Smink egyenletes felvitele a hibátlan megjelenésért

Smink egyenletes
felvitele a hibátlan
megjelenésért.

Az alapozó felvitelének megvannak a maga titkai.

Ha nem szakértője a kontúrozásnak, a sötét és világos színek találkozása, a kiemelés és a kontúrozás rosszul is elsülhet. Ha rossz technikát használ, természetellenes vagy egyenetlen lehet a sminkje. De nem kell aggódnia. A smink felvitele gyorsan, egyszerűen és könnyen megoldható. A megfelelő eldolgozás a tökéletes kontúrozás titka.

Egyszerű, mint az egyszeregy. A szépségszivacs ideális módszert kínál a felvitelhez.

A tökéletes külső titka a Braun FaceSpa és szépségszivacsa, amely egyenletes eldolgozást tesz lehetővé. A szépségszivacs segít eldolgozni a bőrápolási termékeket. Csodás eredményt érhet el az alapozók, BB krémek, CC krémek és egyéb nedves arcápoló termékek felvitelekor. A szivacs rostjai pont megfelelő mennyiségű anyagot vesznek fel ahhoz, hogy vékony, egyenletes rétegeket vigyen fel vastag vakolat helyett.

Körkörös mozdulatokkal dolgozza el a sminket.

A szépségszivacs segít a természetes külső megtartásában. Erőfeszítés nélkül oszlathatja el az alapozót vagy a sminket, amelyet apró, körkörös mozdulatokkal dolgozhat be a bőrbe. A Braun FaceSpa segítségével minden zugot könnyen és hibátlanul lefedhet.

A nehezen elérhető helyekhez is hozzáférhet.

A kerekített szélek a nehezen elérhető helyekhez és a szemkörnyéki érzékeny területekhez is alkalmasak, így tökéletes lehet az alapozás.

  1. 1. szépséghiba
  2. 2. puffadtság
  3. 3. szem alatti táskák
  4. 4. kipirosodás
  5. 5. sötét foltok
Hidratálás és védelem

Bőrtípusától függetlenül elengedhetetlen, hogy védje és előkészítse a sminkeléshez a bőrét. Rendszeres használatra válasszon egy könnyű hidratálókrémet. A hidratálókrém felviteléhez is használhatja a szépségszivacsot, hogy bőrének maximális simaságot biztosítson.

Használat után mossa ki

Használat után egyszerűen mossa ki a szivacsot, hogy megfelelő állapotban maradjon.

Tekintse meg, hogyan könnyítheti meg a dolgát a Braun FaceSpa többfunkciós eszközzel, amelynek használata az első lépés a tökéletes külső felé.
Precíz arcepilálás

Szinte minden nőt foglalkoztatja az ajkak körül, az állon és az állcsonton, vagy a szemöldök környékén jelentkező arcszőrzet. Ha úgy érzi, hogy ezek az apró szőrszálak rontanak a megjelenésén, csak cserélje ki a fejet: A Braun FaceSpa arcepilátor precíz és kíméletes szőrtelenítést tesz lehetővé.

Tiszta kezdet.

Ne feledje, hogy mindig a tiszta arc az első lépés. A Braun FaceSpa tisztítókefék 6x hatékonyabbak, mint a kézi tisztítás.* Válassza azt a kefét, amely a legjobban megfelel bőre igényeinek.


(*A kefe típusának függvényében.)