7 ok a Braun IPL otthoni használatára

7 indok a Braun IPL otthoni használatára

1. Tartós és látványos szőrtelenítés

Míg más módszerek csupán átmenetileg távolítják el a testszőrt, amely idővel visszanő, a Braun Silk-expert Pro a gyökerénél kezeli a problémát: az előzetes borotválás után elaltatja a szőrtüszőket és megszakítja a szőr növekedési ciklusát. Az eredmény tartós és látványos szőrtelenítés és tartósan sima bőr.

Tudjon meg többet a Silk-expert Pro készülékről
2. A bőrhöz igazodó biztonság.

A Braun Silk-expert Pro az egyetlen SensoAdapt™ technológiás IPL-készülék. A modern bőrtónus-érzékelő folyamatosan méri a bőrtónust, és automatikusan ennek megfelelően állítja be a fény erősségét. A biztonságos, hatékony használat érdekében a készülék minden egyes villanással ideális mennyiségű fényt bocsát ki.

3. Hatékony megoldás otthoni használatra

A Braun Silk-expert Pro készüléket a szalonokban és bőrgyógyászati klinikákon használt legújabb professzionális IPL-technológia ihlette. A Braun átvette a technológiát, hogy Ön a saját otthona által nyújtott kényelemben is biztonságosan és hatékonyan használhassa a terméket.

Az IPL használata – A Braun Silk-expert Pro kezdőkészlet
4. Gyors kezelés.

A Braun Silk-expert Pro készülékkel a lábak kezelése a legalacsonyabb fokozaton mindössze 5 perc alatt elvégezhető.


Nagyobb területeken használja a sűrűbb villanásokat alkalmazó Siklás üzemmódot, míg a kisebb és érzékenyebb területek precíz kezeléséhez nyomja le, majd engedje fel a Kezelés gombot.

5. Gyengéd és gyakorlatilag fájdalommentes.

A Braun Silk-expert Pro meleg fényt bocsát ki, amely során szinte egyáltalán nem tapasztalható kellemetlen érzés. Az első néhány kezelés alkalmával, illetve az érzékeny területek – például az arc vagy a bikinivonal – kezelésére a kímélő, valamint az extra kímélő üzemmódot is használhatja.

6. Kényelmes.

Kábeles eszköz lévén zökkenőmentes kezelést és maximális teljesítményt nyújt. Kezelés közben nem kell feltöltenie az eszközt.

7. Remek befektetés

A szalonos szőrtelenítő módszerek költségeihez viszonyítva hamar jelentkezik az otthoni IPL-eszköz anyagi haszna.

Folyamatosan méri a bőrtónust, és automatikusan ennek megfelelően állítja be a fény erősségét a legnagyobb hatékonyság és biztonság érdekében.