AutoSense technológia

AutoSense technológia

Az AutoSense egyenletes teljesítményt nyújt a borotválkozás során, a szakáll sűrűségétől függetlenül.

Az AutoSense technológia a teljes termékkínálaton elérhető

A korábban csak a Series 7, 8 és 9 termékeknél elérhető AutoSense technológia most már a Series 5 és 6 eszközeinek is része, így a választott borotvától függetlenül élvezheti az alapos borotválkozás élményét.


Érzékeli a szakáll sűrűségét.

Minden szakáll különböző; az AutoSense technológia ezért másodpercenként akár 13 alkalommal érzékeli a szakáll szőrszálait, hogy megállapíthassa a legjobb eredményt hozó optimális teljesítményt.

Érzékeli a szakáll sűrűségét. Minden szakáll különböző; az AutoSense technológia ezért másodpercenként akár 13 alkalommal érzékeli a szakáll szőrszálait, hogy megállapíthassa a legjobb eredményt hozó optimális teljesítményt.

A legjobb eredményhez igazítja a teljesítményt.

Az AutoSense technológia felügyeli a borotva teljesítményét, és szükség szerint növeli vagy csökkenti a penge sebességét a szakáll sűrűségétől függően: a borotválkozás így nem csak kellemes, de teljesen személyre szabott is.

A legjobb eredményhez igazítja a teljesítményt.

30%-kal több vágómozdulatot végez, és alkalmazkodik a szakáll sűrűségéhez, így minden borotvahúzásnál több szőrszálat távolít el.¹

30%-kal több vágómozdulatot végez, és alkalmazkodik a szakáll sűrűségéhez, így minden borotvahúzásnál több szőrszálat távolít el.

GYIK

¹a korábbi Series 5 sorozatú termékekkel összehasonlítva

Sütik elfogadása