A sima bőr titka.

A sima bőr titka

Sima és ragyogó bőrre vágyik? A kulcs a bőrradírozás.

Ennyi a titka: a gyönyörű, sima és természetesen ragyogó bőrhöz a bőrradírozáson keresztül vezet az út. A bőrradírozás eltávolítja az elhalt hámsejteket bőre felületéről, így felszínre kerülnek az alattuk lévő, természetesen, fiatalosan ragyogó új hámsejtek, ráadásul a radírozás a bőr megújulását is elősegíti. Akár télen szeretné megelőzni bőre kiszáradását, akár nyáron szeretne gondoskodni a természetes ragyogásról, a teljes testradírozás az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy bőre bársonyosan sima és ragyogó legyen.

A sima bőr titka.

A sima bőr titka.

Természetes lépések a sima és ragyogó bőr felé vezető úton.

Epilál

Epilál

Gyengéden távolítsa el a szőrszálakat a gyökerekkel együtt az akár négy hétig tartó tökéletes simaságért.

Radíroz

Radíroz

Távolítsa el az elhalt hámsejteket a fiatalos ragyogásért.

Masszíroz

Masszíroz

Próbáljon ki egy intenzív masszázst, amely élénkíti a vérkeringést és segít javítani a bőr szerkezetét.

1. Epilálással szabaduljon meg a szőrszálaktól.

Használjon egy gyengéd, de hatékony epilátort, például a Braun Silk-epilt, hogy testszőrzetét a gyökerekkel együtt távolíthassa el. Így a bőre akár 4 héten keresztül is sima maradhat. A szőrtelenítés megterhelő lehet a bőrének, ezért érdemes pár napot várni a bőrradírozás előtt.

Epilálással szabaduljon meg a szőrszálaktól.

2. Radírozza és hidratálja a bőrét.

Ne feledkezzen meg a rendszeres bőrradírozásról: mélyre ható bőrradírozással vagy egy gyengéd bőrradírozó kefével távolítsa el az elhalt hámsejteket. Az olyan speciális bőrradírozó készülékek, mint például a Braun SkinSpa, akár 6-szor hatékonyabb lehetnek, mint a kézi bőrradírozás. Ezután ápolja megújult bőrét kedvenc testápolójával az azonnal látható és tapintható ragyogó simaságért.

Radírozza és hidratálja a bőrét.

3. Élénkítse vérkeringését és javítsa bőre szerkezetét egy masszázzsal.

A masszírozás javítja a vérkeringést, ettől pedig ragyogóbb, élénkebb lesz a bőre. A Braun SkinSpa legújabb kozmetikai tartozéka egy masszázsfeltét, amely olyan mélyebb rétegekre is hatással van, amelyeket a szabványos testápoló kefékkel nem lehet stimulálni. A rezgő technológia és az intenzív masszázs hatékonyan és láthatóan javítja a bőr szerkezetét.

Élénkítse vérkeringését és javítsa bőre szerkezetét egy masszázzsal.

Végezetül az arcát is tisztítsa meg, hogy tetőtől talpig ragyoghasson.

Az érzékeny arcbőr különleges gondoskodást igényel: A pórusok mély és gyengéd tisztításához használja a Braun FaceSpa Pro kefét, amely 6-szor hatékonyabb* a kézi tisztításnál. A bőre lenyűgözően sima lesz, és természetes szépséggel ragyog majd. A Braun speciálisan tervezett FaceSpa-kefék teljes választékával igyekszik megfelelni az egyes bőrtípusok egyéni ápolási igényeinek. Tudjon meg többet.
(Normál tisztítókefével.)

Végezetül az arcát is tisztítsa meg, hogy tetőtől talpig ragyoghasson.

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Tökéletesen sima bőr, tetőtől talpig.

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

A világ első számú többfunkciós készüléke

Sütik elfogadása