7 reasons to IPL at home with Braun

7 ok a Braun IPL otthoni használatára

7 ok a Braun IPL otthoni használatára

Braun Silk-expert IPL-eszköz

1. Tartós, látványos szőreltávolítás

Míg más termékek csupán átmenetileg távolítják el a testszőrt, és ezért nézheti, ahogyan a szőr visszanő, a Braun Silk-expert IPL a gyökerénél kezeli a problémát: az első borotválás után elaltatja a szőrlemezeket és megszakítja a szőr újranövésének a ciklusát. Az eredmény tartós, látványos szőreltávolítás és fantasztikus bőrfelület.

Biztonságos, saját bőréhez igazítva

2. Biztonságos, saját bőréhez igazítva

A Braun Silk-expert az egyetlen IPL SensoAdaptTM technológiával. A modern bőrtónus-érzékelő folyamatosan méri a bőrtónust, és automatikusan ennek megfelelően állítja be a fény erősségét. A biztonságos, hatékony használat érdekében a készülék minden egyes villanással ideális mennyiségű fényt bocsát ki.

Hatékony otthoni megoldás

3. Hatékony otthoni megoldás

A Braun Silk-expert terméket a szalonokban és bőrklinikákon használt legújabb professzionális IPL-technológia ihlette. A Braun átvette a technológiát, hogy Ön a saját otthona által nyújtott kényelemben is biztonságosan és hatékonyan használhassa a terméket.

Gyors kezelések

4. Gyors kezelések

A sikló üzemmód gyors és hatékony kezelést tesz lehetővé, és nagy bőrfelületeknél, például a lábak és karok esetében ajánlott. Gyors, otthoni használatra alkalmas IPL technológia – a lábszár kezelése mindössze 7 perc alatt elvégezhető.

Gyengéd és gyakorlatilag fájdalommentes

5. Gyengéd és gyakorlatilag fájdalommentes

A Braun Silk-expert IPL meleg fényt bocsát ki; a kellemetlen érzés eközben elenyésző. Az első néhány kezelés alkalmával, illetve az érzékeny területek – például az arc vagy a bikinivonal – kezelésére a kímélő, valamint az extra kímélő üzemmódot is használhatja.

Kényelmes

6. Kényelmes

Kábeles eszköz lévén, zökkenőmentes szolgáltatást és maximális teljesítményt nyújt. Kezelés közben nem kell feltöltenie az eszközt.

Okosan elköltött pénz

7. Okosan elköltött pénz

A szalonos szőrtelenítő módszerek költségeihez viszonyítva hamar jelentkezik az otthoni IPL-eszköz anyagi haszna.

Folyamatosan méri a bőrtónust, és automatikusan ennek megfelelően állítja be a fény erősségét a legnagyobb hatékonyság és biztonság érdekében.