Bemutatkozik a Braun Series X termékcsalád – multifunkciós elektromos Braun borotvák és szakállvágók

Nem biztos benne, hogy melyik modell a leginkább megfelelő?

Összehasonlítás
Egy eszköz. Trimmelés. Formázás. Borotválkozás.

Borotválkozás. Trimmelés. Formázás. Testszőrzet-ápolás. Nedves vagy száraz használat. Alakítsa ki szőrzetét olyanra, amilyenre szeretné, bármilyen formáról is legyen szó. Formázott, nyírt, merész és leomló, és bármi, ami közte belefér: A Braun Series X minden mozdulatban könnyedséget, gyorsaságot és kényelmet biztosít.

Alakítsa saját stílusa szerint

Mivel felfelé és lefelé is nyír, gyorsan végezhet a trimmeléssel – anélkül, hogy az eredmény rovására menne.

Az egyszerűen cserélhető fésűkkel könnyedén elérheti a kívánt hosszúságot – 1, 2, 3 és 5 mm-es vágáshossz közül választhat.

trim_alt

Tökéletes irányíthatóság bármilyen stílushoz

A billenő Flex fej könnyedén alkalmazkodik a mozdulatokhoz és a borotválkozási felülethez – különösen hasznos a nehezen hozzáférhető területeken. Intuitív borotválkozás: fel, le, hátra vagy előre. A gumírozott fogantyú nedvesen is könnyű fogást és tökéletes irányíthatóságot biztosít.

A Series X karcsú markolata meglepően könnyen kezelhető, függetlenül attól, hogy milyen testápolási feladatot végez.

style_alt

Könnyű. Gyors. Kényelmes.

A 4D penge 6 hónapig éles marad*

*Heti kétszeri teljes borotválkozás esetén. A tényleges eredmények eltérőek lehetnek

A Series X kellemes, a bőrhöz nem túl közeli borotválkozást tesz lehetővé, függetlenül az ügyességi szinttől. Ez a 4D penge négy nagy teljesítményű vágóelemének köszönhető, mely másodpercenként 450 mozdulatot végez.

shave_alt

Kellemes borotválkozásra tervezve

Helyezze fel a SkinGuard fésűt, hogy biztonságosan ápolhassa az érzékeny területeket, például az ágyékot, a mellkast és a hónaljat.

A Series X tokkéses pengekialakítása hatékonyan minimalizálja a bőrrel való érintkezést – a célzott borotválkozásért, amely kíméletlen a szőrszálakhoz, de kíméletes a bőrhöz.

body_alt

Teljesen vízálló

A Series X 100%-ban vízálló. A zuhany alatt, illetve borotvahabbal vagy -zselével is használható. Könnyen tisztítható folyó víz alatt, saját higiéniai igényeinek megfelelően.

Formázza, trimmelje, borotválja vagy alakítsa férfiassá, ahol csak akarja. A gumírozott, csúszásmentes markolatnak köszönhetően a Series X biztonságosan használható, nedvesen és szárazon is.

wetdry_desktop

Négy arcfésű

Érje el gyorsan a kívánt hosszúságot az egyszerűen cserélhető fésűkkel – 1, 2, 3 és 5 mm-es eszközválaszték áll a rendelkezésére.

Két testfésű

3 mm-es fésű és 0 mm-es SkinGuard fésű – védi a bőrt az érzékeny területeken.

Sütik elfogadása