Arcápolás applikátorfej segítségével– A japán bőrápolási szokások ihletéséből született

Arcápolás applikátorfej segítségével– A japán bőrápolási szokások ihletéséből született

A japán bőrápolási szokások ihletéséből született

A japán bőrápolási szokások ihletéséből született, mivel ott a kíméletesség a napi ápolás legfontosabb része: a nem nedvszívó hatású mikrovibrációs applikátorfej ezért mikrovibrációkat kelt a bőrön, azaz finoman érinti a bőrt. A naponta használt arckrém vagy szérum felvitele során kell használni. A mikrovibrációs applikátorfej elősegíti a termékek hatásosabb alkalmazását, és ezzel a bőr minőségének javulását.

A mikrovibrációs applikátorfej javítja a bőr megjelenését11

Az új mikrovibrációs applikátorfej rendkívül finom, nagy sebességű, pulzáló mozgást végez, és követi az arc vonalait. Az igényeknek megfelelően kétféle erősség állítható be rajta, de akkor is használható, ha a készülék ki van kapcsolva, mivel kellemesen hűti a bőrt.

A Braun FaceSpa Pro egy 3 az 1-ben arcápoló eszköz amelynek célja, hogy többféle előny mellett otthon is elérhető legyen a szalonminőségű szépség.

A mikrovibrációs applikátorfej egy vékony fémből készült fej, amely megkönnyíti a különböző krémek és szérumok felvételét. Legyen ragyogó, tiszta bőre, és javítsa bőre megjelenését. A nem nedvszívó hatású fém applikátorfejre bátran, a drága krémek vagy szérumok pazarlásának félelme nélkül viheti fel a termékeket.

Ragyogóan szép bőr
Tiszta bőr
Még szebb külsejű bőr

Az alapos epilálással negyedakkora szőrszálakat is kihúzhat, mint a gyanta.

Kíméletes tisztítás – bőrgyógyászatilag tesztelt

Rendkívül kíméletes paskolás az Ön által használt bőrápoló termék hatásosabb alkalmazása érdekében.

Rendkívül kíméletesen viszi fel a szérumot a bőr ápolásához.

Kezdje az álltól, majd haladjon felfelé az arcon. A Braun FaceSpa Pro által végzett rendkívül kíméletes, nagy sebességű paskolás célja a bőr felélénkítése. Mivel másodpercenként 25 paskoló mozdulatot végez, a Braun FaceSpa Pro jóval gyorsabb, mint a kézzel végzett mozdulatok. 4 személyre szabható beállítása segítségével pedig megadhatja az Önnek tetsző erősséget és sebességet.