Sütik elfogadása

Silk-expert Pro 5 PL5347 IPL-készülék 5 kiegészítővel: széles fej, 2 precíziós fej, Venus Swirl borotva, szuper prémium neszesszer doboz.

rating-staricon
(1)5 / 5100% recommended
  • Biztonságos IPL női és férfi szőrtelenítő eszköz: a Skin Health Alliance klinikai és bőrgyógyászati tesztelésével és jóváhagyásával
  • Intelligens szőrtelenítő eszköz: A SensoAdapt bőrtónus-érzékelő automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik a bőrtónusához
  • Széles fejjel és két precíziós fejjel a nagyobb és kisebb testfelületek hatékony kezeléséhez
  • Kompakt kialakítás: 15%-kal kisebb, 25%-kal könnyebb az előző generációhoz képest. 400 000 villanás garantálja a és látványos szőrtelenítést

Braun Silk-expert Pro 5

A SensoAdapt technológiának³
A bőrtónus a test különböző részein eltérhet, ezért a SensoAdapt érzékelő (UV-védelemmel) folyamatosan érzékeli a bőrtónust, és hozzáigazítja a villanásokat.

³A Cyden technológiájával

A Skin Health Alliance ajánlásával

A Skin Health Alliance ajánlásával

A Skin Health Alliance, bőrgyógyászok és tudósok együttműködésével dermatológiailag elfogadottnak és biztonságosnak minősítette⁴.

⁴JUL07 - Skin Health Alliance Regional Annual License, 2021

Hatékony teljes testfelületi szőrtelenítés

Hatékony teljes testfelületi szőrtelenítés

Pontos és alapos a test minden területén. Az IPL-készülékhez tartozó precíziós feltét a kisebb és érzékenyebb testfelületekhez, pl. archoz és bikinivonalhoz, a széles feltét pedig a nagyobb felületekhez, pl. mellkashoz vagy lábhoz használható.

Biztonságos és hatékony

Biztonságos és hatékony

Az IPL-eszköz folyamatosan érzékeli a bőrtónust, és automatikusan beállítja az intenzitás szintjét a biztonság és a hatékonyság tökéletes egyensúlyának biztosítása érdekében.

Tudja meg, hogy az IPL-eszköz megfelel-e Önnek

Tudja meg, hogy az IPL-eszköz megfelel-e Önnek

A világos és közepes tónusú, természetes szőkétől egészen a sötétbarna, sőt akár fekete szőrzetű bőrön is hatékony. A IPL-eszköz a legkevésbé hatékony nagyon szőke, vörös, szürke vagy fehér szőrzeten, ahol kevesebb a melanin a fény elnyelésére.

10 intenzitási mód

10 intenzitási mód

A IPL-eszköz 10 intenzitási szintje biztosítja azt, hogy a fényerősség megfeleljen a felhasználó bőrtónusának. Optimális hatékonyság és professzionális, szalon szintű biztonság otthon.

Szőrtelenítés pillanatok alatt

Szőrtelenítés pillanatok alatt

A folyamatos, nagy sebességű villanások egyszerű, hatékony kezelést tesznek lehetővé.

Szőrritkítás és teljesítmény

Látható szőrritkulás otthoni használatra

IPL-eszköz akár 400 000 villanással: a test és az arc szőrtelenítéséhez – akár 22 éven át használható lámpacsere nélkül.

3 kímélő üzemmód

3 kímélő üzemmód

Normál, kímélő és extra kímélő beállítás. Az érzékeny területek kezelésekor könnyedén csökkenthető a készülék teljesítménye.

A doboz tartalma

Silk-expert Pro 5

Silk-expert Pro 5

2x precíziós fejjel

2x precíziós fejjel

Széles fej

Széles fej

Gillette Venus Swirl™ borotva

Venus Swirl borotva

Átalakító tápkábellel és csatlakozóval

Átalakító tápkábellel és csatlakozóval

Szuper prémium neszesszer doboz

Szuper prémium neszesszer doboz

Értékelések és vélemények

Ez a terület lehetővé teszi az Önhöz hasonló fogyasztók számára véleményének és észrevételeik kifejezését. A Braun nem képviseli vagy szavatolja az itt tett állítások vagy termékigények pontosságát, és nem szűri az ebben a szakaszban kifejtett véleményeket sem.

rating-staricon
(1)5/5

petrahkiss

Vásárlás helye:Miskolc
rating-staricon

16 July, 2021

Tökéletes termék!

Néhány hete használom, és nekem eddig nagyon bevált! A legalacsonyabb fokozaton használom, mert érzékeny a bőröm, de már most sokkal kevesebb szőr nő, mint a használata előtt. Nagyon egyszerű használni, néhány perc alatt megvagyok vele. Csak ajánlani tudom!

Igen, ajánlom ezt a terméket.

Hasznos volt ez az információ?|

1Hasznosnak találtam ezt az értékelést.