Elektromos borotvák a Brauntól

A világ első számú szitás borotvája.1

Series 9

A Braun legjobb borotvája

hatékonyság és kényelem.

40 ezer vágó mozdulat percenként.

Synchro Sonic™.

Series 7

Intelligens borotva

hatásos és kíméletes.

Érzékeli a szakállát, és alkalmazkodik hozzá.

Sonic technológia.

Series 5

Kényelem a bőrnek

a nehezen elérhető helyeken is.

Csökkenti a nyomás mértékét, és óvja a bőrt.

Kényelmes, mozgatható fej.

Series 5
WaterFlex

Sima borotválkozás, kényelem a bőrnek

A borotvahab vagy borotvazselé használata tökéletes siklást biztosít.

Vízálló mozgatható fej.

Series 3

Alapos borotválkozás, sima bőr

Kevesebb lehúzás a kisebb bőrirritáció érdekében.2

3 önállóan mozgó vágóelem és MicroComb technológia.

Series 1

Az alapos borotválkozás egyszerű módja.

Igazodás az arckontúrhoz 2 irányban.

MobileShave

Bárhol, bármikor lehetővé teszi a férfiak számára, hogy bőrüket simává varázsolják.

Igazodás az arckontúrhoz 2 irányban.

Alaposság

Titán bevonat

Intelligens Sonic technológia

Először a legnyilvánvalóbb: Minden Braun borotva egyenes vonalban halad, nem pedig körkörösen, ahogy ezt a körkéses borotvákról tudhatja. Szerintünk ez a mozdulat sokkal természetesebb és hatékonyabb. Egy független vizsgálati intézmény tesztjei bebizonyították, hogy a Series 9 több szőrszálat ragad meg egyetlen mozdulattal, mint bármely másik borotva.¹

Ráadásul, csak a Braun Series 9 és Series 7 borotvái rendelkeznek olyan intelligens Sonic technológiával, amely percenként 160x érzékeli szakálla sűrűségét, majd automatikusan alkalmazkodik hozzá. A borotva extra teljesítményt nyújt ott, ahol arra legnagyobb szükség van, a kevesebb mozdulat és személyre szabott borotválkozás érdekében.

Simaság és a bőr kényelme

A kevesebb mozdulat csökkenti a bőrirritáció kockázatát, ennyi az egész. Ezért választja olyan sok érzékeny bőrű férfi a Braun elektromos borotvák hatékonyságát.

Bőre maximális védelméért a Braun egy leheletvékony szitát helyez a rendkívül éles pengék és arcbőre közé. Minden szita 1064 darab ergonomikusan kialakított lyukból álló mintázattal rendelkezik, amely minden szőrszálat a megfelelő szögből ragad meg. Ilyen módon Ön anélkül éri el a kívánt hosszantartó simaságot, hogy arcbőre közvetlenül érintkezne a pengékkel.

Gyengédség


A Braun borotvák (a Series 3 és magasabb kategóriájú borotvák) nyomásérzékelő pengéi tökéletesen alkalmazkodnak a bőréhez. A prémium modellek (a Series 5 és magasabb kategóriájú borotvák) szintén dinamikusan rugalmas borotvafejjel rendelkeznek, amely végig maximálisan érintkezik az arc körvonalaival.

Nedves vagy száraz borotválkozási élmény

Néhány férfi arról számolt be, hogy elektromos borotvájukat szívesebben használják vízzel, borotvahabbal vagy borotvazselével a jobb siklás és a felfrissítő élmény érdekében. Ezért van az, hogy a legtöbb Braun borotva „Wet & Dry”, ami könnyen megtudható a csomagoláson található ikonból, vagy a modell nevéből.

Így a végső választás az Öné: azzal a módszerrel borotvál, amelyikkel csak akar. Mellesleg: Minden Braun borotva 5 méter mélységig 100%-osan vízálló, így nyugodtan leöblítheti és megtisztíthatja őket folyóvíz alatt.

Tökéletes ergonómia


A Braun Series borotvákat úgy tervezték, hogy természetesen és ösztönösen illeszkedjenek a kezéhez. Az ergonomikus, hajlított alak és a felületek érintkezési pontjainak tökéletes pozíciója a legjobb kezelést eredményezi minden szituációban.

Könnyű karbantartás


Miközben minden Braun Series borotva teljes mértékben mosható folyóvíz alatt, saját fejlesztésű Clean&Charge tisztító- és töltőegységünk automatikusan karbantartja borotváját, fenntartva annak maximális teljesítményét. Az alkoholalapú tisztítófolyadék eltávolítja a baktériumok 99,9%-át, megkeni a vágórészeket és feltölti a borotvát. A Braun Clean&Charge tisztító- és töltőegység használata 10x higiénikusabb, mint a folyóvíz alatti tisztítás, és borotvája minden nap olyan illatú lesz, és olyan érzetet kelt, mintha új lenne.

Lenyűgöző kialakítás.Németországban készült.
A Braun számára a jó kialakítás több, mint ami szemmel látható. Minden apró részlet számít, mivel azok alakítják ki a forma és funkció olyan tökéletes ötvözetét, amely éveken át a legjobb borotválkozási élményt nyújtja.
1A Braun Series 9 borotva a vezető prémium kategóriás termékekhez képest. 3 napos borostán tesztelve/Részletek:
www.braun.hu/hu-hu/male-grooming/series-9-study-results
2A tesztelés az azonos kategóriába tartozó, vezető versenytárs termékekkel összehasonlítva történt.