Professzionális szépségápolás otthon

Professzionális szépségápolás otthon

Nem mindig van időnk eljutni a szépségszalonba. Nem kell azonban aggódnia, a megfelelő eszközökkel és termékekkel otthon is gondoskodhat a professzionális szépségápolásról. Adunk néhány tippet, hogy bőre a szépségszalonok professzionális kezelései nélkül is ragyogóan selymes lehessen.

Braun Silk-épil SkinSpa - sima bőr, mintha csak a profikra bízta volna

Az arcbőr ápolása csak a kezdet. Kényeztesse egész testét otthona kényelmében.
Használja a Braun Silk-épil SkinSpa-t a zuhany alatt, és használatát tegye a mindennapos bőrápolási rutin részévé, mintha csak szépségszalont rendezett volna be az otthonában. Bőrradírozás, epilálás, borotválás, formázás és masszázs; a különböző tartozékok használatával a bőre szőrtelen és bársonyosan sima lesz.

A masszázsfeltétet és a testápoló keféket sokféle bőrradírral, hidratálókrémmel és masszázsolajjal használhatja aszerint, hogy éppen mire van szüksége. Néhány felhasználási javaslat a legteljesebb otthoni SkinSpa-élményért:

A masszázsfeltéttel használható termékek Zuhanyzás közben használjon masszázsolajat vagy bőrradírt

A masszázsfeltét használata zuhanyzás közben élénkíti a vérkeringést.

Zuhanyzás után használja a feszesítő vagy narancsbőr elleni krémek felvitele előtt

A masszázsfeltét nagyszerűen alkalmas egy gyengéd masszázshoz, amely kiválóan kiegészíti a narancsbőr elleni simító krémek hatását.

Zuhanyzás után használjon masszázsolajat

Igazi kényeztetéshez használjon valamilyen természetes masszázsolajat a masszázsfeltéttel, így otthonában is pihentető spa-élményben lehet része.

A bőrradírozó kefékkel használható termékek

Adja át magát egy kényeztető kezelésnek, hogy otthonában is olyan simaságot biztosíthasson bőrének, mint a szépségszalonokban. Epilálás után használja a gyengéd vagy az erősebb bőrradírozó kefét az elhalt hámsejtek eltávolításához és a szőrszálak benövésének megelőzéséhez. A bőrradírozás elősegíti, hogy a bőr hatékonyabban szívja fel a revitalizáló és hidratáló testápolókat.

A zuhany alatt használja megszokott tusfürdőjével vagy bőrradírjával. Az összes Silk-épil SkinSpa-kefe használható a kádban vagy a zuhany alatt bármilyen tusfürdővel vagy bőrradírral. Az erősebb bőrradírozó kefe úgy lett kifejlesztve, hogy segítsen megszabadulni a benőtt szőrszálaktól. Használja bőrradírral együtt az erősebb hatás érdekében. A gyengéd kefe az érzékenyebb területekre való. Használja kedvenc tusfürdőjével együtt a kivételesen sima bőrért.

Braun FaceSpa Pro - Arcbőrápolás otthon

A Braun FaceSpa Pro minden otthoni arcápolási igényét kielégíti. Szeretnénk ismertetni a Braun néhány, a Braun FaceSpa Pro-val használható termékekre vonatkozó tippjét.

Az arctisztító kefét használja a megszokott
arctisztító rutinja részeként

A különböző tisztító és bőrradírozó keféket használja kedvenc arcradírjával vagy testradírozó termékével a napi rutinja részeként. Bőrtípusa szerint különböző kefetípusok közül választhat:

Mindennapos tisztítás

A mindennapos tisztításhoz bőrének érzékenysége alapján választhat a gyengéd és a normál tisztítókefe között.

Mélyre ható pórustisztítás

A heti rendszerességű, mélyre ható pórustisztításhoz használja a bőrradírozó kefét. A bőrradírozó kefét egy, a bőrének megfelelő, kifejezetten bőrradírozáshoz való géllel használja.

Javíthatja az arckrémek felszívódását

Arctisztítás után használja a bőrélénkítő párnát a krémek és a napi bőrápolási rutin hatásának fokozásához.
A bőrvitalizáló kefe gyengéd radírozó hatást biztosít, így a bőre jobban fel tudja majd szívni kedvenc krémét vagy szérumát. Használja a krémek felvitele előtt, hogy a legtöbbet hozhassa ki bőrápolóiból.

A Braun javaslata: próbálja ki a bőrvitalizáló kefét az Olay Regenerist Micro-Sculptin krémmel, amely remekül beilleszthető a szépségápolási rutinjába. Azt is megteheti, hogy magában, csak vízzel használja. Mindössze három kezelés után így is puhább bőr lesz az eredmény.

Sima és egyenletes sminkfelvitel

A Braun FaceSpa Pro szépségszivacs minden megszokott sminktermékével használható, és tökéletes felületet eredményez. Kipróbálhatja bármelyik nedves vagy folyékony alapozóval, beleértve megszokott BB vagy CC krémét is.

Az alapozót vagy a sminket felviheti közvetlenül a szivacsra vagy az arcára, és könnyen eldolgozhatja. A kozmetikai szivacs szélei nagyszerűen alkalmasak könnyű kontúrok kialakításához az olyan érzékeny területeken, mint az arccsont vagy a szemek környéke. Használat után öblítse ki a szivacsot, hogy megfelelő állapotban maradjon.

Tökéletesen sima bőr, tetőtől talpig.