Az arcszőrzet eltávolítása

Az arcszőrzet eltávolítása

Ha problémánk van az arcszőrzetünkkel, azt nehéz elkendőzni.

Akivel csak találkozunk, az először az arcunkat nézi meg. Legtöbbünk igyekszik megszabadulni a túlságosan szembetűnő arcszőrzettől. Nem meglepő, hogy számos módszer létezik az eltávolítására: epilátorral, csipesszel, gyantával, cukorral, szállal, égetéssel, szőkítéssel, krémekkel, lézerrel, IPL-lel, elektrolízissel vagy sminkkel. A felszíni szőrtelenítő módszerek, például a borotválás, gyorsak és egyszerűek, de a borosta hamar visszanő. A gyökérszintű eltávolító módszerek, például a gyantázás és az epilálás hatása hosszan tart, de az otthoni gyantázás rendetlenséggel jár és nehézkes, az epilátorok pedig könnyen használhatók ugyan, de gyakran túl nagy a felületük, és nem biztosítanak igazán kényelmes megoldást egy gyors igazításhoz. Mi a megoldás?

1. Szőrtelenítés előtt mindig tisztítsa meg az arcát, így elkerülheti a pórusok eltömődését

Szőrtelenítés előtt mindig tisztítsa meg az arcát, így elkerülheti a pórusok eltömődését

2. Tippek a megfelelő módszer kiválasztásához.

Borotválkozás
A szőrszálak eltávolításával sima bőrt eredményez, de a hatása csak 1–2 napig tart, így folyamatosan ismételni kell, ahogy nő vissza a borosta.
Tipp: a borotvával kövesse a szőrszálak növekedési irányát, így elkerülheti az irritációt.

Gyantázás
Hosszan (akár 4 hétig) tartó hatása van, de a szőrszálaknak legalább 0,5 mm hosszúnak kell lenniük, hogy a gyanta fogást találjon rajtuk. Így a következő gyantázás előtt a szőrnek sajnos pár hétig nőnie kell.
Tipp: ha első alkalommal használja, próbálja ki valahol máshol a gyantát, mielőtt felvinné az arca nagyobb felületére.

Epilálás
Gyökerestül távolítja el a szőrszálakat, hosszan tartó eredményt biztosít (akár 4 hétig is tart a hatása, mint a gyantánál), de a jó hír az, hogy nem kell olyan hosszúra növeszteni a szőrt. Már rövidebb, akár 0,02 mm hosszú szőrszálakat is epilálhat. Ráadásul gyorsabban használható, mint a csipeszek.
Tipp: feszítse meg a bőrét, hogy kellemesebb érzés legyen az epilálás.

Trimming
A nyírás a bőrfelület felett távolítja el a szőrt a szőrszálak elvágásával. Ez a megoldás apróbb igazításokhoz és szemöldökformázáshoz használható leginkább a tökéletes ív elérése érdekében.
Tipp: nem mindenki születik csodás, dús szemöldökkel! Alakítsa ki a kívánt formát, majd árnyalja sminkkel a tökéletes megjelenés érdekében.

3. Javaslatunk: Maximális irányítás és precizitás az arcepilálásban a Braun FaceSpa Pro-val.

A precíz fej gyorsabb, mint a csipeszek, egyszerűbb használni, mint a gyantát, és annál rövidebb, akár 0,02 mm-es szőrszálakat is képes eltávolítani. Nagyszerű megoldásaz érzékeny területek (áll, felső ajak és homlok) szőrtelenítéséhez vagy apróbb igazításokhoz a szemöldökök között.

Javaslatunk: Maximális irányítás és precizitás az arcepilálásban a Braun FaceSpa Pro-val.

Hogyan szabadulhat meg az arcszőrzettől - sima bőr akár 4 héten át.

Összenőtt szemöldök:
A szőrt a növekedés irányával ellentétesen távolítsa el. A Braun által biztosított automatikus forgás ezt nagyban leegyszerűsíti – csak használjon egyenletes, felfelé irányuló mozdulatokat. Kezet vagy forgást váltva egyszerűen igazodhat a szőrtelenítendő felülethez.

Arcrészek: Felső ajak
Lassan, egyenletesen haladjon végig a felső ajkán.

Arcrészek: Barkó, babahaj, egyéb területek
Először vágja vissza a szálakat, mert a hosszabb szőrszálakat fájdalmasabb eltávolítani.

Szemöldökformázás
Az arcepilátor nem alkalmas a szemöldök alapos formázásához. Az ív formázásához és kialakításához használja a Braun Face.

Hogyan szabadulhat meg az arcszőrzettől sima bőr akár 4 héten át.

Gyors és hatékony – jobb, mint a csipeszek

A másodpercenkénti 12 000 rezgésnek köszönhetően sokkal alaposabb és lényegesen gyorsabb munkát végez, mint a kézi csipesz. 4-szer rövidebb szőrszálakat is képes eltávolítani annál, mint amire a gyanta képes. Ráadásul, mivel a gyökerével együtt távolítja el a szőrszálakat, akár 4 hétig élvezheti a szőrtelen, sima, gyönyörű bőr élményét.

Gyors és hatékony – jobb, mint a csipeszek

Ez is érdekelheti Önt:

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

A világ első számú többfunkciós készüléke

Braun Silk-épil epilátorok

Braun Silk-épil epilátorok

Az epilálás segítségével akár 4 héten át élvezheti a sima bőrt.

Sütik elfogadása