Braun FaceSpa

Braun FaceSpa

A világ első számú arcepiláló, arctisztító és -élénkítő eszköze a hibátlan szépségért.

Braun Face – arcepilátor, arctisztító kefe és bőrvitalizáló rendszer

A Braun FaceSpa használata
Tekintse meg a videót.
6 kezelés. 1 eszköz.
Precíz arcepilálás és a pórusok mélyéig ható tisztítás.

A Braun FaceSpa használatával akár hatféle kezelést is végezhet egyetlen eszközzel – egyszerűen csak cserélje ki a tartozékokat. Az arcepilátorok precízen távolítják el az arcszőrzetet a gyökerénél fogva, az arckefék pedig a pórusok mélyéig megtisztítják a bőrt. Sima, fiatalos bőr, amely természetes szépséggel ragyog.

Gyengéden távolítja el a nemkívánatos arcszőrzetet.
Olyan gyengéd, hogy még mielőtt észrevenné, már végzett is.
10x több mikronyílás

Az extra keskeny fej 10 mikronyílással rendelkezik, amelyek gyengéden megragadják még a legrövidebb (akár 0,02 mm-es) szőrszálakat is.

Mindennapos tisztítás – hatszor hatékonyabb, mintha kézzel tenné.

Gyengéden távolítja el a sminket és egyéb szennyeződéseket, és ragyogó tisztaságot kölcsönöz az arcbőrnek. A rendszeres bőrradírozás a bosszantó kis mitesszerek kialakulásának megelőzésében is segítséget nyújt. A mikrorezgések százainak köszönhetően a Braun FaceSpa bőrradírozó kefe 6-szor hatékonyabb, mint a kézi tisztítás. A mindennapos arctisztítás során gyengéden radírozza és tisztítja a bőrét. Abban is segít, hogy az arckrémek és a hidratálók hatékonyabban jussanak a bőrbe.

Ez a kefekészlet mindent magában foglal,
amire szüksége van a ragyogó arcbőrhöz.

Számos módon segíthet visszaállítani bőre természetes ragyogását és szépségét. A Braun kifejlesztett egy teljes körű, a bőre igényeinek megfelelő arcápolókészletet: bőrradírozó kefe, rendkívül finom kefe, normál kefe, kozmetikai szivacs és az új bőrvitalizáló kefe.

Bőrvitalizáló kefe
arcmasszázshoz.

A különleges bőrvitalizáló kefe gyengéd arcmasszázst nyújt a vérkeringés élénkítése érdekében és segít szebb megjelenést kölcsönözni bőrének. A gyengéd bőrradírozással együtt segít simább és fiatalabb megjelenésűvé varázsolni bőrét mindössze 3 kezelés után.

Extra érzékeny kefe a különös gyengédségért.

Az extra érzékeny, rendkívül finom, bőrgyógyászok által tesztelt kefét érzékeny bőrre tervezték. Hosszabb, sűrűbb és puhább sörtéi rendkívüli gyengédséget biztosítanak.

A bőrradírozó kefe eltávolítja
az elhalt hámsejteket.

A bőrradírozó kefe hatékonyan távolítja el a száraz és elhalt hámsejteket, hogy felfedje bőre természetes ragyogását. A kelyhes alakzatba rendezett kétféle sörte bent tartja a bőrradírozó krémet a használat során.

A szépségszivacs segítségével egyenletesen
vihető fel a smink és az arckrém.

A bőr szépsége az egyenletes felületben rejlik. Ha tisztítás után sminket és arckrémet szeretne felvinni, egyszerűen csak csatlakoztassa a szépségszivacsot a Braun FaceSpahoz, hogy egyenletesen vihesse fel a korrektort vagy alapozót. Az ellenállhatatlanul szép és természetes hatású arcbőrért.

Belefér a kézitáskájába.

Beleillik az életébe.

Elegáns, mégis nagyon praktikus. Az arcepilátor a védőfeltétével olyan diszkrét, hogy bárhova, bármikor magával viheti.