Sütik elfogadása

A borotva tisztítása és karbantartása

1. Professzionális tisztítás
Szinte új borotva egy gombnyomásra

Bizonyos Braun Series borotvamodellek Clean&Charge tisztító- és töltőegységgel rendelkeznek. Így elég egy gombnyomás, és borotvája automatikusan tisztul, szárad és újratöltődik. Nagyon egyszerű, és abszolút higiénikus.

2. Kézi tisztítás
Öblítés forró folyóvíz alatt

Majdnem minden Braun borotva gyorsan és könnyen leöblíthető forró folyóvíz alatt. A tisztítóhatás egy kis hétköznapi folyékony szappan használatával javítható. És egy másik tipp: borotvája optimális ápolásához időnként tegyen egy csepp olajat a nyíróegységre.

Tisztítás kefével

Tisztítás kefével

A nyírófej eltávolítása után a nyíróegység könnyen tisztítható a kefével. Amikor készen van, kapcsolja be a borotvát két vagy három másodpercre. Vigyázat: soha, semmilyen körülmények között ne tisztítsa a szitát a kefével.

Tisztítás a tisztítóspray-vel

Tisztítás a tisztítóspray-vel

A tisztítóspray alaposan megtisztítja borotváját, eltávolítja róla a bőrfaggyú maradványait. Mindkét nyírórész bepermetezése után a felázott lerakódások könnyen eltávolíthatók.

3. Karbantartás
A 100%-os teljesítmény érdekében 18 havonta cseréljen ki minden vágóalkatrészt

18 hónap után már egy futballpályányi szőrt borotvált le ezekkel a pengékkel! Tehát mindenképp itt van az ideje, hogy lecserélje a borotva vágórészeit, hogy azok újra 100%-os teljesítményt nyújthassanak. Mivel a szita és a vágóegység úgy működik, mint az olló két szára, ezért elkerülhetetlenül elhasználódnak ennyi erőteljes használat után.