Hogyan akadályozható meg a bőrirritáció és a borotválkozás utáni bőrkiütés

Hogyan akadályozható meg a bőrirritáció és a borotválkozás utáni bőrkiütés

A bőrirritáció elkerülése az egyik legfőbb feladat, amivel bármikor szembesülhet. Ne essen pánikba! A napi rutinjába beépített egyszerű tippek alkalmazásával csökkentheti a borotválkozás utáni égető érzést.

1. tipp: Vásárolja meg a megfelelő borotvát és használja a megfelelő technikát

A megfelelő borotva kiválasztása és a helyes technikák alkalmazása nagy szerepet játszanak abban, hogy elkerülje a benőtt szőrszálak és dudorok kialakulását, és csökkentse az irritációt. Bizonyos elektromos borotvák felmelegednek a borotvafejnél, ezáltal gyulladást és a bőr irritációját okozhatják.

Bármire legyen is szüksége, a Braun a legkiválóbb borotválkozást nyújtja, a bőre igényeinek megfelelő teljesítményű borotvát, amiben megbízhat. Esetleg próbálja ki a világ egyetlen aktív hűsítési technológiáját, hogy a Braun ºCoolTec borotvával csillapítsa és megnyugtassa az irritált bőrt. Vagy miért nem választ egy teljesen más elektromos borotválkozási módot a borotvahab és borotválkozási zselé mellett is működtethető Braun WaterFlex borotvával?

Braun °CoolTec borotva aktív hűsítő technológiával.

2. tipp: Hogyan készítse elő arcát a borotválkozáshoz

A borotvahab vagy borotvazselé használata bizonyítottan jelentősen lágyítja a bőrt, így az végeredményben kevésbé lesz hajlamos az irritációkra a borotválkozás során. Azonban ha borotvahab nélküli száraz borotválkozást szeretne inkább, azt javasoljuk, ne mossa meg arcát, mielőtt borotválkozik, mivel a bőr mosakodás után enyhén feldagadhat. Egyik esetben se felejtse el, hogy folyamatosan gyakoroljon nyomást, de ne túl erősen, mivel ezzel megnövelheti a borotválkozás utáni kiütések kialakulásának esélyét.

Készítse elő arcát a Braun borotvákkal történő borotválkozásra.

3. tipp: A legrosszabb dolog, ha elhanyagolja bőrét közvetlenül a borotválkozást követően

A borotválkozás utáni pillanatok legalább olyan fontosak, vagy talán még fontosabbak, mint a borotválkozás előtti pillanatok, vagy a borotválkozás maga. Ha úgy gondolja, hogy van még néhány benőtt szőrszála, egy pár csipesszel ténylegesen fizikailag kiemelheti a szőrszálat, de legyen óvatos, ne húzza ki teljesen. Ezzel a szőrszál mélyebben nő majd újra. Használjon hideg vizet vagy hideg törölközőt az arcán, hogy lehűtse a bőrét és bezárja a pórusokat. Használhat egy kis bőrtónusfokozó spray-t is, hogy bőrének pH-értéke visszaálljon normál szintre, mivel egy kevés mosdóvíz már megváltoztathatja bőrének pH-értékét. Természetesen egy megfelelő borotválkozás utáni arcszesz a legjobb módja a borotválkozás befejezésének.

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Elektromos borotvák a Brauntól

Elektromos borotvák a Brauntól

Találja meg az Önnek megfelelő elektromos borotvát

Braun Series 9 Pro borotvák

Braun Series 9 Pro borotvák

A Braun legjobb borotvája, újragondolt ProHead fejjel. Hatékony és kíméletes minden mozdulatnál. Nem számít, hogy 1, 3, 7 napos borostáról van szó.

Sütik elfogadása