Sütik elfogadása

Series X XT5200 Wet&Dry többfunkciós eszköz 6 tartozékkal és úti tokkal, fekete / metálszürke.

  • Borotválkozás, trimmelés és formázás egyetlen eszközzel: többfunkciós elektromos borotva és szakállvágó férfiaknak. Könnyű, gyors és kényelmes minden mozdulatnál. Archoz (1, 2, 3, 5 mm-es fésűk) és testhez (0,3 mm-es fésűk).
  • 4D penge technológia: egy vágófej 4 vágóelemmel, amely 2 oldalsó trimmelőből és 2 központi borotválási zónából áll – másodpercenként 450 mozdulatot végez. A jó kinézethez biztosítja a sima borotválás élményét, mindamellett hogy gyengéd a bőrhöz.
  • Hosszabb élettartamra tervezve: a szakállvágó és a borotva 4D rozsdamentes acél vágóeleme akár 6 hónapig éles marad¹.
  • Védelem a bőrnek: ez a trimmelő és borotva SkinGuard fésűvel rendelkezik, amely még a kényes területeken is védi a bőrt – a mellkastól, a hónaljtól vagy az ágyéktól egészen az arcig, a nyakig és a szemöldökig.
  • Pontosságra és irányíthatóságra terveztük: a kétirányú fésűvel felfelé és lefelé is nyírhat. A gumírozott, csúszásmentes markolatnak köszönhetően minden férfi biztonságosan borotválkozhat és ápolhatja testszőrzetét, mind nedvesen, mind szárazon.

Series X.
A stílusához illeszkedő könnyed precizitás.

Könnyű, gyors és kényelmes – a 4D-penge vágóelemnek köszönhetően

Könnyű, gyors és kényelmes – a 4D-penge vágóelemnek köszönhetően

Az innovatív 4D penge két központi borotválási zónával és két oldalsó vágóelemmel rendelkezik. A SkinGuard fésű védi a bőrt a - a jó kinézethez biztosítja a sima borotválás élményét, mindamellett hogy gyengéd a bőrhöz. 

Egyenletes nyírás, villámgyorsan

Egyenletes nyírás, villámgyorsan

A praktikus, kétirányú fésűnek köszönhetően felfelé és lefelé is nyírhat. Ez a nagyszerű megoldás azt jelenti, hogy gyorsan és a legmegfelelőbb irányban nyírhat.

Könnyű és precíz formázás

Könnyű és precíz formázás

A 4D pengének és a csúszásmentes, gumírozott fogantyúnak köszönhetően még precízebbé teheti a szőrtelenítést. Pontos és precíz formázás – magabiztosság minden készségszinten.

Minden mozdulat könnyű, gyors és kényelmes

Minden mozdulat könnyű, gyors és kényelmes

Ügyességétől függetlenül élvezze a kellemes borotválkozást, biztonságos távolságban a bőrétől. Ez a maximálisan aktivált 4D pengének köszönhető, amely négy nagy teljesítményű vágóelemből áll, amely másodpercenként 450 mozdulatot végez.

Kellemes testszőrzet-ápolás

Kellemes testszőrzet-ápolás

Helyezze fel a SkinGuard védőelemet az érzékeny területek, például az ágyék, a mellkas és a hónalj biztonságos testszőrzet-ápolásához. A védőelem óvja a bőrt a kíméletes borotválkozás és a simább bőr érdekében.

Remek irányíthatóság a problémás területeken

Remek irányíthatóság a problémás területeken

Gyors és pontos mozdulatok a billenő Flex fejjel, amely alkalmazkodik az arckontúrhoz – különösen hasznos a nehezen elérhető területeken. Intuitív borotválkozás: felfelé, lefelé, hátra vagy előre.

6 hónapos tartósság

6 hónapos tartósság

A tartós 4D vágóelemet hosszú élettartamra terveztük. 100%-ban rozsdamentes acélból készült, és azonos hatékonysággal vág akár 6 hónapig¹.

Teljesen vízálló

Teljesen vízálló

A Series X borotvahabbal vagy -zselével használható a mosdóban vagy a zuhany alatt is. Könnyen tisztítható folyó víz alatt, saját higiéniai igényeinek megfelelően.

Válassza ki a kívánt hosszt

Válassza ki a kívánt hosszt

Az egyszerűen cserélhető fésűkkel könnyedén elérheti a kívánt hosszúságot – az arc számára az 1, 2, 3 és 5 mm-es, a test számára pedig 3 mm-es és 0 mm-es (SkinGuard) a legmegfelelőbb.

¹Heti két arcborotválás esetén. A tényleges eredmények eltérőek lehetnek

A doboz tartalma

Braun Series XT5

Braun Series XT5

4x arcfésű

4x arcfésű

2 darab testfésű

2 darab testfésű

Védőkupak

Védőkupak

Úti tok

Úti tok

SmartPlug

SmartPlug

Értékelések és vélemények

Ez a terület lehetővé teszi az Önhöz hasonló fogyasztók számára véleményének és észrevételeik kifejezését. A Braun nem képviseli vagy szavatolja az itt tett állítások vagy termékigények pontosságát, és nem szűri az ebben a szakaszban kifejtett véleményeket sem.