Meddig tart az epilálás hatása a gyantázással összehasonlítva?

Meddig tart az epilálás hatása a gyantázással összehasonlítva?

Melyik szőrtelenítési eljárás felel meg leginkább Önnek?

TA szőrtelenítést illetően rengeteg eljárás közül lehet választani, ráadásul minden ember más és más. Önnek azt kell eldöntenie, hogy melyik eljárás illeszthető be legkönnyebben az életvitelébe. Azt is vegye figyelembe, hogy mennyi időt szeretne rendszeresen fordítani a szőrtelenítésre.

Az epilálás gyökerestől történik, így a gyantához hasonlóan tartós eredményt biztosít.

Mindkét eljárás eredménye nagyjából 4 hétig tart, az epilálás azonban kényelmesebb abból a szempontból, hogy nem kell megvárni, amíg a szőrszálak visszanőnek. Ha Ön gyantázik/gyantáztat, meg kell várnia, hogy a szőrszálak kellő hosszúságúra nőjenek, így akár több napig is szőrös lábbal kell például járnia. Az epilálás során Ön akár negyedakkora szőrszálakat is el tud távolítani, mint gyantával.

Az epilálás gyökerestől történik

Mik az epilálás előnyei a gyantázással szemben?

Az epilátor akár homokszem méretű (0,5 mm-es) szőrszálak eltávolítására is képes, azaz az epilálás igen hatékony, és minimális szőrnövekedéssel jár. Az epilálás szerencsésebb megoldás lehet az elfoglalt emberek számára, mivel otthon is végezhető, és akár 4 hétig is kitart. Tartós, akár a gyanta, ám attól eltérően nem macerás és kellemetlen otthon végezni, ráadásul a kozmetikusnál sem kell időpontot kérni. Az benne a legjobb, hogy az eredmények azonnal láthatók, és nem kell arra várni, hogy a szőrszálak megnőjenek, mert a bőr csak akkor lehet ismét sima és szőrtelen.

Gyantázás

Gyantázás

Tartósan sima bőr
Nehézkes időpontot kérni
Ragadós nyomot hagy
Nehéz magunknak megcsinálni
A havi kezelés költséges

Epilálás

Epilálás

Tartósan sima bőr
Problémamentes
Wet & Dry
Könnyen használható otthon is
Egyszeri kiadás: a készülék ára

Miért válasszuk az epilálást a gyantázás helyett?

  1. Problémamentes

  2. Nem okoz felfordulást

  3. Azonnali, tartós eredményt hoz

Hogy lehet sima a bőröm, ha otthon szőrtelenítek?

Hogy lehet sima a bőröm, ha otthon szőrtelenítek?

Az otthoni szőrtelenítés napjainkban egyszerű feladat, mivel rendelkezésre állnak a megfelelő eszközök. A sima, ragyogóan szép bőr titka a rendszeres radírozás, epilálás előtt és után pedig egyaránt ajánlott a rendszeres radírozás. Egyes epilátorok, például a Braun SkinSpa series, bőrradírozó kefével és arctisztító kefével is rendelkeznek, így kiválóan megoldják a teljes körű otthoni szépségápolást.

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

A világ első számú többfunkciós készüléke

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Tökéletesen sima bőr, tetőtől talpig.

Sütik elfogadása