A testradírozás folyamata.

A testradírozás folyamata.

Könnyen ragyogóvá teheti a bőrét.

Akár télen szeretné megelőzni bőre kiszáradását, akár nyáron szeretne gondoskodni a természetes ragyogásról, a teljes testradírozás az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy bőre bársonyosan sima és ragyogó legyen.

Mi is pontosan a bőrradírozás?

EA bőrradírozás során az elhalt hámsejteket távolítjuk el. Ha ledörzsöljük az elhalt hámsejteket, felszínre kerül a friss, fiatalos, ellenállhatatlanul ragyogó bőr. A radírozás ráadásul a bőr természetes regenerációját is elősegíti.

Hogyan kerülhetők el a benőtt szőrszálak – mini útmutató

Vegye figyelembe, hogy noha a bőrradírozás jót tesz a bőrének, bizonyos esetekben érdemes kihagyni, például ha napozás közben leégett, vagy ha nyílt vágás vagy sérülés van a bőrén.

Vizezze be magát: Lépjen a zuhanyzóba, és vizezze be magát tetőtől talpig.

Használjon körkörös mozdulatokat: lágy, körkörös mozdulatokkal dörzsölje a bőrét. Kezdje a talpánál, és haladjon felfelé.

Ne dörzsölje a bőrét túl erősen.

A bőrradírozáshoz használja kedvenc termékét vagy testradírját.

A zuhanyzás vagy fürdés végeztével vigyen fel hidratálókrémet.

Ne feledkezzen meg a rendszeres hidratálásról.

A testradírozás folyamata.

Tekintse meg a videót

Használja a Braun SkinSpa-t a bőrradírozáshoz – ez akár 6-szor hatékonyabb is lehet, mintha kézzel radírozna.

A Braun SkinSpa kivételes hatékonyságot biztosít. A rezgő bőrradírozó technológia percenként több mint 3000 mikrorezgéssel radírozza a bőrt. Minden bőrtípusnak és igénynek megfelel: A Braun kétféle speciálisan tervezett testápoló kefét kínál, egyet az erősebb, egyet a gyengéd bőrradírozáshoz.

Az erősebb bőrradírozó kefe

Gyengéd, de hatékony – ezen a kefén egyedi, háromszög alakú, nagy teljesítményű sörték vannak. Rendszeres használata segít megelőzni a szőrszálak benövését, és láthatóan szebbé teszi a bőrt.

Gyengéd bőrradírozó kefe

A sűrű kefefej 10 000 finom sörtéje gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, és elősegíti a bőr regenerációját. Az ellenállhatatlanul sima és selymes bőrért, amelyet öröm megérinteni.

Tökéletesen sima bőr, tetőtől talpig.