Divatos szakáll: Wikibeardia Top 5

Divatos szakáll: Wikibeardia Top 5

A Shave your style elindítja a Wikibeardia weboldalt, az arcszőrzet ápolásának legjobb útmutatóját.

David Glover részletezi az öt kedvenc Wikibeardia fazonját a tavaszi szezonra – és megmutatja, hogyan készítsük el őket.

Hollywood

Ez a bajuszforma jól mutat Brendan-on, mivel a szája elég kicsi. A bajusz felső ajak fölötti szélessége tulajdonképpen arányt ad az arcformájának. Ha az arc és az alsó ajak körül borostaárnyékot hagyunk, az segít az áll és az állkapocs vonalának meghatározásában és kiemelésében.

Vedd át a stílust

Miközben hagyja, hogy a bajuszrész hosszúra nő, az arcon, állon és a nyakon csak borosta hosszúságot hagyjon. Ezután borotválja le fentről, és tisztítsa meg a bajusz vonalait a szájszegleten túlig. Nyírja le és egyenesítse ki a vonalakat a felső ajaknál a forma tökéletesítéséhez.

hollywood

Vadász

Miközben Derek szakálla nagyon borzas és rendetlen, valójában nagyon gondosan volt ápolva, hogy ezt a megjelenést adja. A szakáll hossza az arcon és a határozott állkapocs hiánya mind hozzájárul ehhez a durva kinézethez, de a száj és az áll körüli alakítás a részletekre való odafigyelésről árulkodik.

Vedd át a stílust

Növesszen teljes hosszúságú szakállt. Borotválkozzon felülről lefelé, tisztítsa meg a vonalakat arca felső részén és a bajszát. Ezután nyírjon a bajusz alatt, a felső ajak felett a szájszélekig. Borotválkozzon az alsó ajak alatt a száj szélétől a közepéig, majd lefelé az áll felé. Ismételje meg mindkét oldalon, egy középső csíkot hagyva az ajaktól az állig.

Vadász

Kacsafarok

Ez igazán menő megjelenés. Azért működik, mert Reginald arcán és a szája körül ritkás a szakáll, de állkapcsa körül dúsabb. Ezért az áll körül, ahol fokozatosan hosszabb, növeszteni tudja a hosszát, és mindez összeér egy kacsafarokpontban.

Vedd át a stílust

Hagyja, hogy teljes hosszúságúra nőjön a szakálla (ez néhány hétig eltarthat). Nyírja le az arcát, a felső és az alsó ajkánál borostahosszúságra. Leghosszabb pontként az állon megtartva a szőrt, nyírja és alakítsa fokozatossá a szakállat az állkapocs körül, a rövidtől az állon lévő hosszú részig. Végül borotválja le az állkapocs alatt és a nyak körül.

Kacsafarok

Piszkos borotválkozás

Pavel gondosan alakította szakállának alakját a felső ajka körül, nehogy túlhangsúlyozza teltebb ajkait és arcának hosszabb formáját. Az összhatás nagyon feltűnő, nagyon jól szerkesztett, és kontrollált kinézetet biztosít.

Vedd át a stílust

Először is, hagyja, hogy szakálla több napos borostává nőjön. Borotválja le tisztára a nyakvonal területét az állkapcsa alatt. Ezután borotváljon a felső ajak mindkét oldalára egy-egy konkáv vonalat, mely az orr alatti középponttól a száj széléig fut. A következő lépésben borotváljon egy éles vonalat, mely a bajsza széleitől fut az arcon keresztül, végig a barkók belső élén. Végül borotválja le a szőrt a száj körül, a felső és az alsó ajaknál, egy középső csíkot hagyva az alsó ajaktól az állig.

Piszkos borotválkozás

Hollywood Mo

Ez az abszolút módon megformált bajusz, amely újra nagyon népszerű lett, a hipszter kultúra elterjedésével. A késő 1800-as évekbeli férfiak képeit nézve egy kis bajuszwax a legjobb ahhoz, hogy azokat a kiterjesztett sarkokat tökéletes alakúra szelídítse.

Vedd át a stílust

Növesszen dús és teljes bajuszt, miközben pofaszakállát a szájszélek felé fésüli. Hagyja a kiterjedt sarkokat hosszúra nőni, miközben vágjon le minden kóbor szálat, ami kiáll, kezdve a felső ajak közepétől, kifelé haladva, a száj sarkai felé. Borotválja le a pofaszakállát, a nyakát és az állát, kizárólag borostát engedjen nőni ott, ahol kívánja. Használjon bajuszwaxot a bajusz megszelídítéséhez és pödréséhez, hogy olyan formát öltsön, mely kifelé áll a sarkoktól.

Hollywood Mo

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Többfunkciós formázókészlet

Többfunkciós formázókészlet

Teljes formázás tetőtől talpig. Minden nehézség nélkül.

Szakállvágó

Professzionális szakállvágók

Professzionális pontosság és 100%-os szabályozhatóság.

Sütik elfogadása