Testszőrzet-eltávolítás és szőrtelenítés a világ körül

Testszőrzet-eltávolítás és szőrtelenítés a világ körül

A testszőrzet-eltávolítás nem csak egy néhány menő divatdiktátor által követett különös trend.

A testszőrzet ápolása a férfiak szépségápolásának természetes része lett világszerte. Azonban azt, hogy milyen módon, hol és miért borotválkoznak, azt a kulturális igények és a helyi stílusok határozzák meg. Vannak, akik a csupasz mellkast, mások az ápolt ágyékszőrzetet vagy nyírt hónaljat kedvelik…klasszikus esete az „Amikor Rómában…” mondásnak!
A testszőrzet-eltávolítás nemzetközi világába történő kis betekintéshez itt van néhány szőrös tény arról, hogy mit jelent a testszőrzet-eltávolítás a pasiknak a világ különböző tájain. És ki tudja, még azt is kiderítheti, hogy szívében Ön olasz vagy francia…!

Testszőrzet-eltávolítás és szőrtelenítés Németországban

Valójában a szőrös német férfi (german fur man) nem mindig érdemli meg a nevét - valójában jobban szeret sima és tiszta, mintsem szőrös és borzas képpel megjelenni, de a szójáték túl jó volt ahhoz, hogy kihagyjuk. A szőrös német férfi jobban szereti a simára borotvált bőrt a megnyírt szőrzetnél. A kedvenc borotválkozási célpontja a hónalja, miközben a lábak borotválását hanyagolja. Szereti megjelenését borotvált ágyékkal és mellkassal kiegészíteni, hogy elsődleges példája legyen a német testszőrzet-eltávolításnak.

Testszőrzet-eltávolítás és szőrtelenítés Olaszországban

Az olasz mén nem csak spagettivel és borral kényezteti magát, de szereti ápolni is magát, egy kis testszőrzet-eltávolítással. Kedvence a férfias mellkas - szereti tisztára és simára borotválni, hadd feszüljenek azok a nehezen megszerzett izmok. Időről időre a hónalja alá, az ágyékára és a lábaira is figyelmet fordít, hogy az „amore galore” megjelenése tökéletes legyen.

Testszőrzet-eltávolítás és szőrtelenítés Franciaországban

A különleges francia szereti, ha a testszőrzete pontosan úgy néz ki, ahogyan a normandiai házikója előtt a gyep - tisztára nyírtan és jól ápoltan. Hogy a hónaljszőrzet ne látsszon ki, az érdeklődési köre elsősorban a hónaljak nyírása, amit nagy gonddal ápol is. Hogy még ízlésesebben nézzen ki, a különleges francia a mellkasát és ágyéka területét is kezeli, de a lába borotválására nem gondol - talán mert nem akarja, hogy úgy nézzenek ki, mint a békalábak?

Testszőrzet-eltávolítás és szőrtelenítés az USA-ban

A felvágós jenki csatlakozott a testszőrzet-eltávolítás mozgalmához, és most maximálisan ápolja testét. A legfőbb nyírási célpont az ágyéka - hogy is van az, hogy a szőrtelenítés után bizonyos testrészek nagyobbnak tűnnek?! A hónaljszőrzetét is szereti jól lenyírni, miközben mellkasát inkább simára borotválja, hogy sikerüljön megvalósítania a férfias szőrzetű amerikai megjelenést.

Testszőrzet-eltávolítás és szőrtelenítés Angliában

A szeles brit nemcsak a sorban állásért és a fishandchips-ért rajong, de szeret a résekre is vigyázni - a hónaljának a résére, pontosan. Szereti, ha a hónalja tisztára van szőrtelenítve, és időről időre borotválja a mellkasát és az ágyékát is. Azonban a láb szőrtelenítése nincs magasan az átlagos brit pasi testszőrzet-eltávolítási listáján - aki nyilvánvalóan nem Mr. Beckham…!

Testszőrzet-eltávolítás és szőrtelenítés Spanyolországban

A mutatós spanyol a borotvált mellkas és a sima lábak rajongója. Szereti szépnek és simának mutatni ibériai napsütötte testét, és inkább a simára borotvált bőr híve, mint a nyírásé. A fiesztához és sziesztához való tökéletes megjelenés céljából a mutatós spanyol a hónalját és az ágyékát is szereti időről időre leborotválni, és ha úgy tetszik neki, akkor nekiesik a nyakszirtjének, a szemöldökeinek és a hajának is - ez a forróvérű Don Juan teljes megjelenése!

Ez is érdekelheti Önt:

Többfunkciós formázókészlet

Többfunkciós formázókészlet

Teljes formázás tetőtől talpig. Minden nehézség nélkül.

Testszőrzetnyíró

Testszőrzetnyíró

Gyengéd a bőrhöz. Még a legérzékenyebb területeken is.

Sütik elfogadása