Hogyan érheti el a legalaposabb, bőrközeli borotválkozást
Alapos borotválkozás, Tökéletes borotválkozás, Bőrirritáció

Hogyan érheti el a legalaposabb, bőrközeli borotválkozást

Tudta?

Amikor körkéses vagy kézi borotváról vált át, legalább egy hónapig tarthat, míg bőre alkalmazkodik az új borotválkozási módhoz. Olyan, mint a hajválaszték: eltart egy ideig, amíg az oldalsó választékot középsőre tudja váltani. Tehát, hagyjon időt. Tekintse meg a Braun részletes útmutatóját a tökéletesen sima borotválkozáshoz. Előzze meg a vágásokat és bőrpírt.

1. lépés

Ellenőrizze, hogy borotvája töltve van és készen áll.

2. lépés

Próbáljon meg arcmosás előtt borotválkozni, mivel a bőr mosakodás után kismértékben felpuhul.

3. lépés

Néhány borotválkozás nélküli nap elteltével, például hétvégéken, nyírja rövidre a szakállát/borostáját a borotválkozás előtt.

4. lépés

Most kapcsolja be a Braun borotvát. Szabad kezével feszítse ki a bőrét, mielőtt a különösen érzékeny területeket borotválná, vagy ott, ahol a bőrhöz közel kell borotválni. Ez gyengéd siklást biztosít a bőrön.

5. lépés

Tartsa a borotvát a bőrére merőlegesen (90°-os szögben), és borotváljon a szakáll növekedési irányával ellentétesen. Ne feledje, ha el tudja kerülni azt, hogy újra végigmenjen ugyanazon a területen, akkor megnő az esélye annak, hogy elkerüli a bőr irritációját.

6. lépés

Gyakoroljon egyenletes nyomást a lehető legjobb borotválkozás érdekében. Nem szükséges olyan erősen nyomnia, mint a kézi borotvánál.

7. lépés

Tisztítsa borotváját rendszeresen. A modelltől függően használni tudja a Braun tisztítóközpontot, mely egy gombnyomásra automatikusan tisztítja és keni a borotvát.

Végül,

javasoljuk, hogy 18 havonta cserélje ki a vágó alkatrészeket, mivel kopó alkatrészek. Igyekezzen nem túl erős és egyenletes nyomást gyakorolni!