Pro Beard Trimmer 9 BT9441 ProBlade pengével, ProWheel, Lock kiegészítőkkel, 11 borbélyeszközzel, 180 perces üzemidővel, titán színben

  • Szakmai precizitás és 100%-ban szabályozható: legyen minden nap olyan friss, mintha a fodrásztól jött volna a Braun Professional Beard Trimmer 9 készülékével.

  • Professzionális végeredmény minden mozdulatnál: még a rakoncátlan hajszálakat is eléri az élethosszig tartó, éles ProBlade-nek köszönhetően és hála az AutoSense technológiának tökéletes egyenletességet biztosít bármilyen szakállnál.

  • Verhetetlen szabályozhatóság karnyújtásnyira: válasszon 40 hosszbeállítás közül 0,5 mm pontos lépésekben és rögzítse választását a hibák kiküszöbölése érdekében.

  • Trimmeljen, igazítson és készítsen átmenetes frizurát otthon magabiztosan: a prémium borbélyeszközökkel vághat éles vonalakat, finoman satírozhat és egyenletesen trimmelhet a tökéletes frizuráért.

  • Hosszútávú használatra tervezték: ez a férfiaknak készült trimmelő 100%-ban vízálló, így könnyen tisztítható, erős újratölhető 180 perces vezeték nélküli üzemidőt biztosító Li-Ion akkumulátorral, élethosszig tartó, éles pengékkel, töltőállvánnyal és egy prémium utazótokkal rendelkezik a fürdőszobai tároláshoz.

  • Regisztrálja termékét, és 5 év garanciát kap.

Series 9 professzionális szakállvágó

Professzionális precizitás és 100%-os szabályozhatóság

Professzionális precizitás és 100%-os szabályozhatóság

Professzionális precizitás.

Örökké éles fém ProBlade penge

elbánik a rakoncátlan hajszálakkal.

180 perc

folyamatos vágás.

Borbély minőségű precizitás

Verhetetlen szabályozhatóság.

40 hosszbeállítás

0,5 mm-es pontos lépésekben.

Zárolás

a hibák elkerülése érdekében.

Verhetetlen szabályozhatóság.

Satírozás, igazítás.
Magabiztosan otthon.

Satírozás, igazítás. Magabiztosan otthon.

A doboz tartalma

expand and collapse icon

Értékelések és vélemények

Sütik elfogadása