Epilálás az első alkalommal

Tudjon meg többet az első epilálásról

A tökéletes eszköz kezdők számára.

Az epilálás a kezdők számára elsőre ijesztőnek tűnhet. Ezért a Braun kifejlesztette a tökéletes eszközt azok számára, akik professzionális simaságú bőrre vágynak, egy ideális kezdőkészletet, amelyet könnyedén, két fázisban lehet használni. Itt látható, hogyan működik.

Epilátor használata az első alkalommal.

Tekintse meg a videót

1. fázis: Az első hónapban használja az egyedi kezdőfejet.

Az első 4 hétben használandó kezdőfej kombinálja az epilálást és a borotválást (Gillette Venus pengékkel), így segít hozzászokni az epiláláshoz. A legjobb eredmény eléréséhez használja borotvazselével vagy tusfürdővel együtt.

Könnyed mozdulatok.

Használja borotvazselével/habbal együtt, hogy az eszköz könnyedén csússzon a bőrön. A meleg vízben végzett epilálás ellazítja és kisimítja bőrét, így az eszköz még kíméletesebb lesz. Tartsa az epilátort 90 fokos szögben, és mozgassa lassan a szőr növekedésével ellentétes irányba. Tartsa a bőrt feszesen, és fejtsen ki enyhe nyomást.

Nem csúszik, ha nedves.

Az epilátor 100%-ban vízálló, így használhatja fürdés vagy zuhanyzás közben (és egyszerűen tisztíthatja folyó víz alatt). Az egyedi csúszásgátló markolatnak köszönhetően az epilátor nedves állapotban is könnyedén használható. Nem csúszik meg, és nem áll fenn a veszélye, hogy megvágja magát.

Akár 100%-os szőrtelenítés egyetlen mozdulattal!
A szőrszálak többségét epilálja, a maradékot leborotválja.

Így működik az első 4 hét során: Csatlakoztassa a kezdőfejet, és a javasolt módon használja. Minden héten a szőrszálak 60%-át távolítja el epilálás, a maradékot pedig borotválás útján, hogy selymes és sima bőrt kapjon végeredményül.

Első használat előtt

Első használat után

2. fázis: Készen áll az epilálásra.

Miután az első 4 hét során a kezdőfejet használta, bőre tökéletesen hozzászokott az epiláláshoz, így áttérhet az epilálófej használatára. Az epilálófej egyszerre távolítja el az összes szőrszálat, így bőre akár 4 héten át is sima marad. A legjobb hírt pedig utoljára hagytuk: az epilálás gyakorlatilag fájdalommentes.

Kezdje az epilálást egy nagyszerű epilátorral.
Egyedi kiegészítő kezdőknek

egyetlen gyengéd mozdulattal borotvál és epilál, így könnyen hozzászokhat az epiláláshoz.

A Wet&Dry epilálás kényelme

A kádban ülve vagy a zuhany alatt a meleg víz ellazít, és gondoskodik a nagyobb kényelemről.

Nagy frekvenciájú masszázsrendszer

Stimulálja a bőrt a kellemes élmény érdekében.

MicroGrip technológia

Hatékonyan távolítja el a szőrszálakat a gyökerükkel együtt, a tartósan sima bőr érdekében.

2 sebességfokozat

Az egyéni bőrtípusnak megfelelően.

Tartós akkumulátor

Mindössze 1 óra alatt feltöltődik, és 30 percnyi használatot biztosít.