Hogyan gondoskodjon a bőréről

Hogyan gondoskodjon a bőréről

Szépség tippek

Az Ön sugárzó, ragyogó bőre új magabiztos megjelenést kölcsönöz Önnek, és bármilyen szituációra felkészíti: egy vadító új bikini, egy miniszoknya a táncparketten, vagy egy dögös térdig érő szoknya a munkahelyen. Merítsen ihletet újjászületett lábaiból!

Miért van szükségem bőrradírozásra?

Az epilálást követően a bőrradírozás elősegíti a bőr felületének felfrissítését, az elhalt hámsejtek eltávolításával felfedi az alatta lévő puhább új bőrt. Megakadályozza azt is, hogy a szőrtüszők eltömődjenek, és elkerülhetők vele a kellemetlen, benőtt szőrszálak. A legjobb bőrradírozási eredmények érdekében használja a Braun Silk-épil 9 SkinSpa készüléket - mely epilátor és bőrradírozó egyben. A bőrradírozó kefe percenként több mint 3000 mikrorezgéssel eltávolítja az elhalt hámsejteket, a kézi radírozásnál jobb és egyenletesebb eredményekkel.

Hogyan gondoskodjon a bőréről

Barnulási tippek

Fokozatosan és biztonságosan barnítsa bőrét természetes úton, magas faktorú naptejjel védve napozáskor. Cselezzen önbarnító készítmények használatával. Válasszon egy önbarnítóval kiegészített testápolót, és elkerülheti a túl sok krém felviteléből fakadó foltokat és csíkokat. Gyengéd, lassú barnulást és hidratálást biztosít, amire a nyári bőrnek szüksége van a természetes, napsütötte kinézethez. Nyáron az epilálás jobb választás, mint a gyantázás, mivel a bőrre kifejtett kisebb hatása nem fosztja meg a csodálatosan sima lábakat a napbarnított megjelenéstől.

Barnulási tippek

Hidratáló tippek

Patricia O’Neill sztársminkes szerint: „Amikor fotózáson vagyok, mindig gazdag testápolót viszek fel a modelleim lábaira. Ez a sugárzó sima bőr alapja, és ez adja a tökéletes bőrfelületet. Ez adja azt a ragyogást, amit a fotós fényei vagy a természetes napfény felvillantanak. Zárja a nedvességet bőrébe testápoló olajjal. Miután kiszállt a zuhany alól, 5 percen belül vigye fel a bőrére. Az olaj nem csak csodálatosan hidratáltan tartja a bőrét, de elbűvölő fényt is kölcsönöz neki.

Hidratáló tippek

Abi Aksoy híresség-esztéta és Dr. Benedetta Brazzini dermatológus által újratervezett Remove & Restore (eltávolítás és helyreállítás) szépségápolási rituálék

Abi Aksoy híresség-esztéta és Dr. Benedetta Brazzini dermatológus által újratervezett Remove & Restore (eltávolítás és helyreállítás) szépségápolási rituálék

Abi Aksoy híresség-esztéta és Dr. Benedetta Brazzini dermatológus, London híres Harley Street-i klinikáinak egyikéből, két kíméletes és valóban egyedi Remove & Restore „rituálét” készítettek. Szakértőink nem csupán kifejlesztették ezeket a fényűző szépségápolási rituálékat, de teljes szívvel támogatják is a Braun Silk-épil 9 SkinSpa által nyújtott, látványos eredményeket, és üdvözlik a nőknek nyújtott bőrápolás terén történő szemléletváltást.

Válasszon a kapkodós reggeli gyors szépségápolási rituálé és a nyugodtabb esti órák között. De bármelyiket is választja, mindkét szépségápolási rituálé érzékeket felkeltő élményt nyújt, ami elűzi a fáradtságot, és a Remove & Restore (eltávolít és helyreállít) tapinthatóan simább és láthatóan ragyogóbb bőrt biztosít - mindez a Braun Silk-épil 9 SkinSpa készüléknek köszönhetően.

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Tökéletesen sima bőr, tetőtől talpig.

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

A világ első számú többfunkciós készüléke

Sütik elfogadása