Smink egyenletes felvitele a hibátlan megjelenésért

Smink egyenletes felvitele a hibátlan megjelenésért

Az alapozó felvitelének megvannak a maga titkai.

Ha nem szakértője a kontúrozásnak, a sötét és világos színek találkozása, a kiemelés és a kontúrozás rosszul is elsülhet. Ha rossz technikát használ, természetellenes vagy egyenetlen lehet a sminkje. De nem kell aggódnia. A smink felvitele gyorsan, egyszerűen és könnyen megoldható. A megfelelő eldolgozás a tökéletes kontúrozás titka.

Az alapozó felvitelének megvannak a maga titkai.

Egyszerű, mint az egyszeregy. A szépségszivacs ideális módszert kínál a felvitelhez.

A tökéletes külső titka a Braun FaceSpa és szépségszivacsa, amely egyenletes eldolgozást tesz lehetővé. A szépségszivacs segít eldolgozni a bőrápolási termékeket. Csodás eredményt érhet el az alapozók, BB krémek, CC krémek és egyéb nedves arcápoló termékek felvitelekor. A szivacs rostjai pont megfelelő mennyiségű anyagot vesznek fel ahhoz, hogy vékony, egyenletes rétegeket vigyen fel vastag vakolat helyett.

A szépségszivacs ideális módszert kínál a felvitelhez.

Körkörös mozdulatokkal dolgozza el a sminket.

A szépségszivacs segít a természetes külső megtartásában. Erőfeszítés nélkül oszlathatja el az alapozót vagy a sminket, amelyet apró, körkörös mozdulatokkal dolgozhat be a bőrbe. A Braun FaceSpa segítségével minden zugot könnyen és hibátlanul lefedhet.

Körkörös mozdulatokkal dolgozza el a sminket.

A nehezen elérhető helyekhez is hozzáférhet.

A kerekített szélek a nehezen elérhető helyekhez és a szemkörnyéki érzékeny területekhez is alkalmasak, így tökéletes lehet az alapozás.

1. szépséghiba
2. puffadtság
3. szem alatti táskák
4. kipirosodás
5. sötét foltok

A nehezen elérhető helyekhez is hozzáférhet.

Hidratálás és védelem

Bőrtípusától függetlenül elengedhetetlen, hogy védje és előkészítse a sminkeléshez a bőrét. Rendszeres használatra válasszon egy könnyű hidratálókrémet. A hidratálókrém felviteléhez is használhatja a szépségszivacsot, hogy bőrének maximális simaságot biztosítson.

Hidratálás és védelem

Használat után mossa ki.

Használat után egyszerűen mossa ki a szivacsot, hogy megfelelő állapotban maradjon.

Használat után mossa ki

Precíz arcepilálás

Szinte minden nőt foglalkoztatja az ajkak körül, az állon és az állcsonton, vagy a szemöldök környékén jelentkező arcszőrzet. Ha úgy érzi, hogy ezek az apró szőrszálak rontanak a megjelenésén, csak cserélje ki a fejet: A Braun FaceSpa arcepilátor precíz és kíméletes szőrtelenítést tesz lehetővé.

Precíz arcepilálás

Tiszta kezdet.

Ne feledje, hogy mindig a tiszta arc az első lépés. A Braun FaceSpa tisztítókefék 6x hatékonyabbak, mint a kézi tisztítás*. Válassza azt a kefét, amely a legjobban megfelel bőre igényeinek.

(*A kefe típusának függvényében.)

Tiszta kezdet.

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

A világ első számú többfunkciós készüléke

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Tökéletesen sima bőr, tetőtől talpig.

Sütik elfogadása