Sütik elfogadása

A testszőrzet-eltávolítás alapjai

Testszőrzet-eltávolítás kezdőknek

Ausztráliától Zimbabwéig a férfi szépségápolás mára sokkal összetettebb és intimebb lett, mint valaha, a testszőrzet nyírásának, borotválásának és alakításának növekvő igénye mellett. Már nem csak a profi úszok és kerékpárosok, hanem férfiak szerte a világban látják és ismerik a friss és vizuálisan vonzó test előnyét.
Nem mindenki szeret olyan kopasz fejjel járni-kelni, mint egy biliárdgolyó, de a férfias mellkasi vagy ágyéki terület csinos nyírása már megmutatja, hogy törődik a testével, még azokon a részeken is, amelyek rendszerint nem kerülnek a világ szeme elé. És a Braun testszőrzet-eltávolítóval a testre szabott testszőrzet-eltávolítás könnyű, bárhol nyírjon is.
A testszőrzet-eltávolító háromféle funkcionalitást biztosít, Ön el van kényeztetve a választási lehetőségekkel. Akár mellkasszőrzetét teszi rendbe, akár a hónalját borotválja simára, csak válassza ki az Önnek legjobban megfelelő szőrtelenítési módot, és ápolja ellenállhatatlan fazonját nyaktól lejjebb bárhol.

Vágás

Sok pasi a borostára nyírást részesíti előnyben inkább, mint hogy teljesen csupasz legyen, és méretre vágja le a túlnőtt és szabálytalan szőrt, ahelyett, hogy teljesen eltávolítaná. Amellett, hogy kevesebb gondozást igényel, ez a megközelítés jó választás akkor is, ha el akarja kerülni a bőrirritáció kockázatát.

1. lépés: Ügyeljen arra, hogy szőre megszáradjon, mielőtt belekezd, mivel a nedves szőr a testhez tapad, és rémálom nyírni

2. lépés: Válasszon olyan fésűhosszt, ami Önnek a legkényelmesebb, és mindig húzza feszesre bőrét, mielőtt vágni készül

3. lépés: Hajának növekedési irányával ellentétes irányban nyírjon, hogy a fésű a lehető legjobb eséllyel vezesse a hajszálakat a vágópengékhez

4. lépés: Ne feledje el rendszeresen újravágni a fazonját, és mindig tartsa azt tisztán és csinosan!

Vágás és borotválkozás

Ha a dolgok egy kicsit hektikussá válnak, és gyorsabban kell szőrtelenítenie a testét, akkor a Braun testszőrzet-eltávolítók egyedülálló vágó és borotváló funkciója egyetlen húzással teljesen sima eredményt ad.

1. lépés: Kezdje száraz testszőrzete rövidre nyírásával. Ez megkönnyíti, hogy később simára borotválja bőrét, mivel a vágó rövidre vágja a szőrszálat, mielőtt a borotva befejezné a munkáját.

2. lépés: Alkalmazzon megfelelő borotválkozókrémet, húzza feszesre bőrét és távolítsa el a szőrt gyengéd mozdulatokkal. Egy gyors zuhany segít abban, hogy az eltávolításhoz meglágyítsa a szőrét - ha simára borotválkozik, mindegy, hogy a szőre nedves-e.

3. lépés: Borotválkozás után törölje bőrét szárazra, és alkalmazzon hidratáló testápolót a bőr irritációjának elkerülésére. Ezáltal bőre sima és tiszta lesz, tökéletes megjelenéssel a fitneszteremben, a tengerparton vagy a hálószobában.

Végül, bármelyik módszert választotta is, ne felejtse el leöblíteni a vágót, amikor elkészült.

Ez is érdekelheti Önt:

A Braun szakállnyíró nagyszerű a menő és stílusos megjelenés létrehozásában

Braun szakáll trimmelő

A Braun szakállnyíró nagyszerű a menő és stílusos megjelenés létrehozásában.