Az epilálás folyamata: Könnyű, mint az 1x1
Az epilálás folyamata: Könnyű, mint az 1x1

Az epilálás folyamata: Könnyű, mint az 1x1

Három lépés a meglepően sima bőrhöz

Egy kapcsoló megnyomásával hetekig szupersima, szupermodellhez illő bőr lesz az Öné is a Braunnal. Az epilálás annyit fejlődött, hogy akár évek óta csinálja, és csak a legújabb profi technikákat szeretné felfrissíteni, akár új az epilálás területén és csak szuper egyszerű trükköket keres, nagyon rövid alatt úgy fog epilálni, mint egy profi. Készüljön fel az érezhetően simább, szexibb bőrre, mindezt fürdőszobája kényelmében. Íme a szakszerű epilálás három fázisa… a csodálatos bőrért.

1. Az epilálás előtt

Mindez már elő van készítve. Ahogy azt minden szépségguru tudja, a könnyed és tündöklő megjelenés egy kis tervezést igényel. Itt van, hogyan:

Az időzítés a minden

Epiláljon az előző éjszaka, mielőtt elindul egy „nézd csak a sima lábaimat” suglalló kis fekete ruhában vagy randi szettben. Ez 24 órán át csökkent bármilyen irritációt.

Az este a legmegfelelőbb időpont az epiláláshoz. Ön sokkal relaxáltabb, bármilyen kisebb dudorodás reggelre elmúlik, és Ön a legszexibb, legsimább bőrrel fog felébredni!

A bőrradírozás a kulcsszó

Vegyen egy meleg fürdőt, relaxáljon és radírozza bőrét, hogy elkerülje azokat a kellemetlen, benőtt szőrszálakat. Használjon bőrradírozó kefét, vagy kesztyűt, vagy dörzsölje át bőrét száraz törölközővel. Alternatív megoldásként a Braun silk-epil 9 SkinSpa innovatív bőrradírozó kefével rendelkezik, amely 4-szer hatásosabb bőrradírozást tesz lehetővé, mint a kézi dörzsölés.

2. Amikor epilál

Maradjon hidegvérű és nyugodt

Rengeteg nem túl kellemes dolog van, amit mindannyian szépségünk érdekében végzünk: például a szőrszál kitépése, csipesszel való kihúzása, a bőr puhítása, ám ha az epilálásról van szó, a Silk-épil segít a fájdalom csökkentésében, mégpedig olyan funkciókkal, mint a hűsítőkesztyű és a masszírozó henger, a különösen gyengéd szőrtelenítés érdekében.

Csinálta már valaha vízben?

Most már tudja! A Braun silk-epil 7 Wet & Dry epilátorokkal zuhany alatt és kádban is epilálhat. A víz minimalizálja a fájdalmat a test természetes fájdalomcsillapítóinak, az endorfinoknak a felszabadításával.

Tartsa mozdulatlanul

Ne stresszeljen túl sokat azon, hogyan tartsa az epilátort, természetesnek kell éreznie. Tartsa lábaira merőlegesen, 90 fokos szögben. Másik kezével feszesre is húzhatja bőrét, így könnyű az eszközt végigcsúsztatni. Ne nyomja le túl keményen, egyszerűen csak érintse az epilátort enyhén a bőréhez.

A lassú a szexivel egyenlő

15 másodpercig tart a bokától a térdig. Ha túl gyorsan halad, azzal a szőrszálak törését kockáztatja, ami benőtt szőrszálakhoz vezethet.

Vegye fel az irányt

Csúsztassa az epilátort felfelé irányuló mozgással a szőrszálak növekedésével ellentétes irányba. Ezzel „megemeli” a rövid szőrszálakat, simább végeredményt nyújtva.

Nedves vagy száraz?

Öntől függ, de ha száraz, akkor ügyeljen arra, hogy bőre teljesen száraz legyen. Ha nedves, akkor vigyen fel egy kis tusfürdőt.

3. Epilálás után

Tökéletes kényeztetés

Az aranyszabály az epilálás UTÁNI hidratálás, nem fordítva. Vigye fel a tápláló testápolót a legjobb bőrnyugtató eredmények érdekében, és készüljön fel, hogy a következő reggel szuperlágy, selymes bőrrel ébred.

Ismételje meg a kezelést

Ha először próbálja, akkor epiláljon hetente egyszer, és minden egyes alkalommal látni fogja, hogyan csökken a kellemetlen érzés, és hogyan növekszik megelégedettsége. Ha profi, csökkentse a gyakoriságot, és epiláljon háromhetente egyszer.

Hagyja, hogy élvezze a szépség érzését az ellenállhatatlanul sima bőrrel, akár 4 hétig!