Pro Beard Trimmer 7 BT7420 ProBlade pengével, precíziós gombbal, 8 borbélyeszközzel, 100 perces üzemidővel, szürke színben

  • Minden nap mintha a fodrásztól jött volna: maximális pontosság és 100%-os szabályozhatóság a Braun 7 Professional Beard Trimmer 7 készülékével.

  • Professzionális végeredmény minden mozdulatnál: még a rakoncátlan hajszálakat is eléri az élethosszig tartó, éles ProBlade-nek köszönhetően és hála az AutoSense technológiának tökéletes egyenletességet biztosít bármilyen szakállnál.

  • 100%-os szabályozhatóság karnyújtásnyira: válasszon 40 hosszbeállítás közül 0,5 mm pontos lépésekben a Precision Wheel segítségével.

  • Trimmeljen, igazítson és készítsen átmenetes frizurát otthon magabiztosan: a prémium borbélyeszközökkel tökéletesen igazíthat, finoman satírozhat és egyenletesen trimmelhet a tökéletes frizuráért.

  • Hosszútávú használatra tervezték: ez a férfiaknak készült trimmelő 100%-ban vízálló, így könnyen tisztítható, erős 100 perces vezeték nélküli üzemidőt biztosító Li-Ion akkumulátorral, élethosszig tartó, éles pengékkel, töltőállvánnyal és egy zárható tasakkal rendelkezik a fürdőszobai tároláshoz.

  • Regisztrálja termékét, és 5 év garanciát kap.

Series 7 professzionális szakállvágó

Minden nap, mintha a fodrásztól jött volna.

Fodrász-friss eredmények otthon

Professzionális precizitás.

Fém ProBlade

elbánik a rakoncátlan hajszálakkal.

100 perc

folyamatos vágás.

Borbély minőségű precizitás

100%-os szabályozhatóság karnyújtásnyira.

40 hosszbeállítás

0,5 mm-es pontos lépésekben.

100%-os szabályozhatóság karnyújtásnyira.

Satírozás, igazítás, trimmelés.
Magabiztosan otthon.

Satírozás, igazítás, trimmelés. Magabiztosan otthon.

A doboz tartalma

expand and collapse icon

Értékelések és vélemények

Sütik elfogadása