A tökéletes utazó- és kozmetikai készlet

A tökéletes utazó- és kozmetikai készlet

Kozmetikai eszközök egy csodálatos nyaraláshoz

Ki akar súlyos bőröndöket cipelni, amikor nyaralni megy? Minél könnyebb a poggyász, annál jobb. A szépségnek azonban általában súlyos ára van. Még sincs oka aggodalomra! Praktikus utazókészleteink rendkívül könnyűek, és még egy kézipoggyászban is elférnek!

Braun FaceSpa Pro – ideális társ a tökéletes arcbőrhöz.

Braun FaceSpa Pro mindenre alkalmas, legyen szó tisztításról, arcmasszázsról, epilálásról, sminkelésről vagy bőrradírozásról. Eldöntheti, hogy a 6 fej közül melyekre van szüksége ahhoz, hogy arcbőre tiszta és ragyogó maradhasson. Ez a praktikus arcepilátor a védősapkával és a tisztítókefével együtt pont elfér a kézitáskájában. Ne felejtse el magával vinni!

Utazó hajszárító a Brauntól

Egy hajkefe nem elég ahhoz, hogy elkészítse a frizuráját egy különleges esti programra. Egy nézelődéssel töltött izgalmas nap után szüksége van egy hajszárítóra a tökéletes esti frizurához. Összehajtható hajszárítónk kompakt, könnyű, és ideális társa lehet minden kalandhoz.

Braun Satin Hair 3 Style&Go hajvasaló

Arasson sikert nyaralása alatt egy látványos új frizurával. Nem fogja megbánni, ha magával viszi a Braun Satin Hair 3 Style&Go hajvasalót a különleges alkalmak kedvéért. Ne tévessze meg a kis méret; ezzel a sokoldalú eszközzel számos különböző frizurát alakíthat ki. A tökéletesen illeszkedő védőtoknak köszönhetően a táskáját sem fenyegeti a visszamaradó hő.