A sima bőr titka

A sima bőr titka.

Sima és ragyogó bőrre vágyik? A kulcs a bőrradírozás.

Ennyi a titka: a gyönyörű, sima és természetesen ragyogó bőrhöz a bőrradírozáson keresztül vezet az út. A bőrradírozás eltávolítja az elhalt hámsejteket bőre felületéről, így felszínre kerülnek az alattuk lévő, természetesen, fiatalosan ragyogó új hámsejtek, ráadásul a radírozás a bőr megújulását is elősegíti. Akár télen szeretné megelőzni bőre kiszáradását, akár nyáron szeretne gondoskodni a természetes ragyogásról, a teljes testradírozás az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy bőre bársonyosan sima és ragyogó legyen.

A sima bőr titka.

Tekintse meg a videót

Természetes lépések a sima és ragyogó bőr felé vezető úton.
Epilál

Gyengéden távolítsa el a szőrszálakat a gyökerekkel együtt az akár négy hétig tartó tökéletes simaságért.

Radíroz

Távolítsa el az elhalt hámsejteket a fiatalos ragyogásért.

Masszíroz

Próbáljon ki egy intenzív masszázst, amely élénkíti a vérkeringést és segít javítani a bőr szerkezetét.

1. Epilálással szabaduljon meg a szőrszálaktól.

Használjon egy gyengéd, de hatékony epilátort, például a Braun Silk-epilt, hogy testszőrzetét a gyökerekkel együtt távolíthassa el. Így a bőre akár 4 héten keresztül is sima maradhat. A szőrtelenítés megterhelő lehet a bőrének, ezért érdemes pár napot várni a bőrradírozás előtt.

2. Radírozza és hidratálja a bőrét.

Ne feledkezzen meg a rendszeres bőrradírozásról: mélyre ható bőrradírozással vagy egy gyengéd bőrradírozó kefével távolítsa el az elhalt hámsejteket. Az olyan speciális bőrradírozó készülékek, mint például a Braun SkinSpa, akár 6-szor hatékonyabb lehetnek, mint a kézi bőrradírozás. Ezután ápolja megújult bőrét kedvenc testápolójával az azonnal látható és tapintható ragyogó simaságért.

3. Élénkítse vérkeringését és javítsa bőre szerkezetét egy masszázzsal.

A masszírozás javítja a vérkeringést, ettől pedig ragyogóbb, élénkebb lesz a bőre.

A Braun SkinSpa legújabb kozmetikai tartozéka egy masszázsfeltét, amely olyan mélyebb rétegekre is hatással van, amelyeket a szabványos testápoló kefékkel nem lehet stimulálni. A rezgő technológia és az intenzív masszázs hatékonyan és láthatóan javítja a bőr szerkezetét.

Végezetül az arcát is tisztítsa meg, hogy tetőtől talpig ragyoghasson.

Az érzékeny arcbőr különleges gondoskodást igényel: A pórusok mély és gyengéd tisztításához használja a Braun FaceSpa Pro kefét, amely 6-szor hatékonyabb* a kézi tisztításnál. A bőre lenyűgözően sima lesz, és természetes szépséggel ragyog majd. A Braun speciálisan tervezett FaceSpa-kefék teljes választékával igyekszik megfelelni az egyes bőrtípusok egyéni ápolási igényeinek. Tudjon meg többet.


(*Normál tisztítókefével.)

Tökéletesen sima bőr, tetőtől talpig.