Hajvágók, hogyan a legjobb velük dolgozni

Hajvágók, hogyan a legjobb velük dolgozni

A tökéletes hajvágó kiválasztása és alkalmazása az Ön fazonjához

Ahhoz, hogy bármilyen munkát jól végezzünk el, a megfelelő eszközökre van szükségünk – és ebben az otthoni szőrzetformázás sem különbözik. A tökéletes szőrzetvágók kiválasztása, és használatuk elsajátítása biztosítja, hogy mindig minimális felhajtással és maximális élvezettel tudja kialakítani a kívánt fazont.

1. lépés: Válasszon megfelelő hajvágót és védőfeltét méretet

A tökéletes vágó kiválasztásakor gondolja át alaposan a fazonokat, mit létre akar hozni most és majd a jövőben. Különböző hajhosszak vágásához és formázásához a legtöbb termék fésűk, védőfeltétek és egyéb tartozékok választékát nyújtja, de néhánynál a borotvapenge szöge is változtatható. Ez hasznos, ha a fején egységes hosszúságúra szeretné nyírni a haját. Gyors útmutatóként a vágók védőhosszához egy 7-es vagy 8-as fokozat átlag 25 mm-es hosszt hagy, míg a 4-es fokozattal a hadseregbe lépünk be, ezért győződjön meg arról, hogy a kiválasztott vágók a fazonhoz megfelelő védőfeltétekkel rendelkezzenek. Nézze át a Braun Hair hajvágók teljes választékát, hogy megtalálja azt az eszközt, amire szüksége van.

Braun hajvágók

2. lépés: Szárítsa meg, mielőtt kipróbálja.

A csepegő nedves hajat lehetetlen megfelelően vágni a vágóval, úgyhogy még csak meg se próbálja. A törölközővel való alapos szárítással elkerülhető a vágó pengéinek rozsdásodása, és sokkal könnyebbé válik annak a fazonnak a kialakítása, amelyiket akarta.

3. lépés: Az első vágás.

Vágás előtt csatlakoztassa a megfelelő védőfeltétet a kívánt hosszhoz. A zavaró sávosság elkerülése érdekében bölcs dolog a leghosszabb védőfeltéttel kezdeni, majd lépésről-lépésre rövidebb védőfeltéteket feltenni hajfazonja rövidebb részeinek formázásához. Tartsa a vágókat a borotvapengékkel lefelé, és a védőfeltét végével enyhén érintse a fejbőrét. A legjobb vágás érdekében futtassa a vágót a haja növekedési irányával ellentétesen, hagyva, hogy a védőfeltét annyi hajat fogjon be a vágó pengéibe, amennyit egy-egy húzás során belefér.

Braun hajvágók

4. lépés: Tartsa stabilan.

Bár lassabban végzi, a szőrszálak levágása csak néhány percet vesz igénybe. Kapkodja el, és a hibával hónapokig együtt kell élnie. Az állandó sebességgel elkerülhető a haj összegubancolódása és fejbőrének megsértése, és sima, kényelmes vágás lesz az eredmény. Kis részenként haladva a fejen befoghat és levághat minden hajszálat, a fejbőre irritálása nélkül.

5. lépés: Alakítsa azt a tarkót.

A nyakszirt körüli tiszta vonal érdekében távolítsa el a védőfeltétet, és fordítsa meg a vágót a kezében. Óvatosan vágjon egy vonalat a nyak hátsó részén és a fülei körül, ügyelve arra, hogy a vágót a hajvonaltól lefelé húzza. Nem nyírna füvet teljes sötétségben; hasonlóan, ha nem látja a haja azon részeit, melyeket most vág, kérjen segítséget.

Braun hajvágó fej

6. lépés: Tegye élessé azokat a barkókat

A borotvaéles barkókért kezdje azzal, hogy vág egy vonalat az aljukra. Használjon tükröt, hogy a barkók egyenlő hosszúak legyenek. Ha a barkói alatt arcszőrzete van, akkor ne feledjen el védőfeltétet használni, hogy sima legyen az átmenet a barkók és a szakáll között.

7. lépés: Adjon a vágóinak egy kis szeretetet.

A borotvaéles barkókért kezdje azzal, hogy vág egy vonalat az aljukra. Használjon tükröt, hogy a barkók egyenlő hosszúak legyenek. Ha a barkói alatt arcszőrzete van, akkor ne feledjen el védőfeltétet használni, hogy sima legyen az átmenet a barkók és a szakáll között.

Braun hajvágó a csapvíz alatt

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Többfunkciós formázókészlet

Többfunkciós formázókészlet

Teljes formázás tetőtől talpig. Minden nehézség nélkül.

Szakállvágó

Professzionális szakállvágók

Professzionális pontosság és 100%-os szabályozhatóság.

Sütik elfogadása