Silk-expert Pro 5 PL5149 IPL 4 kiegészítővel: precíziós fej, Venus borotva, Face Mini arcszőrtelenítő, puha tasak

  • Sima bőr 1 éven át. Látható eredmény mindössze 3 hét alatt.¹

  • Optimális teljesítmény minden testrészen — a SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) professzionális technológián alapul, mely automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik a bőrtónushoz.

  • A Braun leggyorsabb IPL-készüléke biztosítja, hogy a lehető legkevesebb legyen a kihagyott terület. Percenként akár 125-ször is felvillan az egyszerű használat és az adott testfelület hatékonyabb kezelése érdekében.

  • A két érzékeny üzemmód csökkenti a fény intenzitását, így kíméli a bőrt és gyengédebb kezelést biztosít az érzékeny területeken, például az arcon, a hónaljon vagy a bikinivonalon.

  • Többféle fejjel, hogy minden testrészen használható legyen. Normál fej a hónaljra és a lábszárra, valamint precíziós fej az arcra és a bikinivonalhoz.

  • Regisztrálja termékét, és 5 év garanciát kap.

Silk-expert Pro 5

Sima bőr 1 éven át, otthoni kezeléssel¹

tetőtől talpig.

A kozmetikai szalonokat idéző sima bőr tetőtől talpig, akár 6 hónapon át¹
SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)²

SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)²

A bőrtónus változó a test különböző területein, így a SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) érzékelő (UV-szűrővel) folyamatosan elemzi a bőrt, és automatikusan a különböző testrészekhez igazítja a villanások intenzitását.

Látható eredmény akár 6 hónapig

Látható eredmény mindössze 3 hét alatt¹

Amely 1 éven át tart.¹ Az első eredmények elérése érdekében 3 héten keresztül hetente egyszer használja a készüléket.

Hatékony és kíméletes

Hatékony és kíméletes

A SkinPro 2.0 érzékelő másodpercenként 80-szor méri a bőrtónust, és automatikusan beállítja az intenzitási szintet, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson a gyors eredmény és bőrhöz való gyengédség között.

Precíz és alapos, tetőtől talpig

Precíz és alapos, tetőtől talpig

Az IPL-készülékhez precíziós feltétek is tartoznak a kisebb, érzékenyebb területek kezeléséhez, mint az arc és az intim területek (például a szeméremdomb, a nagyajkak, a gát és az ánusz környéke), és egy normál feltét a hónalj kezeléséhez.

Sima bőr még a kényes területeken is

Sima bőr még a kényes területeken is

A három, érzékeny bőrhöz tervezett 2 üzemmód egyetlen gombnyomásra szabályozza a fény intenzitását, így az érzékeny és kényes területeken is tartósan simává varázsolja a bőrt. Kezdő felhasználók számára is ideális.

Kevesebb kihagyott terület

Kevesebb kihagyott terület

A Silk-expert Pro 5 az egyik leggyorsabb Braun IPL-készülék – akár 0,5 másodpercenkénti villanási gyakoriság. A folyamatos, nagy sebességű villanásokkal könnyedén siklik a készülék, és kevesebb lesz a kihagyott terület.

10 intenzitási szint

10 intenzitási szint

A 10 intenzitási szinttel rendelkező SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) pontosan érzékeli a test legkisebb bőrtónus-változásait is. Ez biztosítja a teljesítmény tökéletes egyensúlyát a hosszantartó eredmény érdekében az otthoni használat során.

Tartós kialakítás

Tartós kialakítás

A Silk-expert Pro 5 modell 400 000 villanás-élettartama akár 22 évnyi teljes testfelület-kezelést garantál³.

Ön is használhatja az IPL-készüléket?

Ön is használhatja az IPL-készüléket?

A Braun IPL számos különféle bőrtónushoz használható, a világostól a közepesen sötétig, illetve a természetes szőkétől egészen a sötétbarna vagy fekete szőrszálakig. Az IPL-technológia kevésbé eredményes a világos szőke, vörös, őszülő vagy ősz szőrszálak esetében, mivel ezekben kevesebb a fényt elnyelő melanin mennyisége.

¹A kezelési terv betartása esetén. Az eredmények személyenként eltérhetnek.
²A Cyden technológiájával.
³Ez nem a készülék élettartamára vonatkozó garancia.

A doboz tartalma

expand and collapse icon

Értékelések és vélemények

Sütik elfogadása