A borotva tisztítása és karbantartása

A borotva tisztítása és karbantartása

Tekintse meg a Braun részletes útmutatóját, amelyből kiderül, hogy ápolja borotváját a Braun Clean and Renew egységgel. Ismerje meg, hogyan végezhet professzionális tisztítást saját kezűleg!

1. Professzionális tisztítás
Szinte új borotva egy gombnyomásra

Bizonyos Braun Series borotvamodellek Clean&Charge tisztító- és töltőegységgel rendelkeznek. Így elég egy gombnyomás, és borotvája automatikusan tisztul, szárad és újratöltődik. Nagyon egyszerű, és abszolút higiénikus.

További részletek
A borotva tisztítása

2. Kézi tisztítás
Öblítés forró folyóvíz alatt

Majdnem minden Braun borotva gyorsan és könnyen leöblíthető forró folyóvíz alatt. A tisztítóhatás egy kis hétköznapi folyékony szappan használatával javítható. És egy másik tipp: borotvája optimális ápolásához időnként tegyen egy csepp olajat a nyíróegységre.

A borotva ápolása
Tisztítás a kefével

Tisztítás a kefével

A nyírófej eltávolítása után a nyíróegység könnyen tisztítható a kefével. Amikor készen van, kapcsolja be a borotvát két vagy három másodpercre. Vigyázat: soha, semmilyen körülmények között ne tisztítsa a szitát a kefével.

Tisztítás a tisztítóspray-vel

Tisztítás a tisztítóspray-vel

A tisztítóspray alaposan megtisztítja borotváját, eltávolítva róla a bőrfaggyú maradványait. Mindkét nyírórész bepermetezése után a felázott lerakódások könnyen eltávolíthatók.

3. Karbantartás
A 100%-os teljesítmény érdekében 18 havonta cseréljen ki minden vágóalkatrészt

18 hónap után már egy futballpályányi szőrt borotvált le ezekkel a pengékkel! Tehát mindenképp itt van az ideje, hogy lecserélje a borotva vágórészeit, hogy azok újra 100%-os teljesítményt nyújthassanak. Mivel a szita és a vágóegység úgy működik, mint az olló két szára, ezért elkerülhetetlenül elhasználódnak ennyi erőteljes használat után.

Braun borotva vágórészei

Ez is biztosan tetszik Önnek:

Braun Series 9 Pro borotvák

Braun Series 9 Pro borotvák

A Braun legjobb borotvája, újragondolt ProHead fejjel. Hatékony és kíméletes minden mozdulatnál. Nem számít, hogy 1, 3, 7 napos borostáról van szó.

Cserealkatrészek Utántöltők

Braun Cserealkatrészek Utántöltők

Szerezze vissza a 100%-os teljesítményt az eredeti ár töredékéért.

Sütik elfogadása