Az arcradírozás folyamata

Az arcradírozás folyamata

Könnyen ragyogóvá teheti a bőrét.

A finom arcbőr megőrzéséhez különleges gondoskodásra van szükség. Az arcradírozás minden bőrtípusra jótékony hatással van, így tökéletes megoldást jelenthet, ha tiszta és ragyogó arcbőrre vágyik.

Mi is pontosan a bőrradírozás?

A bőrradírozás során az elhalt hámsejteket távolítjuk el. Ha ledörzsöljük az elhalt hámsejteket, felszínre kerül a friss, fiatalos, ellenállhatatlanul ragyogó bőr. A radírozás ráadásul a bőr természetes regenerációját is elősegíti.

Az arcradírozás folyamata – mini útmutató

Használjon körkörös mozdulatokat: lágy, körkörös mozdulatokkal dörzsölje a bőrét.

Ne dörzsölje a bőrét túl erősen.

Az arcán, különösen a szemkörnyéken, legyen különösen kíméletes. Itt érdemes lehet gyengédebb terméket vagy puhább kefét használni.

A bőrradírozáshoz használja kedvenc termékét vagy testradírját.

A tisztítás után vigyen fel hidratálókrémet.

Ne feledkezzen meg a rendszeres hidratálásról.

A tiszta, sima bőr titka.

Tekintse meg a videót

Arcradírozás után bőre ragyogni fog.

Gyengéden, de hatékonyan dörzsölje le az elhalt hámsejteket az arc érzékeny területeiről, hogy felszínre kerülhessen a friss és fiatalos bőr. A Braun FaceSpa Pro különböző fejei, a bőrradírozó kefe, az extra érzékeny kefe, a normál kefe és az új bőrvitalizáló kefe minden igényt kielégítenek.

Különleges kefék különböző bőrtípusokhoz.

A Braun különböző bőrradírozó eszközei segítségével kíméletesen állíthatja vissza bőre ragyogását és távolíthatja el a sminket, az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket.

A rendkívül finom, extra puha sörtékkel ellátott kefe bőrgyógyászok által tesztelt.

A bőrradírozó kefe rendkívül hatékonyan távolítja el a száraz és elhalt hámsejteket. A gyengéd és lekerekített sörték tökéletes kombinációja még hatékonyabban viszi fel a tisztítógélt.