bőr számára.

Braun Series borotvák

Nem biztos benne melyik modell illik Önhöz a legjobban?

Hasonlítsa össze az összes modellt

1. érv
A legjobb borotva a bőre számára

A megfelelő borotva kiválasztása és a helyes technikák alkalmazása nagy szerepet játszanak abban, hogy elkerülje a benőtt szőrszálak és dudorok kialakulását, és csökkentse az irritációt. Bizonyos elektromos borotvák felmelegednek a borotvafejnél gyulladást és bőrirritációt okozva. A Braun a legkiválóbb borotválkozást nyújtja, a bőre igényeinek megfelelő teljesítményű borotvát, amiben megbízhat:

Válassza a Braun Series 9 Pro, a világ leghatékonyabb borotváját¹. Kivételesen gyengéd.

Úttörő technológiája és saját osztályában kimagasló teljesítménye miatt olyan borotva, amely hatékonyan távolítja el a szőrt, és bőre szinte irritációmentes marad.

Miért nem próbál ki egy egészen más elektromos borotválkozási formát: a Braun Series 3 ProSkin borotvákat.

A Braun Series 3 ProSkin tölthető elektromos szitás borotva gyorsabb borotválást tesz lehetővé és sokkal kíméletesebb a bőrhöz. A 3 nyomásérzékeny borotvaelem igazodik az arc körvonalaihoz, a különleges Micro Grip technológiának köszönhetően a borotva már az első mozdulat hatására több szőrszálat képes levágni.

2. érv
Nedves vagy száraz – az Ön választása

A borotvahab vagy borotvazselé használata bizonyítottan jelentősen lágyítja a bőrt, így az végeredményben kevésbé lesz hajlamos az irritációkra a borotválkozás során. Azonban ha borotvahab nélküli száraz borotválkozást szeretne inkább, azt javasoljuk, ne mossa meg arcát, mielőtt borotválkozik, mivel a bőr mosakodás után enyhén feldagadhat. Egyik esetben se felejtse el, hogy folyamatosan gyakoroljon nyomást, de ne túl erősen, mivel ezzel megnövelheti a borotválkozás utáni kiütések kialakulásának esélyét.

Nedves vagy száraz – az Ön választása

3. érv
Továbbfejlesztett technológia – alapos és intelligens

Series 9

4. érv
Kompromisszummentes simaság és gyengédség

A kevesebb mozdulat csökkenti a bőrirritáció kockázatát, ennyi az egész. Ezért választja olyan sok érzékeny bőrű férfi a Braun elektromos borotvák hatékonyságát.Bőre maximális védelméért a Braun egy leheletvékony szitát helyez a rendkívül éles pengék és arcbőre közé. Minden szita 1064 darab ergonomikusan kialakított lyukból álló mintázattal rendelkezik, amely minden szőrszálat a megfelelő szögből ragad meg. Ilyen módon Ön anélkül éri el a kívánt hosszantartó simaságot, hogy arcbőre közvetlenül érintkezne a pengékkel.

Series 9

Braun Series 9 a vezető prémium kategóriás termékekhez képest. Háromnapos borostán tesztelve.

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Elektromos borotvák a Brauntól

Elektromos borotvák a Brauntól

Találja meg az Önnek megfelelő elektromos borotvát

Braun Series 9 Pro borotvák

Braun Series 9 Pro borotvák

A Braun legjobb borotvája, újragondolt ProHead fejjel. Hatékony és kíméletes minden mozdulatnál. Nem számít, hogy 1, 3, 7 napos borostáról van szó.

Sütik elfogadása