Hogyan kerülhetők el a benőtt szőrszálak

Hogyan kerülhetők el a benőtt szőrszálak

A szőrszálak benövésének elkerülése érdekében rendszeresen végezzen bőrradírozást.

A szőrszálak benövésének elkerülése érdekében próbálja meg hetente egyszer radírozni a bőrét. Ez elősegíti az elhalt bőrsejtek eltávolítását és megtisztítja a bőrfelületet, hogy szőrszálai természetes irányban nőhessenek. Az a legjobb, ha a bőrradírozásra 2 nappal az epilálás előtt kerül sor.

Mit jelent a bőrradírozás?

A bőrradírozás során az elhalt hámsejteket távolítjuk el. Ha ledörzsöljük az elhalt hámsejteket, felszínre kerül a friss, fiatalos, ellenállhatatlanul ragyogó bőr.

Mit jelent a bőrradírozás?

Hogyan kerülhetők el a benőtt szőrszálak – mini útmutató

Vegye figyelembe, hogy noha a bőrradírozás jót tesz a bőrének, bizonyos esetekben érdemes kihagyni, például ha napozás közben leégett, vagy ha nyílt vágás vagy sérülés van a bőrén.

1. Vizezze be magát: Lépjen a zuhanyzóba, és vizezze be magát tetőtől talpig.

2. Használjon körkörös mozdulatokat: lágy, körkörös mozdulatokkal dörzsölje a bőrét. Szenteljen külön figyelmet a lábszár elülső részének és a vádlinak, ahol a leggyakrabban fordulnak elő benőtt szőrszálak.

3. A bőrradírozáshoz használja kedvenc termékét vagy testradírját.

4. Ne dörzsölje túl erősen a bőrét. Érzékeny terület radírozásához érdemes lehet gyengédebb terméket vagy puhább kefét használni.

5. A zuhanyzás vagy fürdés végeztével vigyen fel hidratálókrémet.

6. Ne feledkezzen meg a rendszeres hidratálásról.

Használja a Braun SkinSpa-t a bőrradírozáshoz – ez akár 6-szor hatékonyabb is lehet, mintha kézzel radírozna.

A Braun SkinSpa kivételes hatékonyságot biztosít. A rezgő bőrradírozó technológia percenként több mint 3000 mikrorezgéssel radírozza a bőrt. Minden bőrtípusnak és igénynek megfelel: A Braun kétféle speciálisan tervezett testápoló kefét kínál, egyet az erősebb, egyet a gyengéd bőrradírozáshoz.

Erősebb Braun bőrradírozó kefe

Erősebb Braun bőrradírozó kefe

Gyengéd, de hatékony – az erősebb bőrradírozó kefén egyedi, háromszög alakú, nagy teljesítményű sörték vannak. Rendszeres használata segít csökkenteni a benőtt szőrszálak számát, és láthatóan szebbé teszi a bőrt.

Braun gyengéd bőrradírozó kefe

Braun gyengéd bőrradírozó kefe

A sűrű kefefej 10 000 finom sörtével gyengéden távolítja el az elhalt bőrsejteket, és stimulálja a bőr regenerálódását. Az ellenállhatatlanul sima és selymes érzésért, amelyet öröm megérinteni.

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Tökéletesen sima bőr, tetőtől talpig.

Braun Silk-épil epilátorok

Braun Silk-épil epilátorok

Az epilálás segítségével akár 4 héten át élvezheti a sima bőrt.

Sütik elfogadása