BT7330 szakállvágó precíziós gombbal és 6 tartozékkal, mélykék.

  • Élesebb. Gyorsabb. Hatékonyabb.¹ A Braun 7-es szakállvágó a könnyedség, a gyorsaság és a hatékonyság jegyében készült. A szakállvágó feje szélesebb vágási felülettel rendelkezik, mint a korábbi Braun szakállvágók – több szőrszálat ragad meg és vág le minden mozdulattal¹.

  • 100%-os precizitás és kontroll: Az AutoSense motor és a 20%-kal kevesebb műanyagot tartalmazó precíziós fésűk¹ könnyed trimmelést tesznek lehetővé.

  • A maga nemében egyedülálló precíziós eszköz: a szakállvágó precíziós gombja 39 hosszbeállítással rendelkezik, 0,5 mm-es hosszközökkel (0,5 és 20 mm között). Alakítsa, formázza és vágja precízen formára szakállát, bajuszát, kecskeszakállát vagy borostáját.

  • Tartós kialakítás: ez a férfiaknak készült szakállvágó élethosszig tartó éles vágóelemekkel rendelkezik a könnyű, egyenletes és stabil szakállvágáshoz, bármilyen hosszúságú szőrzeten.

  • Fejlett német mérnöki tervezés: 100%-ban vízálló, 100 perces üzemidejű, erőteljes Li-Ion akkumulátorral. Kiegészítő biztonsági fésűvel a rendkívül kíméletes trimmelésért.

Élesebb. Gyorsabb. Hatékonyabb.¹

A szakállvágó fejének szélesebb vágófelülete minden mozdulattal több szőrszálat távolít el és vág le, mint a korábbi Braun szakállvágók. Nézzen ki úgy, ahogy elképzelte, még gyorsabban.

Élesebb. Gyorsabb. Hatékonyabb.
Rövid és közepes szakállak

Rövid és közepes szakállak

Rövid szakállvágó fésű rövid és közepes szakáll (0,5–10 mm) egyszerű ápolásához.

Hosszú szakáll trimmelése és hajvágás

Hosszú szakáll trimmelése és hajvágás

A hosszú szakállhoz való fésűvel (11–20 mm) könnyedén trimmelheti a hosszabb szőrszálakat, sőt, még a haját is levághatja.

Kontúrkialakítás és fazonnyírás

Kontúrkialakítás és fazonnyírás

Precíz vonalakat és kontúrokat alakíthat ki a szakállvágó fejjel. A kisebb felületekhez használja a precíziós trimmelő fejet.

Alakítás és hajformázás bármilyen hosszban

Alakítás és hajformázás bármilyen hosszban

A Braun innovatív AutoSense technológiája révén az eszköz alkalmazkodik az adott szakállhosszhoz és -sűrűséghez, így bármilyen szakálltípus és -stílus könnyedén trimmelhető.

Életen át tartó, éles fémpengék

Életen át tartó, éles fémpengék

Az ultraéles fém pengék a hosszú és vastag szőrszálakat is húzás és rángatás nélkül vágják.

Precíziós gomb

Precíziós gomb

A precíziós gombbal 39 különböző hosszbeállítás közül választhat 0,5–20 mm között, így bármilyen szakáll- vagy hajstílust kialakíthat.

Mosható

Mosható

A könnyebb tisztítás érdekében folyó vízzel biztonságosan mosható.

Tartós Li-Ion akkumulátor

Tartós Li-Ion akkumulátor

100 percnyi használatot tesz lehetővé. Teljes feltöltés 1 óra alatt. 5 perces gyorstöltés egyetlen vágáshoz.

¹a korábbi Braun szakállvágókhoz képest

A doboz tartalma

expand and collapse icon

Értékelések és vélemények

Sütik elfogadása