100% elégedettség

100% elégedettség

Vagy visszafizetjük a termék árát

Ajándékozzon kockázat nélkül 2018-ben!

 • Köszönjük, hogy Braun terméket választott. A világ egyik legjobb prémium termékét vásárolta meg magának vagy szerettének, mely design-járól és hosszú, minőségi élettartamáról híres. Biztosak vagyunk benne, hogy termékünk egyike a legjobbaknak, habár mindannyiunknak különböző szükségletei és elvárásai vannak. Ab¬ban a nem várt esetben, ha mégsem lenne teljesen elégedett a megvásárolt Braun termékkel, kérjük, hogy juttassa el az akciós időszak alatt megvásárolt terméket az eredeti csomagolásban, a számlával vagy annak másolatával, valamint az alábbi, kitöltött kuponnal együtt a következő címre postai úton, és mi visszajuttatjuk Önnek a termék teljes vételárát!

  Cím: Wonderduck Agency Zrt., H-1118 Budapest Rétköz utca 31.
  Infóvonal: (06-1) 451-1256, E-mail: informacio.im@pg.com

  Az akció feltételei:
  A 100 napos pénzvisszafizetési garancia a 2018. november 15. és 2018. december 31. között Magyarországon vásárolt Braun termékekre vonatkozik. Az akcióban az alábbi termékek vesznek részt: Silk-épil 9, Silk-épil 7 és Silk-épil 5 epilátorok; Silk-expert 5 IPL, Face 9 Pro termékek.


 • 1. A terméket eredeti csomagolásban, hiánytalanul és sértetlenül, a vásárlást igazoló számlával, vagy an¬nak másolatával, garanciajeggyel valamint a kitöltött, alábbi kuponnal kérjük eljuttatni a megadott címre kizárólag postai úton. Amennyiben a visszaküldött termék ára valamilyen okból nem visszatéríthető, a megadott címre kerül visszaküldésre a számlával és garanciajeggyel együtt.


 • 2. A terméket legkésőbb a vásárlás napjától számított 100. naptári napig kell eljuttatni a megadott címre postai úton. A dátum megállapításánál a postai bélyegző irányadó.


 • 3. A termék beérkezését követően a reklamációt rögzítő jegyzőkönyvet a Szervező/Lebonyolító megküldi a Feladó részére, melyet az aláírásával igazol és visszaküldi a Lebonyolító postacímére.


 • 4. A jegyzőkönyv beérkezését követően a visszaküldött csomagon feltüntetett Feladó a teljes, eredeti vé¬telárat a beérkezéstől számított 4 héten belül visszakapja.


 • 5. Az akció kizárólag természetes személyekre érvényes, kis- és nagykereskedők nem vehetnek részt benne.


 • 6. Az akció kizárólag a Magyarországon vásárolt készülékekre vonatkozik.


 • 7. A vételár visszafizetésének feltétele a fenti követelmények maradéktalan teljesítése. A Szervező a vásár¬lást igazoló nyugták tulajdonjogát illetően felmerülő vitákkal kapcsolatban kizár minden felelősségét.


 • 8. Az akció szervezője, az Orbico Hungary Kft. és az akció lebonyolítója, a Wonderduck Agency Zrt. nem vállal felelősséget hibás, vagy olvashatatlan címzés, a postai kézbesítés hibája esetén, illetve, ha a megadott név és cím nem azonosítható. A postai feladóvevény megléte nem tekinthető kézbesítésnek, ezért ajánlott a küldemény biztosítása.


 • 9. Az akció feltételei nem korlátozzák a Ön jogszabályban biztosított jogait.


 • 10. Az akció szervezője az Orbico Hungary Kft., mint a Braun termékek magyarországi forgalmazója, az akció lebonyolítója a Wonderduck Agency Zrt., levelezési cím: 1118 Budapest Rétköz utca 31. A Promóció szabályainak teljes leírását keresse a www.braun.hu honlapon.