Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro
A világ első számú többfunkciós készüléke

epiláláshoz, tisztításhoz és tonizáláshoz1

1az Ön által használt bőrápoló termék hatásosabb alkalmazása érdekében

Tekintse meg a videót

Tekintse meg a videóto

A Braun FaceSpa Pro használatának módja a szalonminőségű szépség otthoni eléréséhez.
7-féle kezelés. 1 eszköz. Alapos arcepilálás és a pórusok mélyéig ható tisztítás.

A Braun FaceSpa Pro használatával akár hatféle kezelést is végezhet egyetlen eszközzel – ehhez mindössze a tartozékokat kell kicserélni. Az arcepilátorok alaposan, a gyökerénél fogva távolítják el az arcszőrzetet, az arctisztító kefék pedig a pórusok mélyéig tisztítják az arcbőrt. Sima, fiatalosan ragyogó, természetes szépségű bőr.

Kíméletesen távolítja el a nem kívánt arcszőrzetet.
Olyan kíméletes, hogy még mielőtt észrevenné, már végzett is.
10 mikronyílás

Az extra keskeny fej 10 mikronyílással rendelkezik, amelyek gyengéden megragadják még a legrövidebb (akár 0,02 mm-es) szőrszálakat is.

A mikrovibrációs applikátorfej javítja a bőr megjelenését2

A japán bőrápolási szokások ihletéséből született, nem nedvszívó hatású bőrápoló hatású mikrovibrációs fém applikátorfej mikrovibrációkat kelt a bőrön, azaz finoman érinti a bőrt, így az jobban beissza a rá felvitt krémet vagy szérumot. A rendkívül finom, nagy sebességgel történő krémfelvitel nagy és alacsony sebességre is beállítható.

A mikrovibrációs applikátorfej anyaga nem nedvszívó hatású, sima felületű fém, amelynek kellemes hűsítő hatása bekapcsolás nélkül is érezhető.

2az Ön által használt bőrápoló termék hatásosabb alkalmazása érdekében

Jóval hatékonyabb annál, mint amikor a terméket kizárólag
az ujjaival viszi fel.

Sokkal gyorsabb a kézzel történő felvitelnél.
A mikrovibrációs applikátorfej rendkívül finom, nagy sebességű, pulzáló mozgást végez, így másodpercenként
25-ször ér a bőrhöz.

Billenőfeje kiválóan követi az arc vonalait. A finom, hűsítő hatású fémanyagból készült termék prémium minőségű, ergonomikus dizájnjának köszönhetően követi az arc vonalait, így használata teljességgel zökkenőmentes.

Mindennapos tisztítás – hatszor hatékonyabb, mintha kézzel tenné.

A smink és más szennyeződések eltávolításával kíméletesen állítja vissza az arcbőr természetes ragyogását. A mikrorezgések százainak köszönhetően a Braun FaceSpa bőrradírozó kefe 6-szor hatékonyabb, mint a kézi tisztítás. A mindennapos arctisztítás során gyengéden radírozza és tisztítja a bőrt. Abban is segít, hogy az arckrémek és hidratálók hatékonyabban szívódjanak be a bőrbe.

A ragyogó bőrhöz ezen a kefekészleten kívül másra nincs is szüksége.

Számos módon segíthet visszaállítani bőre természetes ragyogását és szépségét. A Braun kifejlesztett egy teljes körű, a bőre igényeinek megfelelő arcápoló készletet: bőrradírozó kefe, rendkívül finom kefe, normál kefe, kozmetikai szivacs és az új bőrvitalizáló kefe.

A különleges bőrvitalizáló kefe gyengéd arcmasszázzsal élénkíti a vérkeringést, és kölcsönöz szebb megjelenést a bőrnek. A kíméletes bőrradírozással együtt mindössze
3 kezelés után segít simábbá és fiatalabb megjelenésűvé
tenni a bőrt.

A rendkívül finom, bőrgyógyászok által tesztelt kefe érzékeny bőrűeknek készült. Hosszabb, sűrűbb és puhább sörtéi rendkívüli lágy tapintásúak.

A bőrradírozó kefe hatékonyan távolítja el a száraz és elhalt hámsejteket, hogy felfedje a bőr természetes ragyogását. Kehely alakzatba rendezett kétféle sörtéi magukban tartják a bőrradírozó krémet a használat során.

A szép bőr egyenletes. Így ha tisztítás után sminket vagy arckrémet szeretne felvinni, helyezze fel a szépségszivacsot a Braun FaceSpa Pro készülékre, hogy egyenletesen vihesse fel a korrektort vagy az alapozót. Az ellenállhatatlanul szép és természetes hatású arcbőr titka.

Egy kézitáskában is elfér.
Tölthető

Ha a FaceSpa Pro lemerülne, teljes feltöltéséhez és a maximális teljesítmény visszanyeréséhez mindössze 1 órára van szükség.

Beleillik az életébe.

Elegáns, mégis nagyon praktikus. Az arcepilátor és a védőkupak olyan diszkrét, hogy bárhová, bármikor magával viheti.

Az egyes modellekhez különböző kiegészítők tartoznak.
Látogasson el az összehasonlító oldalra az ideális termék megkereséséhez.

A tulajdonságok összefoglalása

10 mikronyílás

A kezelések
időtartamát mérő óra

Smart head észlelés

A pórusok mélyéig tisztít

Tölthető

Wet & Dry kefe

Ezt is biztosan tetszik Önnek: