7 indok a Braun IPL otthoni használatára

7 indok az IPL otthoni használatára

1. Hajeltávolítás.

Míg más módszerek csupán átmenetileg távolítják el a testszőrt, amely idővel visszanő, a Braun Silk-expert Pro a gyökerénél kezeli a problémát: az előzetes borotválás után elaltatja a szőrtüszőket és megszakítja a szőr növekedési ciklusát.

2. A bőrhöz igazodó biztonság.

A Braun Silk-expert Pro az egyetlen SensoAdapt™ technológiás IPL-készülék. A modern bőrtónus-érzékelő folyamatosan méri a bőrtónust, és automatikusan ennek megfelelően állítja be a fény erősségét. A biztonságos, hatékony használat érdekében a készülék minden egyes villanással ideális mennyiségű fényt bocsát ki.

A bőrhöz igazodó biztonság.

3. Hatékony megoldás otthoni használatra.

A Braun Silk-expert Pro készüléket a szalonokban és bőrgyógyászati klinikákon használt legújabb professzionális IPL-technológia ihlette. A Braun átvette a technológiát, hogy Ön a saját otthona által nyújtott kényelemben is biztonságosan és hatékonyan használhassa a terméket.

4. Gyors kezelés.

A Braun Silk-expert Pro készülékkel a lábak kezelése a legalacsonyabb fokozaton mindössze 5 perc alatt elvégezhető. Nagyobb területeken használja a sűrűbb villanásokat alkalmazó Siklás üzemmódot, míg a kisebb és érzékenyebb területek precíz kezeléséhez nyomja le, majd engedje fel a Kezelés gombot.

Gyors kezelés.

5. Gyengéd és gyakorlatilag fájdalommentes.

A Braun Silk-expert Pro meleg fényt bocsát ki, amely során szinte egyáltalán nem tapasztalható kellemetlen érzés. Az első néhány kezelés alkalmával, illetve az érzékeny területek – például az arc vagy a bikinivonal – kezelésére a kímélő, valamint az extra kímélő üzemmódot is használhatja.

Gyengéd és gyakorlatilag fájdalommentes.

6. Kényelmes.

Kábeles eszköz lévén zökkenőmentes kezelést és maximális teljesítményt nyújt. Kezelés közben nem kell feltöltenie az eszközt.

Kényelmes.

7. Remek befektetés.

A szalonos szőrtelenítő módszerek költségeihez viszonyítva hamar jelentkezik az otthoni IPL-eszköz anyagi haszna.

Remek befektetés

Az egyetlen IPL készülék intelligens SensoAdapt™ bőrtónus-érzékelővel

Folyamatosan méri a bőrtónust, és automatikusan ennek megfelelően állítja be a fény erősségét a legnagyobb hatékonyság és biztonság érdekében.

Az egyetlen IPL készülék intelligens SensoAdapt™ bőrtónus-érzékelővel
Sütik elfogadása