Sütik elfogadása
  • Otthon
  • Series 7 7893s borotva

Series 7 7893s ezüst borotva utazótokkal

A Braun Series 7 borotva Sonic technológiával érzékeli szakállát és alkalmazkodik hozzá. A 4 vágóelem több szőrszálat ragad meg minden egyes mozdulattal a simább és kényelmesebb borotválkozásért, kompromisszumok nélkül.

Kiemelt tulajdonságok

Az intelligens borotva

Az intelligens borotva

A Braun Intelligens Sonic technológiája érzékeli szakállát, és alkalmazkodik hozzá. A borotva érzékeli a szakáll sűrűségét, és extra teljesítményt nyújt ott, ahol szükséges

 Intelligens AutoSense technológia

Intelligens AutoSense technológia

Az innovatív motor leolvassa a szakáll sűrűségét, és másodpercenként 13x-ra beállítja a borotva teljesítményét. A megfelelő mennyiségű energiát még sűrűbb szakáll mellett is biztosítja.

Öt borotválkozási mód az Érzékenytől a Turbóig

Öt borotválkozási mód az Érzékenytől a Turbóig, amelyekkel személyre szabhatja borotválkozási élményét a bőrtípusának és igényeinek megfelelően

A négy speciálisan kialakított vágóelem több szőrszálat ragad meg egyetlen mozdulattal, mint más borotvák kettővel – a kevesebb mozdulatért és a kisebb bőrirritációért

4 elemből álló vágórendszer

2x Opti-Foil™

2x Opti-Foil™

A hosszabban tartó, tökéletesen sima borotválkozáshoz.

ActiveLift trimmer

ActiveLift trimmelő

A négy speciálisan kialakított vágóelem több szőrszálat ragad meg egyetlen mozdulattal, mint más borotvák kettővel – a kevesebb mozdulatért és a kisebb bőrirritációért

Védő SkinGuard

Védő SkinGuard

Simává teszi a bőrt a kivételes borotválkozási élményért

8 D rugalmas borotválkozási rendszer

8 D rugalmas borotválkozási rendszer

A 8 irányba mozgatható billenő borotvafej a leginkább problémás körvonalakkal is megbirkózik. Egymástól függetlenül mozgó szitákkal és vágó elemekkel egy billenő fejre rögzítve a Micro- és MacroMotion kombinációjával. A bőrtől való távolság mindössze 0,05 mm.

MacroMotion

MacroMotion

A 40°-ban billenő borotvafej erőfeszítés nélkül alkalmazható a nagyobb körvonalak mentén a bőrrel való maximális érintkezés érdekében.

MicroMotion

MicroMotion

Az összes vágóelem egymástól független felfüggesztése még a legkisebb kontúrokat is követi.

Tulajdonságok

Precíziós nyíró

Precíziós nyíró

Beépített és bőrbarát precíziós nyíró, ami könnyedén csúszik ki a borotva hátoldalából, és pontosan alakítható vele a bajusz és a barkó.

Precíziós HeadLock

Precíziós HeadLock

A Braun precíziós HeadLock rögzíti a borotvafejet a maximális szabályozás érdekében az olyan nehezen elérhető helyeken, mint az orr és az áll alatti terület.

100% vízálló

100%-osan vízálló

Tapasztalja meg a prémium német mérnöki minőséget. Minden Braun borotva vízálló 5 méter mélységig, így kényelmesen leöblítheti folyóvízben vagy használhatja akár a zuhany alatt is.

Wet & Dry

Nedves vagy száraz borotválkozás

A Series 7-tel borotválkozhat szárazon vagy használhatja vízben, borotvahabbal vagy borotvagéllel is a jobb siklás és a simább bőrfelszín érdekében.

Továbbfejlesztett kijelző az akkumulátor állapota és a higiénia jelzésére

Továbbfejlesztett kijelző az akkumulátor állapota és a higiénia jelzésére

A töltés, az akkumulátor (3 szint) és a szitacsere különösen precíz jelzése.

50 perc vezeték nélküli borotválkozás

50 perc vezeték nélküli borotválkozás

A korszerű Li-Ion akkumulátor sosem veszít teljesítményéből, és teljesen feltöltődik egy órán belül. A prémium kijelző mutatja a fennmaradó borotválkozási időt.

Üzemidő / töltésidő

Üzemidő / töltésidő

Teljes feltöltés 1 órán belül. 50 percnyi borotválkozás. A korszerű Li-Ion akkumulátor megbízhatóan teljesít. 5 perces gyorstöltés egyetlen borotválkozáshoz.

Vezeték nélküli borotválkozás

Automatikus alkalmazkodás a feszültségszinthez

Automatikus alkalmazkodás a feszültségszinthez

Utazótok

Szín

Ezüst

A doboz tartalma

Series 7 silver Wet&Dry

Series 7 ezüst Wet &. Dry

SmartPlug

SmartPlug

Utazótasak

Utazótasak

Tisztítókefe

Tisztítókefe

Karbantartás

Nagy teljesítményű sziták és nyíróegységek

100%-os borotválási teljesítmény.

Keressen megfelelő szitát és nyíróegységet

Cserealkatrészek

Cserealkatrészek a Series 7 borotvához

Használati utasítás

Töltse le a Series 7 borotva használati utasítását (PDF)

Gyakran ismételt kérdések

Braun Series 7 – Gyakran ismételt kérdések

Mi a különbség a rezgőkéses és a körkéses borotvák között?
A körkéses borotvák a bőr felületén ciklikus mozgással, míg a Braun rezgőkéses borotvák hatékony oldalirányú mozgással működnek, mely tökéletes irányíthatóságot és precizitást biztosít. A szita megvédi a bőrt az irritációtól, és kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy a Braun által kifejlesztett legalaposabb és legkényelmesebb borotválkozást nyújtsa.

Mi a különbség a különböző Series 7 modellek között?
A Series 7 cc borotvák rendelkeznek a legfejlettebb kijelzővel a Braun borotvák között: egy LCD kijelzővel, a töltés, az akkumulátor és a részletes higiéniai állapot különösen precíz kijelzésével. Most elegáns nemesfém színben is elérhető. Ezen felül a 790cc a Braun legfejlettebb tisztítóegységével is rendelkezik: higiénikusan tisztít, tölt, ken és automatikusan megszárítja borotváját.

Miért van szükség tisztítóközpontra, ha a Series 7 borotva víz alatt is tisztítható?
A vizsgálataink azt mutatják, hogy a borotva Clean&Charge tisztító- és töltőegységgel történő tisztítása 10x higiénikusabb, mint a folyóvíz alatti tisztítás. Ezen felül kényelmesebb is, azaz borotvája egy gombnyomásra megtisztul, feltöltődik, kenést kap és automatikusan megszárad.

Már van egy korábbi Braun borotvámhoz (Pulsonic vagy Syncro) tartozó tisztítóegységem. Használható az új Series 7 borotvával?
Nem, a Series 7 tisztítóegység a Braun Clean&Charge termékcsaládjának legfejlettebb modellje, és nem használható korábbi modellekkel. A legújabb tisztítóegység a legjobb technológiát nyújtja a rendelkezésre állók közül.

Milyen gyakran kell cserélni a tisztítóegység utántöltő patronját?
Ha a borotváját hetente kétszer tisztítja a tisztítóegységgel, akkor csak 2–3 havonta szükséges az utántöltő patront kicserélni ahhoz, hogy minden nap olyan borotválkozási élménye legyen, mintha új lenne a borotvája. Az Amazon save & susbcribe opciója rendszeres házhozszállításos megrendelést tesz lehetővé, ugyanakkor a Clean&Charge tisztító- és töltőegység utántöltőjének árából 10%-ot megspórol. Még csak gondolnia sem kell rá, és mindig kéznél lesz egy utántöltő a Clean&Charge tisztító- és töltőegységhez, amikor csak szüksége van rá.

Mit ajánlanak, hogyan érdemes az elektromos rezgőkéses borotvával borotválkozni?
Azt javasoljuk, hogy zuhanyozás előtt borotválkozzon. Néhány borotválkozás nélküli nap elteltével, például hétvégéken, nyírja rövidre borostáját a borotválkozás előtt. Feszítse meg a bőrt és a szakáll növekedési irányával ellentétesen borotválkozzon. Tartsa a borotvát bőrére merőlegesen (90°-os szögben). Nyomja egyenletesen a bőréhez a Braun által kifejlesztett legalaposabb és legkényelmesebb borotválkozás érdekében.

Milyen gyakran kell a borotvafejet cserélni?
Minden vágórészt 18 havonta javasolt cserélni. A kijelző tartalmaz egy cserealkatrész-állapotjelzőt is, hogy ne feledkezzen el a vágórészek cseréjének idejéről, és hogy borotvája mindig 100%-os teljesítményt nyújtson.

Fellép-e memóriahatás az akkumulátornál, ahogy az a mobiltelefonoknál és laptopoknál előfordul?
Nem, a Series 7 borotvák memóriahatástól mentes Li-ion-os akkumulátorral készülnek. Újratöltheti, amikor akarja, és az önkisülési idejük is hosszú (szemben a [NIMH] akkumulátorokkal). A Li-ion-os akkumulátorok a Braun borotvákban található legerősebb és leghosszabban tartó akkumulátorok.

Tartozik-e garancia a Braun Series 7 borotvához? Mikor jár le?
Minden Braun borotva 2 éves gyártói garanciával kerül forgalomba.