Braun Smart IPL Skin i·expert, Otthoni Szőrtelenítés, Neszesszer, Venus Borotva, 3 db Fej, PL7253

  • A leggyorsabb módszerünk az 1 éven át kitartó sima bőr otthoni eléréséhez¹: látható eredmény mindössze 3 hét alatt.

  • Csúcstechnológiás intelligens IPL-rendszer reszponzív intelligenciával, amely beolvassa az Ön egyedi bőrtónusát és alkalmazkodik hozzá.

  • Csodás eredmény könnyedén, találgatás nélkül: az egyetlen IPL-készülék valós idejű lefedettség-visszajelzéssel és intelligens fejfelismeréssel. Mintha saját kozmetikusa lenne otthon.

  • Mindig biztonságos: a beépített bőrvédelem és az UV-szűrő maximális biztonságot és optimális eredményt nyújt, mivel ez az egyetlen olyan IPL-készülék², amely minden villanást automatikusan a bőrtónushoz igazít.

  • Gyengéd a bőrhöz: kényelmes és gyakorlatilag fájdalommentes még az érzékeny területeken is. Szőrtelenítés tetőtől-talpig: az arcra és testre tervezett fejek kiválóan alkalmasak a láb, a kar, a mellkas, a hát, az arc, a hónalj és az intim területek kezelésére is.

  • Személyre szabható kezelési terv: intelligens naptárunk megtervezi a kezeléseket, és automatikusan alkalmazkodik rohanó életmódjához.

  • Bárhova magával viheti. Exkluzív, prémiumminőségű neszesszer a gondtalan utazáshoz és a biztonságos tároláshoz: egy helyen tarthatja az IPL-készüléket és minden tartozékát.

A Skin i·expert IPL-készülék elölnézete, a mobileszközökön a Skin i·expert alkalmazás különböző képernyői láthatók.

Exkluzív, ingyenes összekapcsolt alkalmazás

A reszponzív és intelligens Skin i·expert rendszer megtanulja az Ön igényeit, és a bőrének megfelelően személyre szabja a kezelést. Az ingyenes, összekapcsolt alkalmazás valós idejű útmutatásának köszönhetően nem fog hibázni.

Három különböző IPL-tartozék az arc és az intim területek, a törzs és a hónalj kezeléséhez

Precíz és alapos, tetőtől talpig

Az IPL-készülékhez precíziós fejek is tartoznak a kisebb, érzékenyebb területek kezeléséhez, mint az arc és az intim részek (például a szeméremdomb, a nagyajkak, a gát és az ánusz környéke), míg a normál fej ideális a hónaljhoz, a széles fej pedig a nagyobb testfelületeken, mint a mellkas vagy a comb nyújt hatékony kezelést.

Az IPL-készüléket a bikinivonalon használó nő

Sima bőr még a kényes területeken is

A három, érzékeny bőrhöz tervezett 2 üzemmód egyetlen gombnyomásra szabályozza a fény intenzitását, így az érzékeny és kényes területeken is tartósan simává varázsolja a bőrt. Könnyen kezelhető, ideális a készüléket először használóknak.

Különböző intenzitási szinteket kijelző IPL-készülék

Beépített bőrvédelem

A bőrtónus változó a test különböző területein, ezért a bőrérzékelők (UV-szűrővel) a bőrt másodpercenként 80-szor elemezve érzékelik a bőrfelület legkisebb tónusváltozásait is, és automatikusan a különböző testrészekhez igazítják a villanások intenzitását. Ez biztosítja a teljesítmény tökéletes egyensúlyát a tartós, biztonságos és könnyen elérhető eredmény érdekében az otthoni használat során.

Nagy sebességű villanásokkal működő IPL-készülék

Vezetékes IPL

A vezeték nélküli IPL-ekkel ellentétben a vezetékes Skin i·expert IPL mindig maximális teljesítményt és villanássebességet biztosít, ami akár 6 J/cm² teljesítményszintet és fél másodpercenkénti gyors villanásokat jelent. A folyamatos, nagy sebességű villanásokkal a készülék könnyedén siklik a bőrön, így kevesebb lesz a kihagyott terület.

A bőrtónusokat és a testszőrzet típusait bemutató ábrán a bőrtónusok széles skálája megtalálható

Bőrtónus- és a testszőrzet-típus diagram

Exkluzív² beépített bőrvédelem, amely automatikusan a bőrtónusnak megfelelően optimalizálja a teljesítményt.
A Braun IPL számos különféle bőrtónushoz használható, a világostól a közepesen sötétig, illetve a természetes szőkétől egészen a sötétbarna vagy fekete szőrszálakig. Az IPL-technológia kevésbé eredményes a világos szőke, vörös, őszülő vagy ősz szőrszálak esetében, mivel ezekben kevesebb a fényt elnyelő melanin mennyisége.

¹A kezelési ütemezés betartása esetén. Az eredmény egyénenként eltérhet.
²A Cyden technológiájával.

A doboz tartalma

expand and collapse icon

Értékelések és vélemények

Sütik elfogadása