Sütik elfogadása

Hogyan ápolja ágyékszőrzetét

A változatos testszőrzet-eltávolítóval olyan megjelenést adhat testének, amilyet csak akar.

Talán már tett egy próbát mellkasszőrön vagy leborotvált hónaljakon, de mi van a lentebbi területekkel? A testszőrzet-eltávolító tiszta megjelenést biztosít ott lent is egy pillanat alatt. A lenti tiszta megjelenés ma már nem csak a lányokra vonatkozik - hát kezdjen hozzá!

1. lépés

Először használja a testszőrzet-eltávolítót a szeméremszőrzetének kívánt hosszúságra történő vágására. Ezáltal nem csak az ágyéka néz ki majd tisztábban, de könnyebb lesz bármely részét később tökéletesen simára borotválni. Ne féljen a nemi szőrzet eltávolításától, a testszőrzet-eltávolító érzékeny területekhez kialakított fésűjével a legkényesebb testzugai és legérzékenyebb területei is biztos kézben lesznek!

Nyírja szeméremszőrzetét a Braun testszőrzet-eltávolítóval

2. lépés

Most vegyen egy forró fürdőt, hogy a szőrszálakat meglágyítsa, és felnyissa a pórusokat. Érzékeny bőr esetén használjon egy kis borotvahabot. A szupersima és biztonságos borotválkozást kínáló integrált Gillette Fusion borotvapengékkel valóban nincsen akadálya a nemi szőrzet eltávolításának - mindegy, hogy ágyékának mely részeit akarja simára borotválni. Egyszerűen húzza bőrét feszesre, és rövid, könnyed mozdulattal borotváljon.

Braun testszőrzet-eltávolító Gillette Fusion borotvapengékkel

3. lépés

Ahhoz, hogy ágyéka még csinosabban és szexibben nézzen ki, jó ötlet eltávolítani a szőrzetet hasának alsó részéről. Ezenkívül ez ahhoz is hozzájárul, hogy hasa feszesebbnek és határozottabbnak hasson, így talán ki akarja ezt próbálni. Használja a testszőrzet-eltávolítót arra, hogy egy menetben levágja és leborotválja a területet, és így teste vonzóvá váljon.

Hogyan ápolja ágyékszőrzetét

Ez is érdekelheti Önt:

Tudásbázis: barkók

A hajformázás és vágás világa

Tudásbázis: barkók

A Braun szakállnyíró nagyszerű a menő és stílusos megjelenés létrehozásában

Braun szakáll trimmelő

A Braun szakállnyíró nagyszerű a menő és stílusos megjelenés létrehozásában.