Hogyan ápolja ágyékszőrzetét
Hogyan ápolja ágyékszőrzetét

Hogyan ápolja ágyékszőrzetét

A változatos testszőrzet-eltávolítóval olyan megjelenést adhat testének, amilyet csak akar.

Talán már tett egy próbát mellkasszőrön vagy leborotvált hónaljakon, de mi van a lentebbi területekkel? A testszőrzet-eltávolító tiszta megjelenést biztosít ott lent is egy pillanat alatt. A lenti tiszta megjelenés ma már nem csak a lányokra vonatkozik - hát kezdjen hozzá!

Nyírja szeméremszőrzetét a Braun testszőrzet-eltávolítóval

1. lépés

Először használja a testszőrzet-eltávolítót a szeméremszőrzetének kívánt hosszúságra történő vágására. Ezáltal nem csak az ágyéka néz ki majd tisztábban, de könnyebb lesz bármely részét később tökéletesen simára borotválni. Ne féljen a nemi szőrzet eltávolításától, a testszőrzet-eltávolító érzékeny területekhez kialakított fésűjével a legkényesebb testzugai és legérzékenyebb területei is biztos kézben lesznek!

Braun testszőrzet-eltávolító Gillette Fusion borotvapengékkel

2. lépés

Most vegyen egy forró fürdőt, hogy a szőrszálakat meglágyítsa, és felnyissa a pórusokat. Érzékeny bőr esetén használjon egy kis borotvahabot. A szupersima és biztonságos borotválkozást kínáló integrált Gillette Fusion borotvapengékkel valóban nincsen akadálya a nemi szőrzet eltávolításának - mindegy, hogy ágyékának mely részeit akarja simára borotválni. Egyszerűen húzza bőrét feszesre, és rövid, könnyed mozdulattal borotváljon.

Hogyan ápolja ágyékszőrzetét

3. lépés

Ahhoz, hogy ágyéka még csinosabban és szexibben nézzen ki, jó ötlet eltávolítani a szőrzetet hasának alsó részéről. Ezenkívül ez ahhoz is hozzájárul, hogy hasa feszesebbnek és határozottabbnak hasson, így talán ki akarja ezt próbálni. Használja a testszőrzet-eltávolítót arra, hogy egy menetben levágja és leborotválja a területet, és így teste vonzóvá váljon.

Ismerje meg a Braun testszőrzet-eltávolító termékeket.