Az IPL használata – A Braun Silk-expert Pro kezdőkészlet.

Az IPL használata – A Braun Silk-expert Pro kezdőkészlet

Az egyetlen IPL készülék intelligens SensoAdapt™ bőrtónus-érzékelővel

Folyamatosan méri a bőrtónust, és automatikusan ennek megfelelően állítja be a fény erősségét a legnagyobb hatékonyság és biztonság érdekében.

Az egyetlen IPL készülék intelligens SensoAdapt™ bőrtónus-érzékelővel

A Braun Silk-expert Pro használata néhány egyszerű lépésben.

1. lépés: Távolítsa el a szőrt a kezelni kívánt területről, az Önnek leginkább megfelelő szőreltávolítási módszerrel. Ügyeljen rá, hogy ne maradjanak szőrszálak a bőr felületén. Ezután törölje szárazra a bőrt.

A Braun Silk-expert Pro használata néhány egyszerű lépésben.

2. lépés: válassza a normál vagy a precíziós fejet a kezelni kívánt terület nagyságától függően. Csatlakoztassa a Braun Silk-expert Pro készüléket a hálózati áramforráshoz.
3. lépés: A termék megfelelő működése érdekében a kezelőablaknak mindenhol hozzá kell érnie a bőrhöz. Amennyiben a készülék nem érintkezik megfelelően a bőrrel, nem fog működni.
4. lépés: Nagyobb felületeken használja a Siklás üzemmódot: tartsa lenyomva a gombot, és végezze el a bőrfelület kezelését. A kisebb területeket a gomb lenyomásával és felengedésével kezelheti. Az érzékeny területek kezelésére, illetve az első néhány kezelés alkalmával a kímélő vagy extra kímélő üzemmódot használja.

A Braun Silk-expert Pro használata néhány egyszerű lépésben.

5. lépés: A kezelőablakot minden használat után tisztára kell törölni.
6. lépés: A kezelés első fázisában a kezelést hetente egyszer, 4–12 héten át végezze. Ezután igény szerint folytassa a használatot (pl. 1-2 havonta). Az eredmény: tartós és látványos szőreltávolítás.

Braun Silk-expert Pro – A leggyakoribb kérdések lépésenként.

Braun Silk-expert Pro – A leggyakoribb kérdések lépésenként.

1. Előkészületek - Amit a kezelés megkezdése előtt tudnia kell.

Előkészületek

Bőrtónus és szőrszín

Vörös hajam van, használhatok IPL-eszközt?

Az IPL nem megfelelő mindenki számára. A világos és közepes tónusú, természetes szőkétől egészen a sötétbarna, sőt akár fekete szőrzetű bőrön a leghatékonyabb. Az eszköz nem hatékony a nagyon szőke, vörös, szürke és fehér színű szőrzeten, mert a kisebb mennyiségű melanin nem nyeli el a fényenergiát.

Bőrtónus és a testszőrzet típusa diagram:

Bőrtónus és a testszőrzet típusa diagram

Miért nem alkalmas az IPL a sötétebb bőrtónus kezelésére?

Mivel a sötét bőrben több a melanin, az ajánlott, biztonságos mennyiségnél több fényenergiát nyel el, ami kellemetlenséget okozhat.

Kell-e kerülnöm a napfényt az IPL használata előtt?

Ha a bőre mesterséges vagy természetes barnítás miatt vált sötétebbé, és nem irritált, akkor használhatja a Braun Silk-expert Pro készüléket, mert az a fényenergiát automatikusan a legbiztonságosabb, leghatékonyabb szintre állítja be. Az eszköz azt is jelzi, ha a bőre túl sötét a kezeléshez.

Férfiak is használhatják?

A férfiak válltól lefelé (mellkason, háton, karon, hason, lábon) használhatják a Braun Silk-expert Pro készüléket. Ne használja arcon, nyakon és a nemi szervek területén. Nem egyenletes eredményhez vezethet, ha férfiak szakállon, arcszőrzeten használják a készüléket.

2. A kezelés megkezdése - A Silk-expert Pro hatékony használata

A kezelés megkezdése

Használható az IPL az intim területeken?

Az IPL biztonsággal használható a bikinivonalon, de nem alkalmas a nemi szervek területének kezelésére. Ezeken a területeken a bőr sötétebb színű lehet, a szőrzet pedig erősebb, ezért több fényenergiát nyelhet el, ami kellemetlenséget okozhat.

Használható az IPL az arcon?

A Braun Silk-expert Pro biztonsággal használható az arccsont alatti területeken. Ne használja a készüléket a szem körüli területeken és a homlokon. Hatékonyan működik a felső ajkon, az állon és az állkapocs vonalában. Javasoljuk, hogy kezelés előtt próbálja ki egy kisebb tesztelési bőrfelületen.

3. A kezelés után

A kezelés után

Mennyi idő múlva jelentkezik az eredmény?

A szőr növekedési üteme egyénenként változik, és akár 18–24 hónap is lehet a testtájtól függően (hónalj, lábszár, bikiniterület). Mivel csak a növekedési fázisban lévő szőrszálak fogékonyak a fénnyel végzett kezelésre, ezért nagyon fontos, hogy több kezelést is végezzen, hogy bőre mindig selymes legyen. Ezért azt tanácsoljuk, hogy az optimális eredmények elérése érdekében a kezdeti fázisban 4–12 hétig hetente végezze el a kezelést. Ha már nem tapasztal szőrnövekedést, nem kell elvégeznie mind a 12 kezelést. Ebben az esetben áttérhet a fenntartó kezelésekre.

A szőrtelenítés eredményének megőrzése érdekében milyen gyakorisággal kell folytatnom a kezeléseket?

A kezdeti fázis befejezése után a saját igényei szerint folytathatja a kezeléseket. Folytassa szükség szerint.

Hogyan gondozzam a bőrömet az IPL-kezelés után?

Javasoljuk, hogy kerülje a mesterséges fényforrások, például barnítórendszerek, szoláriumok használatát. A kezelés után 24 órán át kerülje a sportkrémeket és egyéb olyan bőrápoló termékeket, amelyek irritálhatják a bőrét. Ideértendő például a forró fürdő, a szauna, a szűk ruházat, illetve a szőkítő krémek, illatosított kozmetikumok és bőrradírozó termékek használata. Ezek ugyanis irritációt okozhatnak, például viszketést és bőrpírt, a kezelt területeken.

Kell kerülnöm a napfényt az IPL használata után?

Azt tanácsoljuk, hogy a kezelés után használjon 15 faktoros védőkrémet a napfénynek kitett testrészeken.

Használhatják terhes vagy tizenéves nők a Silk-expert Pro készüléket?

A terméket ezeken a célcsoportokon nem teszteltük, ezért ők nem használhatják.

Használjak-e zselét, vásárolnom kell-e csereizzót?

A Braun Silk-expert Pro működtetéséhez nincs szüksége hidratálóra vagy zselére. Más eszközöktől eltérően nem kell csereizzót vásárolnia.

Viseljek védőszemüveget?

A Silk-expert Pro használata közben nem szükséges védőszemüveget viselnie. A bőrérzékelő szenzoroknak köszönhetően a készülék csak akkor kapcsolható be, amikor a bőrrel érintkezik. A kezelés alatt világító fény teljesen biztonságos.

Sütik elfogadása