Silk-expert Pro 5 PL5387 IPL 5 kiegészítővel: széles fej, 2 precíziós fej, Venus borotva, puha tasak

  • A kozmetikai szalonokat idéző sima bőr akár 6 hónapig, otthoni kezeléssel. Látványos szőrritkulás már 4 hét alatt.¹

  • Optimális teljesítmény minden testrészen — a SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) professzionális technológián alapul, mely automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik a bőrtónushoz.

  • A Braun leggyorsabb IPL-készüléke biztosítja, hogy a lehető legkevesebb legyen a kihagyott terület. Percenként akár 125-ször is felvillan az egyszerű használat és az adott testfelület hatékonyabb kezelése érdekében.

  • A két érzékeny üzemmód csökkenti a fény intenzitását, így kíméli a bőrt és gyengédebb kezelést biztosít az érzékeny területeken, például az arcon, a hónaljon vagy a bikinivonalon.

  • Normál, precíziós és széles fejek a teljes testre kiterjedő kezeléshez – a lábaktól, karoktól, a mellkastól a háton át az arcig, a hónaljig és a bikinivonalig.

Silk-expert Pro 5

A kozmetikai szalonokat idéző sima bőr tetőtől talpig, akár 6 hónapon át¹

tetőtől talpig.

A kozmetikai szalonokat idéző sima bőr tetőtől talpig, akár 6 hónapon át¹
SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)²

SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)²

A bőrtónus változó a test különböző területein, így a SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) érzékelő (UV-szűrővel) folyamatosan elemzi a bőrt, és automatikusan a különböző testrészekhez igazítja a villanások intenzitását.

Látható eredmény akár 6 hónapig

Látható eredmény akár 6 hónapig

Páratlan hatékonyság a látható szőrritkulásért mindössze 4 hét alatt, amely akár 6 hónapon át tart1. Használja a készüléket hetente egyszer 1 hónapon keresztül, hogy láthatóvá váljanak az első eredmények, és bőrét tartósan simává varázsolja! A lézeres szőrtelenítés alternatívája.

Hatékony és kíméletes

Hatékony és kíméletes

A SkinPro 2.0 érzékelő másodpercenként 80-szor méri a bőrtónust, és automatikusan beállítja az intenzitási szintet, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson a gyors eredmény és bőrhöz való gyengédség között.

Precíz és alapos, tetőtől talpig

Precíz és alapos, tetőtől talpig

Az IPL-készülékhez precíziós feltétek is tartoznak a kisebb, érzékenyebb területek kezeléséhez, mint az arc és az intim területek (például a szeméremdomb, a nagyajkak, a gát és az ánusz környéke), míg a normál fej ideális a hónaljhoz, a széles fej pedig a nagyobb testfelületeken, mint a mellkas vagy a comb nyújt hatékony kezelést.

Sima bőr még a kényes területeken is

Sima bőr még a kényes területeken is

A három, érzékeny bőrhöz tervezett 2 üzemmód egyetlen gombnyomásra szabályozza a fény intenzitását, így az érzékeny és kényes területeken is tartósan simává varázsolja a bőrt. Kezdő felhasználók számára is ideális.

Kevesebb kihagyott terület

Kevesebb kihagyott terület

A Silk-expert Pro 5 az egyik leggyorsabb Braun IPL-készülék – akár 0,5 másodpercenkénti villanási gyakoriság. A folyamatos, nagy sebességű villanásokkal könnyedén siklik a készülék, és kevesebb lesz a kihagyott terület.

10 intenzitási szint

10 intenzitási szint

A 10 intenzitási szinttel rendelkező SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) pontosan érzékeli a test legkisebb bőrtónus-változásait is. Ez biztosítja a teljesítmény tökéletes egyensúlyát a hosszantartó eredmény érdekében az otthoni használat során.

Tartós kialakítás

Tartós kialakítás

A Silk-expert Pro 5 modell 400 000 villanás-élettartama akár 22 évnyi teljes testfelület-kezelést garantál³. Akár 6j/cm² teljesítményszintet is képes biztosítani – ez a hosszantartóan látható szőrritkulás gyors elérését jelenti.

Ön is használhatja az IPL-készüléket?

Ön is használhatja az IPL-készüléket?

A Braun IPL számos különféle bőrtónushoz használható, a világostól a közepesen sötétig, illetve a természetes szőkétől egészen a sötétbarna vagy fekete szőrszálakig. Az IPL-technológia kevésbé eredményes a világos szőke, vörös, őszülő vagy ősz szőrszálak esetében, mivel ezekben kevesebb a fényt elnyelő melanin mennyisége.

¹74% szőrszálcsökkentés 12 heti kezelés után (kombinált érték a bikinivonal, lábszár, hónalj esetében). Az eredmények személyenként eltérhetnek.
²A Cyden technológiájával.
³Ez nem a készülék élettartamára vonatkozó garancia.

A doboz tartalma

expand and collapse icon

Értékelések és vélemények

Sütik elfogadása