Tartsa edzésben a bőrét

Tartsa edzésben a bőrét

Mitől lesz szép a bőrünk?

Bőrünk az egyik első dolog, amit mások is észrevesznek. A sima, erős, pirospozsgás bőr egészséget és fiatalságot sugall – legtöbben ezeket a tulajdonságokat tartjuk a szép bőr ismérvének.

A megereszkedett és élettelen bőr problémája

Ahogy telik az idő, bőrünk vele együtt változik. Bőrünk tükrözi tapasztalatainkat és a minket ért hatásokat – korunkat, életmódunkat, egy terhességet vagy egy hirtelen súlyvesztést. Mindezek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy bőrünk megereszkedjen és élettelenné váljon. A bőr a legnagyobb szervünk, és belsőleg és külsőleg is oda kell figyelnünk rá. A bőr megjelenésének javításához bőséges folyadékfogyasztással, egészséges táplálkozással és elegendő alvással járulhatunk hozzá. Emellett külső, fizikai módszerekhez is folyamodhatunk, például megpróbálhatjuk serkenteni a keringést masszázs, illetve krémek, szérumok vagy olajok használatával.

A jobb keringés erősebb bőrt eredményez.

Koncentráljunk a felszín alatti folyamatokra, és fedezzük fel, hogyan járulnak hozzá bőrünk egészségéhez. A vérkeringés serkentésének egyik leghatékonyabb módja a bőr masszírozása. Itt ellenőrizheti ennek hatását.

A jobb keringés erősebb bőrt eredményez.

A bőrvitalizáló kefe gyengéd masszázsban részesíti bőrét, hogy fiatalabbnak tűnjön.

A Braun FaceSpa Pro és a bőrvitalizáló kefe használatával gyengéden serkenthetjük a vérkeringést. Kímélő, mégis hatékony – bőrét olyan tisztának érezheti utána, mintha épp most jött volna a kozmetikustól.

A bőrvitalizáló kefe gyengéd masszázsban részesíti bőrét, hogy fiatalabbnak tűnjön.

A masszázsfeltét segít szebb megjelenést kölcsönözni bőrének.

A Braun SkinSpa egy nagyszerű újítást vezetett be a kozmetikai technológia terén: a masszázsfeltétet. A mikrorezgések ezreinek köszönhetően érezhetően erősebben masszírozza bőrét, mint egy hagyományos testápoló kefe, és használat után élvezheti a felfrissült, megedződött bőr által nyújtott érzést. A javuló vérkeringés láthatóan szebbé teszi a bőrt.

Ez is érdekelheti Önt:

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Tökéletesen sima bőr, tetőtől talpig.

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

A világ első számú többfunkciós készüléke

Sütik elfogadása