Hogyan gondoskodjon a bőréről

Hogyan gondoskodjon a bőréről

Szépség tippek

Az Ön sugárzó, ragyogó bőre új magabiztos megjelenést kölcsönöz Önnek, és bármilyen szituációra felkészíti: egy vadító új bikini, egy miniszoknya a táncparketten, vagy egy dögös térdig érő szoknya a munkahelyen. Merítsen ihletet újjászületett lábaiból!

Miért van szükségem bőrradírozásra?

Az epilálást követően a bőrradírozás elősegíti a bőr felületének felfrissítését, az elhalt hámsejtek eltávolításával felfedi az alatta lévő puhább új bőrt. Megakadályozza azt is, hogy a szőrtüszők eltömődjenek, és elkerülhetők vele a kellemetlen, benőtt szőrszálak. A legjobb bőrradírozási eredmények érdekében használja a Braun Silk-épil 9 SkinSpa készüléket - mely epilátor és bőrradírozó egyben. A bőrradírozó kefe percenként több mint 3000 mikrorezgéssel eltávolítja az elhalt hámsejteket, a kézi radírozásnál jobb és egyenletesebb eredményekkel.

Barnulási tippek

Fokozatosan és biztonságosan barnítsa bőrét természetes úton, magas faktorú naptejjel védve napozáskor. Cselezzen önbarnító készítmények használatával. Válasszon egy önbarnítóval kiegészített testápolót, és elkerülheti a túl sok krém felviteléből fakadó foltokat és csíkokat. Gyengéd, lassú barnulást és hidratálást biztosít, amire a nyári bőrnek szüksége van a természetes, napsütötte kinézethez. Nyáron az epilálás jobb választás, mint a gyantázás, mivel a bőrre kifejtett kisebb hatása nem fosztja meg a csodálatosan sima lábakat a napbarnított megjelenéstől.

Hidratáló tippek

Patricia O’Neill sztársminkes szerint: „Amikor fotózáson vagyok, mindig gazdag testápolót viszek fel a modelleim lábaira. Ez a sugárzó sima bőr alapja, és ez adja a tökéletes bőrfelületet. Ez adja azt a ragyogást, amit a fotós fényei vagy a természetes napfény felvillantanak. Zárja a nedvességet bőrébe testápoló olajjal. Miután kiszállt a zuhany alól, 5 percen belül vigye fel a bőrére. Az olaj nem csak csodálatosan hidratáltan tartja a bőrét, de elbűvölő fényt is kölcsönöz neki.

Abi Aksoy híresség-esztéta és Dr. Benedetta Brazzini dermatológus által újratervezett Remove & Restore (eltávolítás és helyreállítás) szépségápolási rituálék

Abi Aksoy híresség-esztéta és Dr. Benedetta Brazzini dermatológus által újratervezett Remove & Restore (eltávolítás és helyreállítás) szépségápolási rituálék

Abi Aksoy híresség-esztéta és Dr. Benedetta Brazzini dermatológus, London híres Harley Street-i klinikáinak egyikéből, két kíméletes és valóban egyedi Remove & Restore „rituálét” készítettek. Szakértőink nem csupán kifejlesztették ezeket a fényűző szépségápolási rituálékat, de teljes szívvel támogatják is a Braun Silk-épil 9 SkinSpa által nyújtott, látványos eredményeket, és üdvözlik a nőknek nyújtott bőrápolás terén történő szemléletváltást.

Válasszon a kapkodós reggeli gyors szépségápolási rituálé és a nyugodtabb esti órák között. De bármelyiket is választja, mindkét szépségápolási rituálé érzékeket felkeltő élményt nyújt, ami elűzi a fáradtságot, és a Remove & Restore (eltávolít és helyreállít) tapinthatóan simább és láthatóan ragyogóbb bőrt biztosít - mindez a Braun Silk-épil 9 SkinSpa készüléknek köszönhetően.

Sütik elfogadása