Az epilátor
használata

Az epilátor használata

Három lépés a meglepően sima bőrhöz

Braun készülékén mindössze egy kapcsolót kell aktiválnia, és bőre hetekig olyan sima lesz, akár egy szupermodellé. Az epilálás rengeteget fejlődött, így akár évek óta csinálja, és csak a legújabb, profi technikákat szeretné megismerni, akár először próbálkozik ezzel az eljárással, és néhány egyszerű trükkre lenne szüksége, rövid idő alatt elsajátíthatja a szakszerű epilálás fortélyait. Készüljön fel az érezhetően simább, szexibb bőrre, mindezt fürdőszobája kényelmében. Íme az útmutatónk az epilátor használatához ...a szép bőr öltöztet.

1. Epilálás előtt

Minden az előkészületeken múlik.Ahogy azt minden szépségguru tudja, a könnyed és tündöklő megjelenés egy kis tervezést igényel. Tehát mielőtt megmutatnánk, hogyan epiláljon, ismerje meg, mit kell tennie előtte:

1. A lényeg az időzítés. Mielőtt elindulna a szép, sima lábait kiemelő kis fekete ruhában vagy randiszettben, előző éjszaka epiláljon. Így marad 24 óra arra, hogy csökkenjen az esetleges irritáció.

Az esték a legmegfelelőbbek az epiláláshoz. Ilyenkor sokkal nyugodtabb, ráadásul bármilyen kisebb dudorodás elmúlik reggelre, így Ön a legszexibb, legsimább bőrrel ébredhet.

2. A kulcsszó a bőrradírozás. Vegyen egy meleg fürdőt, relaxáljon és radírozza bőrét, hogy elkerülje azokat a kellemetlen, benőtt szőrszálakat. Használjon bőrradírozó kefét, illetve kesztyűt, vagy dörzsölje át bőrét száraz törölközővel. Alternatív megoldásként használhatja a Braun Silk-épil 9 SkinSpa innovatív bőrradírozó keféjét, amely 4-szer hatékonyabb bőrradírozást tesz lehetővé, mint a kézi dörzsölés.

2. Epilálás közben

1. Maradjon higgadt és nyugodt. Rengeteg kellemetlen dolog van, amelyet mindannyian megteszünk szépségünk érdekében: ilyen a szőrszálak csipesszel való kihúzgálása vagy a bőr dörzsölése. Ám ha az epilálásról van szó, a Silk-épil az olyan funkciók segítségével, mint a hűsítő kesztyű és a masszírozó henger, különösen gyengéd, minimális fájdalommal járó szőrtelenítést tesz lehetővé.

2. Csinálta már valaha vízben? Most már megteheti. A Braun silk-épil 9 Wet & Dry epilátorokkal a zuhany alatt és a kádban is epilálhat. A víz minimalizálja a fájdalmat a test természetes fájdalomcsillapítóinak, az endorfinoknak a felszabadításával.

3. Tartsa biztos kézzel. Ne stresszeljen túl sokat azon, hogyan tartsa az epilátort. Az a jó, ha természetesnek érződik. Tartsa lábaira merőlegesen, 90 fokos szögben. Másik kezével feszesre is húzhatja bőrét, így könnyű az eszközt végigcsúsztatni. Ne nyomja le túl keményen, egyszerűen csak érintse az epilátort enyhén a bőréhez.

4. Lassú kezelés, szexi megjelenés. Nagyjából 15 másodperc alatt jusson el a bokától a térdig. Ha túl gyorsan halad, azzal a szőrszálak töredezését kockáztatja, ami benövéshez vezethet.

5. Diktálja az irányt. Csúsztassa az epilátort felfelé irányuló mozgással a szőrszálak növekedésével ellentétes irányba. Ezzel megemeli a rövid szőrszálakat, és simább lesz a végeredmény.

6. Nedvesen vagy szárazon? Öntől függ, de ha szárazon használja, ügyeljen arra, hogy bőre teljesen száraz legyen. Ha nedves, akkor vigyen fel egy kis tusfürdőt.

3. Epilálás után

1. Kényeztesse bőrét. Az aranyszabály az epilálás UTÁNI hidratálás, nem fordítva. Vigyen fel tápláló testápolót a legjobb bőrnyugtató eredmény érdekében, és készüljön fel, hogy a következő reggel rendkívül puha, selymes bőrrel ébred.

2. Ismételje a kezelést. Ha először próbálkozik, akkor epiláljon hetente egyszer, és minden egyes alkalommal látni fogja, hogyan csökken a kellemetlen érzés, és hogyan növekszik megelégedettsége. Ha profi, csökkentse a gyakoriságot, és epiláljon háromhetente egyszer.

Ez is biztosan tetszik Önnek:

SkinSpa epilátor és bőrradírozó kefe

SkinSpa epilátor és bőrradírozó kefe

Ismerje meg, hogyan lehet bőre láthatóan sima és sugárzóan ragyogó.

Silk-épil epilátorok

Silk-épil epilátorok

Használatával akár 4 héten át élvezheti az ellenállhatatlanul sima bőr tapintását!

Sütik elfogadása