Meddig tart az epilálás hatása a gyantázással összehasonlítva?

Meddig tart az epilálás hatása a gyantázással összehasonlítva?

Melyik szőrtelenítési eljárás felel meg leginkább Önnek?

TA szőrtelenítést illetően rengeteg eljárás közül lehet választani, ráadásul minden ember más és más. Önnek azt kell eldöntenie, hogy melyik eljárás illeszthető be legkönnyebben az életvitelébe. Azt is vegye figyelembe, hogy mennyi időt szeretne rendszeresen fordítani a szőrtelenítésre.

Az epilálás gyökerestől történik, így a gyantához hasonlóan tartós eredményt biztosít.

BMindkét eljárás eredménye nagyjából 4 hétig tart, az epilálás azonban kényelmesebb abból a szempontból, hogy nem kell megvárni, amíg a szőrszálak visszanőnek. Ha Ön gyantázik/gyantáztat, meg kell várnia, hogy a szőrszálak kellő hosszúságúra nőjenek, így akár több napig is szőrös lábbal kell például járnia. Az epilálás során Ön akár negyedakkora szőrszálakat is el tud távolítani, mint gyantával.

Mik az epilálás előnyei a gyantázással szemben?

Az epilátor akár homokszem méretű (0,5 mm-es) szőrszálak eltávolítására is képes, azaz az epilálás igen hatékony, és minimális szőrnövekedéssel jár. Az epilálás szerencsésebb megoldás lehet az elfoglalt emberek számára, mivel otthon is végezhető, és akár 4 hétig is kitart. Tartós, akár a gyanta, ám attól eltérően nem macerás és kellemetlen otthon végezni, ráadásul a kozmetikusnál sem kell időpontot kérni. Az benne a legjobb, hogy az eredmények azonnal láthatók, és nem kell arra várni, hogy a szőrszálak megnőjenek, mert a bőr csak akkor lehet ismét sima és szőrtelen.

Gyantázás

Tartósan sima bőr

Nehézkes időpontot kérni

Ragadós nyomot hagy

Nehéz magunknak megcsinálni

A havi kezelés költséges

Epilálás

Tartósan sima bőr

Problémamentes

Wet & Dry

Könnyen használható otthon is

Egyszeri kiadás: a készülék ára

Miért válasszuk az epilálást a gyantázás helyett?
Problémamentes
Nem okoz felfordulást
Azonnali,
tartós eredményt hoz
Hogy lehet sima a bőröm, ha otthon szőrtelenítek?

Az otthoni szőrtelenítés napjainkban egyszerű feladat, mivel rendelkezésre állnak a megfelelő eszközök. A sima, ragyogóan szép bőr titka a rendszeres radírozás, epilálás előtt és után pedig egyaránt ajánlott a rendszeres radírozás. Egyes epilátorok, például a Braun SkinSpa series, bőrradírozó kefével és arctisztító kefével is rendelkeznek, így kiválóan megoldják a teljes körű otthoni szépségápolást.