Női szőrtelenítés
Érezze magát jól és gyönyörűnek az ellenállhatatlanul sima bőrével akár 4 héten keresztül!
Biztonságos, hatékony, tartós és látványos szőrtelenítés otthonában
A világ első arcepilátora és tisztítókefe-rendszere.
A sima és ragyogó bőrért.
Fedezze fel a Braun Silk-épil epilátorok, női borotvák és Silk-expert Pro IPL készülékek választékát, hogy megtalálja a megfelelő szőrtelenítési módszert az Ön számára! Sajátítsa el a Braun termékek használatát, ismerje meg a legújabb innovációkat a szőrtelenítés terén, és alkalmazza a legújabb technikát a csodálatosan sima bőr eléréséhez!

Az élet túl gyors ahhoz, hogy a nemkívánatos szőrszálak miatt le kelljen lassítanunk.

A leggyorsabb és legalaposabb Braun Silk-épil 9 SkinSpa epilátor még azokat a rövid szőrszálakat is eltávolítja, amelyekkel a gyanta sem birkózik meg, hogy bőre akár 4 héten keresztül is olyan sima legyen, mintha profikra bízta volna. Nem kell soha többé megvárnia, míg testszőrzete a gyantázáshoz megfelelő hosszt eléri.

A leggyorsabb és legalaposabb Braun epilátorok, amelyek akár 4 hétig is olyan simán tartják a bőrét, mint a professzionális szőrtelenítés.

Epilálás, bőrradírozás, javítja a bőr megjelenését és az érzékeny területek borotválására is használható

A leggyorsabb és legbiztonságosabb IPL technológia.

A Braun IPL technológiája különleges kialakításának köszönhetően felismeri a bőrtónust, és ahhoz alkalmazkodva tartósan és látványosan távolítja el a szőrszálakat. A klinikailag tesztelt és más IPL termékeknél gyorsabb Braun Silk-expert Pro IPL ideális a biztonságos és hatékony otthoni szőreltávolításhoz.

A világ első arcepilátor és arctisztító készüléke.

Az egyszerűen használható Braun FaceSpa Pro arcepilátor lehetővé teszi a nemkívánatos arcszőrzet precíz eltávolítását az állról, a felső ajakról és a homlokról. A rendkívül keskeny fej 10 mikronyílással rendelkezik, amelyek gyengéden megragadják még a legrövidebb (akár 0,02 mm-es) szőrszálakat is az akár egy hónapon át tartó eredményért. A másodpercenként 200 mozdulatnak köszönhetően az arcepilátor sokkal gyorsabb és alaposabb, mint egy szemöldökcsipesz, és akár 4x rövidebb szőrszálak is eltávolíthatók vele, mint gyantázással.

Braun Silk-épil borotvák és formázók.

A Braun női borotvák és bikinivonal-formázók választéka gyengéd és kellemes borotválást kínál az egész teste számára. A kifejezetten a női vonalak követéséhez tervezett készülék ideális az érzékeny területek, például a bikinivonal és a hónalj szőrtelenítésére.

A sima és ragyogó bőrért.