A szőrtelenítéssel és az epilálással kapcsolatos legfontosabb ismeretek

Szőrtelenítési módszerek

A szőrtelenítés és az epilálás bemutatása

Az epilátor olyan elektromos készülék, amelyet a testszőrzet ideiglenes eltávolítására használnak, és közvetlenül a szőrtüszőből távolítja el a szőrszálakat. Az elektromos csipeszekkel a lábon, hónaljon, karon, bikinivonalon, arcon és más testfelületeken növő nem esztétikus szőrszálakat lehet eltávolítani. A gyantázáshoz és a csipesszel történő szedéshez hasonlóan a szőrszálak ilyenkor is gyökerestől távoznak, így a hatás tartós lesz.

Mi a különlegessége az új Braun SensoSmart™ technológiának?

Mi a különlegessége az új Braun SensoSmart™ technológiának?

A fejlett technológiák, például a Braun SensoSmart™ és a hozzá tartozó okos irányítórendszer, fokozzák a felhasználói élményt.

Néhányan ódzkodnak az epilátor használatától, attól tartva, hogy felsértik a bőrüket, erről azonban szó sincs. A Braun új SensoSmart™ technológiája például piros fénnyel villog, hogy segítse az optimális nyomáserősség elérését epilálás közben. Ön így visszajelzést kap arról, hogy az optimális hatékonyság érdekében milyen erősen kell odanyomnia az eszközt. Nem tudja elrontani. Az emberek gyakran vélekednek úgy, hogy az epilátort a borotvánál és más szőrtelenítő eszközöknél erősebben kell a bőrre nyomni, azonban tévednek. A túl erős nyomás valójában csökkenti a hatékonyságot. Az új SensoSmart™ technológia piros fénye folyamatos visszajelzést ad Önnek epilálás közben, hogy ne nyomja túl erősen az eszközt.

Szőrtelenítési módszerek

Egy billenőfejes epilátor miért hatékonyabb a felhasználók számára?

A női test ívelt, és bizonyos pontjai még íveltebbek – például a boka, a térd, a hónalj vagy az intim terület. Az olyan rendszer igazán hatékony, amelyik rásimul a bőrre, és billenőfejével gond nélkül követi a test íveit.

Ez azt is jelenti, hogy nem kell többször végigmenni vele ugyanazon a területen?

Igen. Kialakítása miatt több szőrszál megragadására képes, így nem kell többször végigmenni vele ugyanazon a területen. A billenőfej végigsiklik a bőrön, így jobban hozzáér annak felületéhez – ez különösen igaz a nehezen hozzáférhető területeken, például a térd hátsó részén. Az új SensoSmart™ technológiával kiegészült rendszer tehát útmutatást ad a megfelelő nyomáserősség szempontjából, így még több szőrszálat ragad meg egyetlen mozdulattal.

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Braun Silk-épil epilátorok

Braun Silk-épil epilátorok

Az epilálás segítségével akár 4 héten át élvezheti a sima bőrt.

Minden az epilálásról

Minden az epilálásról

Túl jó, hogy titokban maradjon. A 8 legjobb dolog az epilálásról.

Sütik elfogadása