Sütik elfogadása

Braun FaceSpa Pro A világ első számú többfunkciós készüléke epiláláshoz, tisztításhoz és tonizáláshoz.*

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro 921

Braun FaceSpa Pro 921

3 az 1-ben arcepiláló, bőrvitalizáló és -ápoló rendszer.

FaceSpa Pro 912

Braun FaceSpa Pro 912

3 az 1-ben arcepilátor és arctisztító készülék otthoni szépségápolásra

Braun FaceSpa Pro 911

Braun FaceSpa Pro 911

3 az 1-ben arcepiláló, bőrvitalizáló és -ápoló rendszer.

FaceSpa Pro 910

Braun FaceSpa Pro 910

3 az 1-ben arcepiláló, bőrvitalizáló és -ápoló rendszer.

Nem biztos benne melyik modell illik Önhöz a legjobban?

A Braun FaceSpa Pro használatának módja a szalonminőségű szépség otthoni eléréséhez.

7-féle kezelés. 1 eszköz. Alapos arcepilálás és a pórusok mélyéig ható tisztítás.

A Braun FaceSpa Pro használatával akár hatféle kezelést is végezhet egyetlen eszközzel – ehhez mindössze a tartozékokat kell kicserélni. Az arcepilátorok alaposan, a gyökerénél fogva távolítják el az arcszőrzetet, az arctisztító kefék pedig a pórusok mélyéig tisztítják az arcbőrt. Sima, fiatalosan ragyogó, természetes szépségű bőr.

10 mikronyílás

Kíméletesen távolítja el a nem kívánt arcszőrzetet. Olyan kíméletes, hogy még mielőtt észrevenné, már végzett is.

Az extra keskeny fej 10 mikronyílással rendelkezik, amelyek gyengéden megragadják még a legrövidebb (akár 0,02 mm-es) szőrszálakat is.

A mikrovibrációs applikátorfej javítja a bőr megjelenését.*

A japán bőrápolási szokások ihletéséből született, nem nedvszívó hatású bőrápoló hatású mikrovibrációs fém applikátorfej mikrovibrációkat kelt a bőrön, azaz finoman érinti a bőrt, így az jobban beissza a rá felvitt krémet vagy szérumot. A rendkívül finom, nagy sebességgel történő krémfelvitel nagy és alacsony sebességre is beállítható.A mikrovibrációs applikátorfej anyaga nem nedvszívó hatású, sima felületű fém, amelynek kellemes hűsítő hatása bekapcsolás nélkül is érezhető.

Jóval hatékonyabb annál, mint amikor a terméket kizárólag az ujjaival viszi fel.

Braun FaceSpa Pro jóval hatékonyabb annál, mint amikor a terméket kizárólag  az ujjaival viszi fel.

Sokkal gyorsabb a kézzel történő felvitelnél.

A mikrovibrációs applikátorfej rendkívül finom, nagy sebességű, pulzáló mozgást végez, így másodpercenként 25-ször ér a bőrhöz.

Braun FaceSpa Pro jóval hatékonyabb annál, mint amikor a terméket kizárólag  az ujjaival viszi fel.

Billenőfeje kiválóan követi az arc vonalait.

A finom, hűsítő hatású fémanyagból készült termék prémium minőségű, ergonomikus dizájnjának köszönhetően követi az arc vonalait, így használata teljességgel zökkenőmentes.

Mindennapos tisztítás – hatszor hatékonyabb, mintha kézzel tenné.

A smink és más szennyeződések eltávolításával kíméletesen állítja vissza az arcbőr természetes ragyogását. A mikrorezgések százainak köszönhetően a Braun FaceSpa bőrradírozó kefe 6-szor hatékonyabb, mint a kézi tisztítás. A mindennapos arctisztítás során gyengéden radírozza és tisztítja a bőrt. Abban is segít, hogy az arckrémek és hidratálók hatékonyabban szívódjanak be a bőrbe.

A ragyogó bőrhöz ezen a kefekészleten kívül másra nincs is szüksége.

Számos módon segíthet visszaállítani bőre természetes ragyogását és szépségét. A Braun kifejlesztett egy teljes körű, a bőre igényeinek megfelelő arcápoló készletet: bőrradírozó kefe, rendkívül finom kefe, normál kefe, kozmetikai szivacs és az új bőrvitalizáló kefe.

Braun bőrvitalizáló kefe

A különleges bőrvitalizáló kefe gyengéd arcmasszázzsal élénkíti a vérkeringést, és kölcsönöz szebb megjelenést a bőrnek. A kíméletes bőrradírozással együtt mindössze 3 kezelés után segít simábbá és fiatalabb megjelenésűvé tenni a bőrt.

Braun rendkívül finom kefe

A rendkívül finom, bőrgyógyászok által tesztelt kefe érzékeny bőrűeknek készült. Hosszabb, sűrűbb és puhább sörtéi rendkívüli lágy tapintásúak.

Braun bőrradírozó kefe

A bőrradírozó kefe hatékonyan távolítja el a száraz és elhalt hámsejteket, hogy felfedje a bőr természetes ragyogását. Kehely alakzatba rendezett kétféle sörtéi magukban tartják a bőrradírozó krémet a használat során.

Braun szépségszivacs

A szép bőr egyenletes. Így ha tisztítás után sminket vagy arckrémet szeretne felvinni, helyezze fel a szépségszivacsot a Braun FaceSpa Pro készülékre, hogy egyenletesen vihesse fel a korrektort vagy az alapozót. Az ellenállhatatlanul szép és természetes hatású arcbőr titka.

Egy kézitáskában is elfér.

Beleillik az életébe.

Elegáns, mégis nagyon praktikus. Az arcepilátor és a védőkupak olyan diszkrét, hogy bárhová, bármikor magával viheti.

A doboz tartalma

Braun FaceSpa Pro – A doboz tartalma

Az egyes modellekhez különböző kiegészítők tartoznak. Látogasson el az összehasonlító oldalra az ideális termék megkereséséhez.
* az Ön által használt bőrápoló termék hatásosabb alkalmazása érdekében.