Túl jó, hogy titokban maradjon: A 8 legjobb dolog az epilálásról

A 8 legjobb dolog az epilálásról

1. Az epilálás hosszan tartó simaságot biztosít

Az epilálás segítségével akár 4 héten át élvezheti a sima bőrt. Ez azért van így, mert a gyökéreltávolító szőrtelenítés azt jelenti, hogy a szőrszálnak több idő kell ahhoz, hogy visszanőjön, mint a felületi eltávolító módszereknél, például a borotválkozás és szőrtelenítő krémek esetében. Ezen felül, ha mégis visszanő, akkor lágyabb és vékonyabb, mint azelőtt.

Az epilálás hosszan tartó simaságot biztosít

2. A rövid szőrszálak epilálása hatékonyabb, mint a gyantázásuk

Bár mind az epilálás, mind a gyantázás a gyökerüknél fogva távolítja el a szőrszálakat, a gyantázás a szőrszálakat a bőrre fektetheti, így megemelésük és eltávolításuk nehezebb lesz. A Braun Silk-épil csipesztechnológia a homokszem méretű (0,5 mm) szőrszálat is eltávolítja. Nincs többé szőrtelenítések közötti átmeneti időszak, nincs több gond.

A rövid szőrszálak epilálása hatékonyabb, mint a gyantázásuk

3. Az epilálás gyengéd

Minden újabb epiláláskor észrevehetően csökken az a kellemetlen érzés, amit az első alkalommal érzett. Ezért nyújt Önnek a Braun Silk-épil epilátor gyakorlatilag fájdalommentes élményt rendszeres használat során.

Az epilálás gyengéd

4. Az epilálás hatására a szőrszálak kevésbé észrevehetően nőnek vissza

Először is, mivel a szőrszálak gyökerüknél fogva lesznek eltávolítva, a szőrszálak lágyabb, vékonyabb csúccsal nőnek vissza, mint a borotvával eltávolított szőrszálak, így érintésre lágyabbnak és finomabbnak tűnnek. Másodszor, mivel a szőrszál más sebességgel nő vissza, növekedési ciklusától függően, az első néhány alkalom után jóval kevesebb szőrszálat kell eltávolítani.

Az epilálás hatására a szőrszálak kevésbé észrevehetően nőnek vissza

5. Epilálás nem csak a lábainak

A Silk-epil epilátorok különböző tartozékokkal rendelhetők, attól függően, melyik modellt választja. A tartozékok kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy kiemelkedő eredményt nyújtsanak a különböző testrészeken.

Epilálás nem csak a lábainak

6. Az epilálás nagyszerű érzékeny bőr esetében is

A kádban végzett epilálás a modern nők új szőrtelenítési megoldása, akárhol. Ideális érzékeny bőr esetén, és azoknál, akik számára az epilálás új. Mivel az epiláló fejen a csipeszek a szőrtelenítéskor nem húzzák közvetlenül a bőrt, így minimális hatást fejtenek ki a bőrre. Az epilálás nagyszerű opció a hideg és a száraz évszakokban, amikor a napi szőrtelenítés irritálhatja bőrét.

Az epilálás nagyszerű érzékeny bőr esetében is

7. Minden nő számára, egész évben megfelelő

Az epilátorok hosszan tartó simaságot biztosítanak minden nő számára, bármilyen bőrtónus, bőrszín és szőrzetszín esetén.

Minden nő számára, egész évben megfelelő

8. Azonnali, megbízható eredmény

Nem kell előkészülnie, mint a borotválás esetében, nem kell megvárnia, amíg a szőrzet újra kinő – Braun epilátorára bízhatja magát, amely akár a homokszemnyi (0,5 mm) méretű szőrszálat is eltávolítja és azonnal sima bőrfelületet biztosít, akár 4 héten át. Így már készen is áll, bárhová elmehet.

Azonnali, megbízható eredmény

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Braun Silk-épil epilátorok

Braun Silk-épil epilátorok

Az epilálás segítségével akár 4 héten át élvezheti a sima bőrt.

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Tökéletesen sima bőr, tetőtől talpig.

Sütik elfogadása